Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам Тръби за Сонда!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам Тръби за Сонда!

Търся да купя тръби от сонда.Няма значение нови или употребявани-важното е да не са криви и да не са с по голям диаметър от 10 см.Ако са по малки още по добреМоже и да са парчета не по малки от 2 метра.трябват ми около 10-15 метра тръби но да са с еднакъв диаметър ако са на отделни парчета

До: Купувам Тръби за Сонда!

Интересуват те тръбите като такива или с резбите накрая? Само тръбите на по2м мисла че мога да ти помогна но ни ги дават само рязани защото са на по 13м. и точно в краищата са криви. ако те интересува пиши. Ще попитам и ще ти кажа без да обещавам

Коментар

Първоначално публикуван от krum aleksiev Преглед на мнение
      Интересуват те тръбите като такива или с резбите накрая? Само тръбите на по2м мисла че мога да ти помогна но ни ги дават само рязани защото са на по 13м. и точно в краищата са криви. ако те интересува пиши. Ще попитам и ще ти кажа без да обещавам
      Не ме интересуват дали са здрави резбите и дали са рязани самите тръби.Може и по дълги да са от 2 метра-по добре ще е даже,обаче е добре ако не са криви защото нямат изправяне и ще се видя в чудо.
      Попитай и кажи какво е положението-но ако са криви не ми вършат работа

Коментар

Още търся тръби за сонда.На никой ли не му се намират такива за продаване

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
          Търся да купя тръби от сонда.Няма значение нови или употребявани-важното е да не са криви и да не са с по голям диаметър от 10 см.Ако са по малки още по добреМоже и да са парчета не по малки от 2 метра.трябват ми около 10-15 метра тръби но да са с еднакъв диаметър ако са на отделни парчета

Какво смяташ,че им е специалното ? А аз питах ли те за какво са ти ?
          Всъщност и аз ще търся,към 50 метра,вероятно ф 180 или 190 или 200 , трябва да правя сондажна машина,с въздушна "промивка".
          Като я направя ще си отдупча,че ми домиля нещо дупченето

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
            Какво смяташ,че им е специалното ? А аз питах ли те за какво са ти ?
            Всъщност и аз ще търся,към 50 метра,вероятно ф 180 или 190 или 200 , трябва да правя сондажна машина,с въздушна "промивка".
            Като я направя ще си отдупча,че ми домиля нещо дупченето
            Специялното им е това че са много здрави-ама много
            Да кажем че ще правя шаси(рама от тях) за нещо-колкото и невероятно да звучи
            Също и странични степенки и брони на които ще се вдига с джека и ще се слагат куки за теглене.
            Ако намериш случайно повечко тръби пиши,но е важно да не са криви.

Коментар

Също и странични степенки и брони на които ще се вдига с джека и ще се слагат куки за теглене.

Какво фи предпочиташ ? Работил съм като сондьор,даже си откраднах ена тръба,но на никой не съм казал още,ти си първият
              Тя,най първата не мисля,че е нещо особено.Следващите сондажни лостове са жилави. Не мисля,че са ти необходими,ползвай квадратна тръба.Ти просто няма как да я натовариш тази рама,за какво са ти 1000 процента резерв,като ти даже 100 процента нема да я натовариш.

Коментар

Около 100 мм фи ще е добре-може и малко по малко.Краен случай каквото се намери не съм на зор.Ако някъде намериш такива тръби-кажи моля теПрав си за натоварването-ама е по добре да е по яка конструкцията.

Коментар

Около 100 мм фи ще е добре-може и малко по малко.Краен случай каквото се намери не съм на зор.Ако някъде намериш такива тръби-кажи моля теПрав си за натоварването-ама е по добре да е по яка конструкцията.
                  То стандарти всЕкакви, ама по принцип, обсадните тръби са с минимален диаметър 114 мм.

Моят съвет е, купи си от някой склад българска безшевна тръба с диаметъра който ти трябва (дебелината на стената е над 4 мм), стоманата не е нещо специално, но за твоите цели ще стане перфектно.

http://interpipe-bg.com/prod.html

даже и най-обикновената стомана S235JR е със следните свойства:

якост на опън - 350-470 N/mm2
                  граница на провлачване - 235 N/mm2

не ти ли стига?

Ако ли не, търси руски, обаче имай предвид, че сондажните тръби са няколко категории (А-М). Категория "Д" например е с граница на провлачване над 370 N/mm2.

А ако имаш братчед в Америка, пиши му да ти прати няколко метра по стандарт А53 марка "В".

Или, най-добре API X70

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                    То стандарти всЕкакви, ама по принцип, обсадните тръби са с минимален диаметър 114 мм.

Моят съвет е, купи си от някой склад българска безшевна тръба с диаметъра който ти трябва (дебелината на стената е над 4 мм), стоманата не е нещо специално, но за твоите цели ще стане перфектно.

http://interpipe-bg.com/prod.html

даже и най-обикновената стомана S235JR е със следните свойства:

якост на опън - 350-470 N/mm2
                    граница на провлачване - 235 N/mm2

Ако ли не, търси руски, обаче имай предвид, че сондажните тръби са няколко категории (А-М). Категория "Д" например е с граница на провлачване над 370 N/mm2.

А ако имаш братчед в Америка, пиши му да ти прати няколко метра по стандарт А53 марка "В".

Или, най-добре API X70
                    114 мм ми вършат идеална работа.Други тръби не са подходящи за моите цели-умувано е доста по въпросаИма направена рама от такива тръби и е наистина много сериозна и здрава.Просто другите тръби нямат такава якост.За пращането от Америка няма да се занимавам,а и освен това нямам човек който да се занимава с това.
                    Сондажни тръби мисля че ще се намерят макар и след време

Коментар

Рамите винаги са от легирани стомани, не от строително желязо. Трапера е прав да иска квото иска.

Коментар

провери саита на АСАРЕЛ-МЕДЕТ АД

Коментар

траби колкото искаш дълги по 8 и 10метра но са стари и в единия краи са по тънки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X