Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам джип на лизинг

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам джип на лизинг

Купувам за жена ми джип на лизинг... Годините на автомобила не ме интересуват, стига да е перфектен като състояние. Цената която мога да платя зависи от срока на изплащане, като за 4500 например мога да заплатя повече от половината веднага, а другите до 3 месеца макс. Съответно при цена 9000 мога да платя 1/3 и другите до 18 месеца. При цена 15 000 - 20% първоначално и 36 месеца. На тези схеми мога да изплащам и джип за 150 000 лв. - бетон съм..... Предпочитам къса база, двигателят дали е бензин или дизел няма значение, важното е да е здрав. Естествено с рама без ръжда и със здрави зъбчатки из всичките му джипови кутии..... Моделите които не харесва жена ми са Сузуки и ВАЗ във всиките им разновидности - всичко друго е добре дошло като оферти... Намирам се във Варна, имам си стабилен бизнес, гарантиран от закона Пари на куп нямам възможност да отделя - ще ми се развали дългосрочния семейно-фирмен бюджет
    Очаквам оферти тук или на лични или на 0896846400
    Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 15-11-07, 18:41.

До: Купувам джип на лизинг

То нали си има лизингови къщи,къф ти е проблема,те са посредници между двете страни,и това им е работата и ляба

Коментар

Ами сменил съм над 20 коли лично мои за последните 8 години.... От тях поне 5-6 съм ги взимал на лизинг без лизингови къщи, аз също съм давал така три от колите - всичко е било точно и коректно - има си начин това да се уреди достатъчно добре за да са защитени и двете страни и без да храним лизинговите къщи. Естествено ако някой иска да продаде чрез лизингова къща - също съм за, стига условията да са добри. Всъщност аз искам да си купя джип на изплащане - другото са разговори и уговорки. Бързам сега да го взема за да може да го ползваме зимата.. Инак до пролетта ще можем да си го позволим и в брой за по евтините варианти...

Моля ако някой няма за продаване - да не спами...

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
        Ами сменил съм над 20 коли лично мои за последните 8 години.... От тях поне 5-6 съм ги взимал на лизинг без лизингови къщи, аз също съм давал така три от колите - всичко е било точно и коректно - има си начин това да се уреди достатъчно добре за да са защитени и двете страни и без да храним лизинговите къщи. Естествено ако някой иска да продаде чрез лизингова къща - също съм за, стига условията да са добри. Всъщност аз искам да си купя джип на изплащане - другото са разговори и уговорки. Бързам сега да го взема за да може да го ползваме зимата.. Инак до пролетта ще можем да си го позволим и в брой за по евтините варианти...

Моля ако някой няма за продаване - да не спами...
        А как по-точно става,
        че имам и да купвам и да продавам автомобил?!

Коментар

Горби, евентуалния продавач трябва да е добър твои приятел или братовчед за да ти продаде кола на лизинг с изплащане над 3 месеца, камоли 18 или 36..

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
          ...поне 5-6 съм ги взимал на лизинг без лизингови къщи, аз също съм давал така три от колите - всичко е било точно и коректно - има си начин това да се уреди достатъчно добре за да са защитени и двете страни и без да храним лизинговите къщи...
          Силно скептичен съм към това, но да не спамя темата.

Успех в покупката!

Коментар

GAD: имаш л.с.

YARO: е аз имам опит в това отношение - няма нищо необичайно.... В нито един от случаите не ми е бил роднина.... Но и аз не съм закъснявал и ден с вноските.... Нито пък на мен са ми закъснявали.... Единият пич не можа да плати вноските на една Омега, отказа се на третата вноска, върна колата и всичко бе ОК.... Бе вие много мнителни сте в Софето...

Коментар

по принцип ако цената е да речем 10хиляди в кеш.при лизинг би трябвало да е с оскъпяване около 10 процента.пък и задължително трябва и каско на автомобила.

Коментар

коко11 - ми това са си нормални неща... Виж за оскъпяването вече си е пазарлък колко ще е... Най-малкото не може да се преговаря много за обявена цена....

Коментар

Всъщност финансирането си е работа на банките.... Но тогава процентът отива у тях.... Тия 10% за които говори коко11 могат да отидат в продавача и така всички да са доволни от такава сделка, стига продавачът да не е заритал за парите в кеш... Това си е осигуряване на добра месечна издръжка примерно.... Абе - въпрос на пазар... Ако има кой да търси - ще се намери и кой да предложи, аз съм длъжен да опитам, защото това за мен е много ненатоварващ финансите вариант... Пък ако не стане - здраве да е.... Джипка така и така ще има рано или късно...

Коментар

Снощи говорих с моя познат които продава Блейзъра, каза че е склонен да го даде на лизинг ако леко съкратиш срока на изплащане. Виж темата за повече инфо за колата.

Коментар

Ако проявяваш интерес ,може да се разберем нещо?!

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=21103
                      EX Toyota Land Cruiser 120
                      Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

Имате л.с.

Коментар

вече купувам в брой.... тая тема е излишна вече.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X