Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам MULTITOOL

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам MULTITOOL

Купувам MULTITOOL като този на снимката. Доколкото знам се произвежда в Арсенал Казанлък.
    Прикачени файлове
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

До: Купувам MULTITOOL

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
    Купувам MULTITOOL като този на снимката. Доколкото знам се произвежда в Арсенал Казанлък.
    Намерих връзка с човек който работи в завода.Според него в завода се правят много неща по патент които не отстъпват на западните по изработка и здравинаТози мултитул е бил по патент на Гербер.В Арсенал са призведени няколко хиляди бройки по някаква поръчка и вече не ги правят, а и цената му е била над 250 лева.Имат някакъв фирмен магазин в Казанлък-но продават много малко неща за цивилна употреба-защо така май никой не може да каже.
    А към въпросният Мултитул е имало още джаджи:
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
      Намерих връзка с човек който работи в завода.Според него в завода се правят много неща по патент които не отстъпват на западните по изработка и здравинаТози мултитул е бил по патент на Гербер.В Арсенал са призведени няколко хиляди бройки по някаква поръчка и вече не ги правят, а и цената му е била над 250 лева.Имат някакъв фирмен магазин в Казанлък-но продават много малко неща за цивилна употреба-защо така май никой не може да каже.
      А към въпросният Мултитул е имало още джаджи:
      За изработката и патента браво! Цената обаче е малко стряскаща. Допълнителните джаджи са за почистване на оръжие и може би това е било стандартен комплект към някакво оборудване. Готино е било, но сме пропуснали поръчката. Със свои хора си мисля, че е имало възможност човек да се добере до един такъв комплект. Този човек който работи не може ли да даде инфо за други подобни поръчки.
      Имаш ли координати на магазина на Арсенал в Казанлък - телефон, имейл и т.н.
      Only after the last tree has been cut down,
      Only after the last river has been poisoned,
      Only after the last fish has been caught,
      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Става въпрос за серия "на ишлеме". Като се има предвид количеството елементи в комплекта и марката - 250лв не е висока цена. Май нищо не сме изпуснали, защото всъщност никакви шансове не сме имали: когато се работи ишлеме, всичките количества се пласират от заявителя, за изпълнителя остава евентуалния брак. Ако има големи мераклии, то те може да се оглеждат по специализираните магазини за артикулите от гамата на Гербер, трябва да се има предвид, че нито надпис "made in Blgaria" ще има, нито завода производител ще е упоменат по някакъв начин.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

айде и аз да пиша тогава, цената не само е стряскаща ами си е и бая завишена, подобен оригинален продукт на "гербер" може да се намери за до 100 долара и то доста висок клас, "ледерман" са малко по скъпи от гербера, другите са значително по евтини, след около месец ще имам достъп и до двете продукции и то на цени които и в магазин на фирмата не се намират, за USArmy доставките са с преференции и излизат доста по евтини, лошото е че връщането ми ще е в средата на другата година а и не ми се мъкнат голямо количество, иначе по 4-5 бройки съм носил винаги за подаръци, включително и моя го подарих преди около месец поради факта че ще си взема нов, за качеството не се лъжете нямат нищо общо с нашия или други имитации, традицията си е традиция. ако има навити мога да взема за 4-5 човека, първите които пишат, но търговец не мисля да ставам, снимам показвам и ако му харесва на колегата го взимам, даже и да се откаже кандидати има много, ще се радвам да помогна но пак казвам за не повече от 5 бройки говоря.

Коментар

Ако може за мен един бр.
            Благодаря
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              Ако може за мен един бр.
              Благодаря
              първия е за теб, съжалявам че времето ще е толкова много, и както писах на място ще проверя моделите, и ще пратя инфо, снимки и цени, след което само ще ми потвърдиш че си навит, такава ще е процедурата за всички.

Коментар

Първоначално публикуван от rashana Преглед на мнение
                първия е за теб, съжалявам че времето ще е толкова много, и както писах на място ще проверя моделите, и ще пратя инфо, снимки и цени, след което само ще ми потвърдиш че си навит, такава ще е процедурата за всички.
                Не бързам, когато дойде. Давай снимки при възможност да си изберем, предполагам има различни окомплектовки, ако има възможност да ги видим и решим.
                Благодаря
                Последно редактирано от Peppy; 03-11-07, 16:46.
                LZ1PER

Коментар

Ми, ако не е нахално, може ли и за мен! Чакането не ме притеснява.
                  Благодаря!
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                    Ми, ако не е нахално, може ли и за мен! Чакането не ме притеснява.
                    Благодаря!
                    направо го отчитам втория че е за теб

Коментар

Първоначално публикуван от rashana Преглед на мнение
                      направо го отчитам втория че е за теб
                      Аз се интересувам от ножове на KA-BAR и на MOD-можеш ли да доставиш и на каква цена ще бъдат.Говорим за оригинални

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                        Аз се интересувам от ножове на KA-BAR и на MOD-можеш ли да доставиш и на каква цена ще бъдат.Говорим за оригинални
                        тук вече рискувам да те излъжа, така че ще проверя на място и ще пиша, това в началото на другия месец, звучат ми познато но да не обещавам напразно, ще има и цели каталози на разположение така че и там ще погледна.

Коментар

Един и за мен, моля! Очакваме снимки и цени.
                          LZ1GYY
                          0898 436 956

Коментар

И аз да се нардя при чакащите, 1 бр.
                            Мерси предварително

Коментар

еми бройката се набра, сега нека само да помоля да изчакаме известно време, а след като проверя, ще пиша за цени, ще пускам снимки и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X