Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.


Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.


Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Гаражна клетка - бетонова

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Купувам: Гаражна клетка - бетонова

    Спешно търся бетонова гаражна клетка. Може в лошо състояние, без врати, течаща - важен е само бетона. Интереесувам се и от транспорт на такава клетка близо до София. От транспорта се интересувам и отделно, ако няма клетка за продаване

    Приемам и съвети, ако някой някъде е виждал да се продава нещо евтино. Целта е за по-малко от 1000 лева такова нещо да се окаже в двора ми....
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

  • #2
    От: Гаражна клетка - бетонова

    Колега до 2 3 дни ще разпитам и ще ти дразна на Л.С. имам едни приятели и като ги питам и ако имат направо ще ти дам техния номер.
    SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

    Коментар


    • #3
      От: Гаражна клетка - бетонова

      За по-малко от 1000 лв. ще си намериш тухли втора ръка (може и нови), ще си отлееш една основка и плоча (ако въобще е необходима) и ще имаш нещото по форма и размер, какъвто ти е кеф. Ама ще трябва и малко бачкане.
      П.П. Ако ти трябва просто навес, най-бързо и лесно може да стане от тръби за скеле втора употреба и ламарина. Тръбите вървят по 2-3 лв. метъра или около 10 лв./бр, а ламарината е според както я намериш. Може и стари кофражни платна да се ползват. В този вариант хубавото е, че утре ако решиш нещо друго, грабваш ъглошлайфа и електрожена и си го префасонираш в каквото ти дойде на ума.
      Последно редактирано от kuzdov; 04-08-14, 22:14.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

      Коментар


      • #4
        От: Гаражна клетка - бетонова

        имам приятел които продава такава клетка.подробности незнам,вьв самоков е.0883377622-кире.това е номера на човека.успех.

        Коментар


        • #5
          От: Гаражна клетка - бетонова

          Търси в OLX . Там има най много обяви. В Пловдив в ДК струва 2000лв нова . Старите вървят 500- 1300лв плюс местенето(350лв) С това се занимавам.Извън града трябва да е платено за извънгабаритен товар и услугата става по скъпа от клетката.Най добрите клетки са на ДК сливен(вътрешни размери 5.40 /3.40/2.40) За транспорта ти трябва камион с три моста (Камаз, краз, скания с буге и др.) желязна греда - гаражите тежат между 9.5 и 12т Крана трябва да е над 18т.За бетонен гараж не се иска разрешение а само се известява кметството че поставяте преместваемо съоръжение в собствен имот.А може и да не го известявате.Това не е строителство.Чукни бетонен гараж Пловдив и ще видиш моите обяви за местене(с Татра) С поздрав Борето

          Коментар


          • #6
            От: Гаражна клетка - бетонова

            Боре,ти си човека който ми докара моя гараж от парашутната бригада,помниш ли като ми каза че за тоя гараж колко пъти си ходил,и нямало да мога и аз да го взема....Като се видим,ще ти разправям как се води контра диверсия срещу цяло военно поделение във мирно време(това ми беше обучението от армията),а колко дървета съборих за да излезе,голям спектакъл беше....отделно колците на паркинга с флекса и агрегата
            По темата 1800 лв. беше в домостроителния комбинат с вратите и транспорта в рамките на града,тоя от поделението командирския ми струваше 500 лв. с хидроизолацията ,вратите които смених с нови и транспорта колкото ми каза за извън града,не помня точно май към 900 лв .си стиснахме ръцете за крана и червената скания.Между другото на който му трябва такива услуги,ти си човека.Сега съм в Приморско,ще ти пратя снимки като се върна да видиш в каква приказка се превърна + още 12 кубика бетон и арматура

            В района на Раднево има няколко за продажба,но транспорта до София ще убийствен и в пъти над цената на клетката
            Айсрунер ако сподели каква е идеята,че си мисля за още едни неща с такава клетка

            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:2
Размер:155.3 КБ
ID:5603977
            Последно редактирано от Roninn; 05-08-14, 08:19.
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

            Коментар


            • #7
              От: Гаражна клетка - бетонова

              Доколкото си спомням го карахме в Дълго поле, отсякахме една черница и щяхме да бутнем къщата ама стана както го искаше. С поздрав Борето Как ги местя аз - разгледайте албума за бетонните гаражи тук - http://picasaweb.google.bg/boreto2/

              Коментар


              • #8
                От: Гаражна клетка - бетонова

                Първоначално публикуван от Mihael Garnev Преглед на мнение
                Колега до 2 3 дни ще разпитам и ще ти дразна на Л.С. имам едни приятели и като ги питам и ако имат направо ще ти дам техния номер.
                Чакам. Между другуто на мен точно за Железница ми трябва (но извън селото).
                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

                Коментар


                • #9
                  От: Гаражна клетка - бетонова

                  Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  За по-малко от 1000 лв. ще си намериш тухли втора ръка (може и нови), ще си отлееш една основка и плоча (ако въобще е необходима) и ще имаш нещото по форма и размер, какъвто ти е кеф.....
                  Трябва ми бетонна клетка, не че не мога да зидам тухли.... Трябва ми за да я пусна в една 3 метрова дупка с чакълен дрнаж отдолу и отстрани, да пробия малко дупки, да закарам една 110-тка до нея, да я засипя със земя.... и да забравя за съществуването й и функциите които ще изпълнява.

                  Проблема е, че съм притиснат от време и трябва спешно да реша дали това ще е решението.
                  Technical Rescue Direct - life lies in courage
                  http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

                  Коментар


                  • #10
                    От: Гаражна клетка - бетонова

                    Колега за да пуснеш клетката в дупка дълбока 3м. крана трябва да бъде поне на 3м. от дупката(за да не се срине вътре заедно с клетката-така пише в инструкциите за повдигателни съоръжения / и е правилно/) Оттук следва че ти трябва по-голям кран от 20 тонен и става дебело.При нас 35т.кран 650л. машиносмяна и 5лв.км в двете посоки.Прочети това - Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tatra 148-диаграма.jpg
Прегледи:1
Размер:75.3 КБ
ID:5603988http://novinar.bg/news/sofiia-s-varzani-ratce-za-nezakonnite-garazhi_NDY3ODs0Mw==.html

                    Коментар


                    • #11
                      От: Гаражна клетка - бетонова

                      Благодаря колега. Много полезен съвет, явно "лесното решение" няма да стане. Благодаря.
                      Technical Rescue Direct - life lies in courage
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

                      Коментар


                      • #12
                        От: Гаражна клетка - бетонова

                        Пробвай със стари панели 6х1.5 . По лесно се монтират.по лесно се транспортират.Или така наречените пътни панели с дълж 3м. и тегло 3-4т. и един агрегат (заваръчен ) да ги спънеш в ъглите.С поздрав Борето

                        Коментар


                        • #13
                          От: Гаражна клетка - бетонова

                          Ясно. Ама това, дето си го намислил наистина ще е голяма греда, както казват колегите. Дори и без пари да намериш клетката, крана и транспорта ще надхвърлят в пъти останалите разходи. Зидане е спасението. Аз бих обмислил вариант с паркинг-платна и колони в ъглите да носят плочата.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

                          Коментар

                          Активност за темата

                          Свий

                          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                          Зареждам...
                          X