Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Вътрешно тяло от климатик

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Вътрешно тяло от климатик

Купувам вътрешно тяло от не работещ климатик. Изискването ми е да има добър външен вид, дистанционно, да му работи вентилатора и да НЕ е от инверторен климатик.Очаквам предложения със снимки.
    Цена по договаряне.
    Ще трябва да пътува до Хасково, може и с куриер.
    За връзка в темата или на лс.
    08888 седем шест 888

От: Вътрешно тяло от климатик

Имам един Дженерал Електрик гръмна му компресора,ако имаш интерес ще кача снимки на дистанционното и вътрешното тяло.
    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Ако не е инвертор имам интерес. Вътрешното тяло на инвертора не може да работи без външното. Качи снимка само на тялото, дистанционното ми трябва само за да сменям степените на вентилатора. Колко е голям климатика, 12 или 18. Ааа и дай цена
      08888 седем шест 888

Коментар

Не е инвертор, утре ще го снимам,мисля че е 9.Цена нямам идея.

Коментар

Снимай и от страни лепенката с данните, там трябва да е написан модела му. Аз ще го покажа на мой приятел който се е занимавал с климатици, той ще каже кой размер е.
          08888 седем шест 888

Коментар

Имам чисто ново Не разопаковано вътрешно тяло мидея MSG12HR с дистанционно в комплекта !Може да го продам,а може и да купя външно работещо за него да си го монтирам ,има къде...така или инъче стои ако имаш интерес звънкай за пари ....нямам представа....
            Последно редактирано от Roninn; 17-09-13, 21:32.
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Имам интерес и към мидеята, но моля ви давайте някаква примерна цена. Имам предложение на ЛС от един колега за телл стар за 50 кинта с дистанционно, но тялото е от климатик 24-ка и ми идва много голямо.Неудобно ми е аз да предложа цена за да не обидя някого. По добре продавача да си определи цената, а купувача да си прави сметка дали му е изгодно.
              08888 седем шест 888

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_6508.jpg
Прегледи:1
Размер:128.0 КБ
ID:5519508Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_6509.jpg
Размер:128.5 КБ
ID:5519509Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_6510.jpg
Размер:91.9 КБ
ID:5519510Цена 40лв.

Коментар

Име:401404_w640_h640_midea_msghr_odessa_klimat.jpg
Размер:52.0 КБ
ID:5519518

Снимката е от нета,но такова трябва да е тялото само че чисто ново,както обещах събота и неделя ще го отворя и снимам понеже и аз не съм го отварял !
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Дженерала е 9-ка и ми идва малък. За сега мидеята ми е приоритет и сигурно ще я взема(разбрахме се с колегата).
                    08888 седем шест 888

Коментар

Здрасти,както обещах давам снимки,кашона не е разпечатван,ако кажеш ще го отворя да видим какво има вътре !Чух се със твоя човек и в Понеделник ще му го дам,ако имам възможност утре да го закарам до обекта пак ще му звънна въпреки че казах че ще съм зает утре.

Име:IMG_20130921_184705.jpg
Размер:73.4 КБ
ID:5520058Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130921_184743.jpg
Размер:89.9 КБ
ID:5520059
                      Прикачени файлове

Коментар

С извинение на колегата че му се намесвам в темата ! Ако нещо колегата се откаже казвай да проведа една консултация с приятел климатичар защото имам една Осака 12 на която и разглобихме вътрешното тяло и още не сме го събрали . Външното с компресора е перфектно и ми се иска да събера един климатик за вилата .
                        Последно редактирано от sek.1; 22-09-13, 05:31.
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не се отказвам, как ще се отказвам. Аз тръбите вече съм прекарал
                          08888 седем шест 888

Коментар

Здрасти,изпратих го по твоя човек преди около 1 час,ако има нещо звънкай,отворихме с него кашона все пак да видим всичко ли е наред вътре ,всичко си е опаковано и е ок !

Коментар

Да днес се чух с него и съм много доволен. Той ще ми го донесе най вероятно в петък или събота.
                              08888 седем шест 888

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X