Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Кпупувам части за априлиа ротакс 125

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кпупувам части за априлиа ротакс 125

много ми трябват части за априлиа 125 ротакс моля помогнете ми. НАИ ВЕЧЕ МИ ТРЯБВА ОНАЯ КЛАПА ПРЕДИ АУСПОХА НЕЗНАМ КАК СЕ КАЗВА ЧУВАЛ САМ ДА И КАЗВАТ АТАКА НА ТАЯ КЛАПА та ако някои има такава клапа или знае каде да намеря некда да ми помогне

До: Кпупувам части за априлиа ротакс 125

Извинявам се, че пиша в темата на колегата lordcho, но и аз търся самоче за Сузуки ТС 200Р ето и снимки на сегашното състояние ...

Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Димитър ми каза ...

- "Липсва ти една алуминиева част на която се закачат жилата и една желязна част с палец която задвижва самия вал посредством пружината която се вижда вътре."

Ако някой знае от къде мога да си набавя тези части и приблизителна цена да пише

Благодаря предварително
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Добре, ама защо не си пуснете нова обява???
        LZ1PER

Коментар

имам я
          VIVA la MOTOCROSS

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
            Димитър ми каза ...

- "Липсва ти една алуминиева част на която се закачат жилата и една желязна част с палец която задвижва самия вал посредством пружината която се вижда вътре."

Ако някой знае от къде мога да си набавя тези части и приблизителна цена да пише

Благодаря предварително
            Ето тук има, намери си модела после часта която ти трябва пиши ми кой номер е и ще ти кажа колко струва идва за 5 дена

Коментар

Първоначално публикуван от lordcho Преглед на мнение
              много ми трябват части за априлиа 125 ротакс моля помогнете ми. НАИ ВЕЧЕ МИ ТРЯБВА ОНАЯ КЛАПА ПРЕДИ АУСПОХА НЕЗНАМ КАК СЕ КАЗВА ЧУВАЛ САМ ДА И КАЗВАТ АТАКА НА ТАЯ КЛАПА та ако някои има такава клапа или знае каде да намеря некда да ми помогне
              И за Априлията е същата проедура само дето не ми е останало време да кача каталога тук, но го имам за твоя модел което значи че и части има

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                Ето тук има, намери си модела после часта която ти трябва пиши ми кой номер е и ще ти кажа колко струва идва за 5 дена
                Благодаря ти Явор, но съм проверявал точно тук, но за съжеление няма за моя модел (ТС 200Р)

Коментар

Имам доста части за aprilia.така че кажи какво ти трябва и може би ще го имаш на сносна цена.
                  VIVA la MOTOCROSS

Коментар

Първоначално публикуван от FUNI Преглед на мнение
                    Имам доста части за aprilia.така че кажи какво ти трябва и може би ще го имаш на сносна цена.
                    Здравей FUNI, тъй като в момента lordcho няма достъп до интернет и не може да ти отговори, ще му предам, че имаш доста части за априлия и точно тази клапа (атака), която му трябва на него и да се свърже с теб

Коментар

дадено
                      VIVA la MOTOCROSS

Коментар

На този номер 0899969578 ли да те търси ?

Коментар

да
                          VIVA la MOTOCROSS

Коментар

да
                            Вече му дадох телефона ти Ако наистина се интересува, ще ти се обади

Коментар

здрасти ас ти се обайдах и се рзбрахме да ми пратисх снимки по skype но нямам постоянен достап до нета и схте те полмля да качиш някоя сника на тази ускорителна клапа която ти имаш или ги прати на chaveto мерси предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X