Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Квадратен профил (кух) 100х100х8 - 25см дълго

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Квадратен профил (кух) 100х100х8 - 25см дълго

Здравейте, след като вдигнах джипа и по-големи гуменетки сложих сега теглича се вдигна много нагоре. Идеята ми е да си сваля теглича надолу. Навсякъде продават на по 6м. Трябват ми 2 парчета 100х100мм - най дебелостенното - 8мм и дълги 12см . Ще съм много благодарен ако на някой му се подматат из склад/работилница такъв тип профили. Ще си ги платя

0887774606 - Виктор
    LR Discovery 300Tdi 1996
    Subaru Outback 2.5 1998
    Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

От: Квадратен профил (кух) 100х100х8 - 25см дълго

Не че нещо, ама навсякъде режат. На повечето места 1м е минимума ама то се тая.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Да ражат.. режат на един метър, но плащаш 3метра(Ташев)... не че нещо но 3 метра не ми трябват за 25см... така че някой ако има да пише. Разпитал съм навсякъде. И пак казвам ще си го платя.
      LR Discovery 300Tdi 1996
      Subaru Outback 2.5 1998

Коментар

А в Ангел Стоилов пита ли?
        И другото място, което се сещам е склада преди Община Кремиковци.
        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Искърско шосе , преди съюза на глухите , в дясно , пресичаш трамвайната линия , и веднага в ляво има склад , има и табелка която се вижда от пътя. Имат и малки парчета , и режат , но по-добре да вземеш някакво парче , защото няма да плащаш рязане , цените са им съвсем нормални.
          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Не че нещо, ама навсякъде режат. На повечето места 1м е минимума ама то се тая.
            В A.Стоилов и 2см могат да резнат. Ташев са изедници!
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от bestbg Преглед на мнение
              Да ражат.. режат на един метър, но плащаш 3метра(Ташев)... не че нещо но 3 метра не ми трябват за 25см... така че някой ако има да пише. Разпитал съм навсякъде. И пак казвам ще си го платя.
              Миланов режат на метър, поне до сега никога не са ми отказвали.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                В A.Стоилов и 2см могат да резнат. Ташев са изедници!
                Колко си сигурен в това?
                Наистина могат да ти резнат 2 см, ама след като си платиш 6-метровия прът и самото рязане

Истината е, че за малки профили си струва да вземеш мин. количество (примерно 3 м) и после да ти седи за когато потрябва, но при големите такива килограмите стават други и затваряш едни пари в Джилязо.

@Виктор, ако някой колега не ти помогне огледай се по пунктовете за скраб за подходящи парчотии.
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

motor_men, точно където казваш всеки път като ги питам за каквото и да е ме режат. Навсякъде казват: режем на по 1метър и до 3 метра остатъка го плащаш. Никметал се казва фирмата и ги питам. Сега едно предприятие съм попитал и се надявам там да имат. (понеже съм в Дружба съм обиколил всички такива складове за арматура. И Ангел Стоилов и всички. Последният вариант е от вторичните да се разровя и все някой мангал ще е краднал и върнал такова желязо. Вас може и да ви познават по складовете за желязо, но никъде до сега не са ми дали малко парче (за каквото и да съм ги питал)

П.П. От никметал съм купувал ламарина и профили за кърпенето на джипа и даже ми бяха казали че под 6-те метра не дават (толкова са им профилите). Все пак благодаря за предложенията.

П.П.2 цените са нормални на всякъде. Разането не е скъпо (3лв) Проблема е че не ми се дават толкова пари за 25см парченце. минимума като е 3м и ориентировъчно тегло 20кг/м и цена от 1.3лв на кг прави почти 80лв за 3м така че срез 3лв е бял кахър. Мен реално ми трябва материал за 6-7лв. Така че търсенето продължава.

П.П.3 Стояне така ще стане накрая, защото навсякъде режат, но минимума е 80лв както написах а за 25см НИКОГА няма да ги дам

Току що звънах и на А.Стоилов.. каза всичко режем но за над 30х30 минимума е 3м. Плащаш 3 метра и 2см могат да ми одрежат. А профили до размер 30х30 минимума е цял прът - 6м. ВСИЧКИ ТЪРГОВЦИ СА Еднакви... ако нямаш някой познат.

Търтей, прав си дават на метър..... НО максимума на стената е 5мм.... (Миланов и син - единствено те дават на метър), но пак не вършат работа
                  Последно редактирано от bestbg; 10-11-15, 12:41.
                  LR Discovery 300Tdi 1996
                  Subaru Outback 2.5 1998

Коментар

Само от тях си купувам тръби и профили , и винаги съм плащал толкова колкото са ми отрязали , възможно е за по-големите профили да е така както казваш ти.
                    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Току що звънах и на А.Стоилов.. каза всичко режем но за над 30х30 минимума е 3м. Плащаш 3 метра и 2см могат да ми одрежат. А профили до размер 30х30 минимума е цял прът - 6м.
                      Признавам си без бой, квадратни кухи профили не съм купувал, но безшевфни тръби и плътни правоъгълни профили съм поръчвал много пъти.

Само в последната седмица, плътно кръгло между 25 и 50 мм - по 60см, 8 броя, преди това сигурно 10 пъти Ф55x12x600мм безшевна дебелостенна тръба, единия път 4 парчета по 250мм., плътен правоъгълен квадрат 150x100, 2 парчета по 15см дължина. Всичкото това като минимум от S355 стомана, а напоследърк 45, 40X, 18ХГТ. Не са мъцнали за нищо. Сметката ми е била както 20лв, така и 200.

Прати им запитване по пощата, ако искаш. Напоследък така правя.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Търтей, прав си дават на метър..... НО максимума на стената е 5мм.... (Миланов и син - единствено те дават на метър), но пак не вършат работа
                        Всъщност за какво ти е толкова дебело?
                        Ако е за здравина просто сложи втулки - те така или иначе са задължителни де.

Коментар

Другия вариант е по-тънко, но по-зло. Ония 8мм ст3 се замества от 5мм S355. Нещо повече - може да си огъне 2 П профила и да ги завари. Пак ще стане по-здраво от масовия говнолин.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151110_161539.jpg
Прегледи:1
Размер:65.7 КБ
ID:5690543

Успях да се докопам до нещо което ще свърши работа.Още малко доработка и ще е идеално.

Спарки те режат на малки парчета, но ти пак си купил общо над 3-те метра... 8х600мм и 10х600мм..... но все тая.. нещо близко до това което ми трябваше ми го дадоха.

turtey , друга ми е идеята за експеримента. Няма да са цели болтове. Ще пробвам разни неща да видя как ще се получи.
                            Последно редактирано от bestbg; 10-11-15, 15:26.
                            LR Discovery 300Tdi 1996
                            Subaru Outback 2.5 1998

Коментар

Спарки те режат на малки парчета, но ти пак си купил общо над 3-те метра... 8х600мм и 10х600мм..... но все тая.. нещо близко до това което ми трябваше ми го дадоха.
                              Не съм ги купил наведнъж. Последното беше едно единствено парче 600мм. И всичките въпросни парчета бяха от различни стомани..

Както и да е де...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X