Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

MAGGIOLINA - палатка за покрив

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: MAGGIOLINA - палатка за покрив

Колеги Купувам покривна палатка на фирмата Autohome- модел -MAGGIOLINA. Едва ли ще съм късметлия но да пробвам късмета си.
    Оказа се скъпо удоволствие но го искам. Ще почакам малко и ако не се намери ще поръчвам
    тел за връзка 0887-555-305,0888-555-105. Николай Найденов
    Моля за контакт по телефона.Не посещавам редовно и ежедневно пощата си и форума, затова пък съм сериозен купувач
    Последно редактирано от рекс хънт; 31-03-15, 16:13. Причина: уточнение

От: Купувам MAGGIOLINA палатка за покрив

Мога да помогна,но за нова James Baoroud.
    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
    0885 660 613

Коментар

Изключително благодаря. Ще изчакам няколко дни и ако няма резултати ще се възползвам.

Коментар

Търсенето продължава.

Коментар

От: MAGGIOLINA - палатка за покрив

Колега, влизал ли си в такава палатка? Ако си по-висок си е мъка особено ако искаш да си съблечеш тениската примерно. Отказах се от маджолината и си взех колумбус. Обърни внимание на тези неща защото не е нещо за 10 лв. и ако не ти хареса да го хвърлиш в кофата.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
            Колега, влизал ли си в такава палатка? Ако си по-висок си е мъка особено ако искаш да си съблечеш тениската примерно. Отказах се от маджолината и си взех колумбус. Обърни внимание на тези неща защото не е нещо за 10 лв. и ако не ти хареса да го хвърлиш в кофата.
            Здравей, извинявам се на колегата за спама обаче несъм съгласен с теб. Ползвам маджолина вече три години и съм повече от доволен (висок съм 186см.).

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01082013087.jpg
Прегледи:1
Размер:252.5 КБ
ID:5652281Натиснете снимката за да я уголемите

Име:020820131500.jpg
Размер:194.4 КБ
ID:5652282

На втората снимка несе вижда много но там съм снимал мой приятели а не самата палатка но все пак се добива представа.Намерих още сники.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Nissan 002.jpg
Размер:100.2 КБ
ID:5652285Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Nissan 003.jpg
Размер:95.6 КБ
ID:5652286Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Nissan 004.jpg
Размер:122.1 КБ
ID:5652287Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Nissan 009.jpg
Размер:139.3 КБ
ID:5652288

Купих я с Нисана от последната снимка, впрочем купих Нисана заради палатката.
            Последно редактирано от kiril_ognenski; 02-04-15, 19:15. Причина: Добавяне на снимки.
            0898532785-КИКО

Коментар

Чак пък да не съм прав! За себе си съм и реших да споделя.
              Успех в търсенето! Аутохоум е марката. Другото е само подобие!

Коментар

Ей сега се връщам от Димбо/БГ . Цената в момента е 1970 евро без ддс. за размер 145/210. Висок съм 182 см . Имах и аз размисъл по темата за височината на палатката във разпънато положение.Да, ще има лек дисконфорт при събличане така е .Но, някак си повече ме влече Маджолината като решение. Колегата със Маджолината е голям късметлия ... Браво . Аз като си купувах Субарото май нямаше Маджолина отгоре Имам срок до понеделник на обяд за размисъл (до тогава имам 10%отстъпка)Можел да съчетае палатката със друга голяма поръчка.
                Приемам последни оферти ако някой може да предложи нещо.0888-555-105

Коментар

И накрая палатката най после дойде. Срок на доставка до 30 дни(СПАЗЕН) Благодаря на ДИМБО.БГ
                  Първи впечатления .
                  След монтажа на покрива - установих,че със 120 км.ч бокса не свири. Поведението на автомобила се е променило не значително. Лекичко по- не стабилен , все пак 60 кг на покрива си дават отражение, макар и малко. Много лесна за монтаж, става за около 15 мин . и вече е фиксирана . Трябват 2 човека за да я вдигнете. Сам човек не може да се справи. Привеждането на съоражението от бокс във палатка става за около 2 до 4 минути - и вече си във хоризонтално положение.Удобен матрак , добър вътрешен обем . Моята е със размери 145/210см.Има си осветление OSRAM.За съжаление като направих опит за фото сесия установих , че апарата е без батерията. Оставих автомобила на платен паркинг и поставих батерията във зарядното у-во. Снимки ще има всеки момент (утре или други ден) Сега предстои един бърз трип до Халкидики за тест
                  Търсенето на покривна палатка приключи.
                  Последно редактирано от рекс хънт; 09-05-15, 16:45. Причина: допълнение

Коментар

Честито качвай снимки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X