Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся лагери за диф

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся лагери за диф

Трябват ми лагерите за задния диф на ТЛК 70. Някой има ли някаква идея от къде мога да ги намеря? Благодаря на всички предварително!
    /TLC LJ 70 2,5TD/

Дай номера де !!!!

Отвори го накрая този диф ...
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Лагерите са:
      Касета: 2 лагера № 90368 - 45066
      Пиноьн: № 90366 - 35044; № 90366 - 30022
      Семеринг: № 90311 - 38133
      Распорна втулка: № 41231 - 24010

Коментар

Първоначално публикуван от Doc
        Лагерите са:
        Касета: 2 лагера № 90368 - 45066
        Пиноьн: № 90366 - 35044; № 90366 - 30022
        Семеринг: № 90311 - 38133
        Распорна втулка: № 41231 - 24010
        аз само като си отворя диф-а ли мога да видя тези номера? за фронтерата говоря.
        no signature no problems

Коментар

Лагерите можеш да ги намериш на бул.Искьрско шосе 14 Фирмата се казва КОМТЕХ вносители са на тимкен тел 9703036
          Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/

Коментар

Re: Търся лагери за диф

Трябват ми лагерите за задния диф на ТЛК 70. Някой има ли някаква идея от къде мога да ги намеря? Благодаря на всички предварително!
            /TLC LJ 70 2,5TD/

Doc какво стана с диференциала, оправи ли го намери ли лагери, кой ти прави ремонта? че и мен ми предстои същата процедура
            no signature no problems

Коментар

Досега не бях в града. Дифа, след ползването на много връзки, го дадох в КТА"Мадара" в Шумен. То е завод за правене на задни мостове на Камази. Лагерите в Тойота обещават да ги доставят до 20 работни дни! Тия от Тимкен нямаха някакъв специален за пиньона. От Шумен предложиха те да намерят лагерите, но явно и те срещат трудности с тоя специалния и май ще го поръчат от Тойота. Скоро ще проверявам докъде са стигнали и ще се обадя пак.
              А бе най-добре е да не ти се чупи дифа!
              Между другото на моя бяха счупени 3 зъба на пиньона. Как точно става това и каква е причината не ми е хич ясно?!

Коментар

Кофти, или нямане на масло. Тогава зъбите се разкаляват, или там отвръщат много бързо, циментацията пада. Тя е единици микрони, обаче е достатъчно. Отдолу желязото е меко, и още първия път като блъснеш колелата едновременно в напречен ров фокуса става.
                Или просто му идва времето, умората на материала не е отменена от новото правителство((( Повече няма да гласувам за тия!

Коментар

Досега не бях в града. Дифа, след ползването на много връзки, го дадох в КТА"Мадара" в Шумен. То е завод за правене на задни мостове на Камази. Лагерите в Тойота обещават да ги доставят до 20 работни дни! Тия от Тимкен нямаха някакъв специален за пиньона. От Шумен предложиха те да намерят лагерите, но явно и те срещат трудности с тоя специалния и май ще го поръчат от Тойота. Скоро ще проверявам докъде са стигнали и ще се обадя пак.
                  А бе най-добре е да не ти се чупи дифа!
                  Между другото на моя бяха счупени 3 зъба на пиньона. Как точно става това и каква е причината не ми е хич ясно?!
                  Това направо не е истина.... егати приключението за едни лагери, мен за Фронтерата ми поискаха 1212 лв. само за части ;-(
                  no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    Кофти, или нямане на масло. Тогава зъбите се разкаляват, или там отвръщат много бързо, циментацията пада. Тя е единици микрони, обаче е достатъчно. Отдолу желязото е меко, и още първия път като блъснеш колелата едновременно в напречен ров фокуса става.
                    Или просто му идва времето, умората на материала не е отменена от новото правителство((( Повече няма да гласувам за тия!
                    умора на метала е според мен... при 70-ките явно идва към 250-300х.км пробег... и колегата Фулда направи ремонт на дифа, а и неговата е горе-долу на толкова км...
                    моята ги наближава /па може и да ги е подминала - казва ли ти някой... /
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Фанатик как е бензиновата помпа на Фронтерата ти? Моята много вие. Не знам това нормално ли е при тях или и има нещо? Какво се прави в тия случаи?

Коментар

Фанатик как е бензиновата помпа на Фронтерата ти? Моята много вие. Не знам това нормално ли е при тях или и има нещо? Какво се прави в тия случаи?
                        почнеш ли да чуваш бензиновата помпа на инжекцион докато мотора работи, готви се за нова! Следващия етап е да започне да прекъсва /колата почва да върви все едно е с квадратни гуми - такива са вибрациите.../
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ако вие помпата пробвай първо да смениш горивния филтър, ако е задрстен може да е от него
                          drive alive

Коментар

Изобщо не се чува, но имах проблеми с бенз. помпа на старото ми ауди, наистина започнеш ли да я чуваш на лово отиват нещата, но го го го е прав, първо филтъра много ще помогне, но от друга страна аз кара 80 000 с виеща помпа и накрая един "майстор" ми я изгори и затова си купих нова а те са доста скъпи, за аудито беше 480 лв. ;-(
                            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                              Изобщо не се чува, но имах проблеми с бенз. помпа на старото ми ауди, наистина започнеш ли да я чуваш на лово отиват нещата, но го го го е прав, първо филтъра много ще помогне, но от друга страна аз кара 80 000 с виеща помпа и накрая един "майстор" ми я изгори и затова си купих нова а те са доста скъпи, за аудито беше 480 лв. ;-(
                              в Киров-БОШ се намираха на добри цени /вече не ползвам /
                              А горивния филтър е от нещата, които се сменят по подразбиране при покупка на кола 2-ръка...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X