Здравейте! 
Извинявам се .... погледхах, че тук има подобна тема, та затова си позволих.
Мили хора,
със синът ми отиваме на Каварна рок само за 29.06.
И двамата ще сме там за първи път.
Разговарях с някои съфорумници и получих информация за самият фест, за което им благодаря!
Предпочитам обаче преди да тръгна да имам сигурен подслон за нощта. Зная, че на автогарата се предлагат квартири, но дали е сигурно?
Положението ще е такова, че след пътуване 8 часа, ще пристигнем в Каварна сутринта, ще сме на крак цял ден, после на концерт до полунощ да речем, след което трябва да се мотаем из града цяла нощ или спим по пейките, след което ни чака същият път обратно до София
Все пак ще съм с юноша, който искам да може да отдъхне няколко часа.
Днес пробвах всички обяви из нета - всичко е заето и никой от хората, с които разговарях не успя да ми предложи координати на друг, който отдава под наем. Всичко е пълно отдавна. Това притесни и ме накара да потърся предварително и да не разчитам на последният момент.
Та .... има ли някой тук, който да ми помогне - нощувка за 29.06.2014 за двама?
Нямам никакви претенции!
Възможен е и вариант - споделено пътуване, ако някой е в това направление!

Извинявам се .... погледхах, че тук има подобна тема, та затова си позволих.
Мили хора,

И двамата ще сме там за първи път.
Разговарях с някои съфорумници и получих информация за самият фест, за което им благодаря!

Предпочитам обаче преди да тръгна да имам сигурен подслон за нощта. Зная, че на автогарата се предлагат квартири, но дали е сигурно?
Положението ще е такова, че след пътуване 8 часа, ще пристигнем в Каварна сутринта, ще сме на крак цял ден, после на концерт до полунощ да речем, след което трябва да се мотаем из града цяла нощ или спим по пейките, след което ни чака същият път обратно до София

Все пак ще съм с юноша, който искам да може да отдъхне няколко часа.
Днес пробвах всички обяви из нета - всичко е заето и никой от хората, с които разговарях не успя да ми предложи координати на друг, който отдава под наем. Всичко е пълно отдавна. Това притесни и ме накара да потърся предварително и да не разчитам на последният момент.
Та .... има ли някой тук, който да ми помогне - нощувка за 29.06.2014 за двама?
Нямам никакви претенции!
Възможен е и вариант - споделено пътуване, ако някой е в това направление!
Коментар