Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам /какъв да си купя/ мултицет?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Купувам /какъв да си купя/ мултицет?

От стария ми мултицет нищо не става и трябва да си купя. Не се занимавам с никаква електроника и в 99% от случаите се използва за волтметър. Не се търси прецизност, но надеждност на измерването - да. Както и на инструмента. Не е задължително да е за 5 лева, но все пак предвид функцията му не търся нищо професионално, т.е. предпочитам да не е твърде скъп. Но да знам, че работи и ще поработи достатъчно дълго въргаляйки се сред останалите инструменти.
    Моля, препоръчайте ми какво да си купя. Сравнително спешно е. Ако някой продава нещо - не ме притеснява употребяван също. Благодаря!
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

От: Купувам /какъв да и купя/ мултицет?

Стрелкови, по възможност руски
    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
    LZ1EMS

Коментар

Саше, обади се. Не го слушай Доктора, че имам и стрелкови, СССРски, че и транзистори мерят.

Коментар

Трудна работа. Китайците (еФтините) работят прекрасно за твоите изисквания, но никой не знае кога ще откажат. Скъпите са добри но скъпи. Имам стар Флук който не бих го дал дори и скъпо. Подозирам, че другите също няма да си дадът работещите здрави ветерани.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Конрад, има едни дето мерят температура с жълт гумиран предпазен калъф са
          Идеален за твоите цели и е 10-15 лв някъде.

Това да видиш гумирания калъф

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:products_9032_101228133620.jpg
Прегледи:1
Размер:199.5 КБ
ID:5503102
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
            Стрелкови, по възможност руски
            Не ми трябва. Не е да не съм си поиграл с такива във ФзФ, просто не е за въргаляне в авто инструментите, дори и "точно" заради стрелковия механизъм включително. Затова уточних че НЕ се занимавам с електроника.

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Трудна работа. Китайците (еФтините) работят прекрасно за твоите изисквания, но никой не знае кога ще откажат. Скъпите са добри но скъпи. Имам стар Флук който не бих го дал дори и скъпо. Подозирам, че другите също няма да си дадът работещите здрави ветерани.
            Флук няма да си купя освен защото не ми трябва и заради цената. Ако видя някой да продава такъв на цена която ме устройва ще го купя само за да го подаря после на приятел. който ще го използва

Та на въпроса с китайските - да, точно такъв явно ще взема, въпроса ми е, ако някой може да ми препоръча конкретен, главно да не е еднодневен.

Коментар

Те една камара са с гумен жълт калъф. Има и с червен
              Варианта да ида в конрад и да питам какво има за 10-20-30 лева е първия който без друго имам, но реших преди да го приложа да попитам

Коментар

Само дето специално за температура показанията им са пожелателни. Иначе вършат работа, но нямат никаква защита и ако решиш да мериш напрежение, ако не си включил селектора на волтаж гърмят красиво. Освен това са доста тумбести и сондите се чупят, особено от студ. Имам 2 такива и поне 3-4 съм изгорил. Някои дадоха фира без видима причина. Ама за тия пари се преживява. Имаше някога едни сивички тайвански от малките и бяха пак по 10-15 лв., но със защита и мереха много по-точно.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Има едни с хубави сонди и мерят вярно, пак в Конрад за тия пари, ама няма как да го опиша по-точно )))
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Има едни с хубави сонди и мерят вярно, пак в Конрад за тия пари, ама няма как да го опиша по-точно )))
                    А, това вече е приказка, ама се понапъни малко

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                      А, това вече е приказка, ама се понапъни малко
                      Явно не четеш.
                      Обади се, заедно да се разходим.

Коментар

Пенчо, ако ти се разхожда с мен до магазина много ще се радвам. Само, че не се оправям много много с тайм мениджмънта напоследък и освен да звънна преди да отида, друго трудно мога да измисля в момента. А като прочетох първия ти пост, реших че искаш да ми разкажеш нещо за мултицетите, което ще ми е още по-интересно и полезно, но няма да стане сега пак по гореспоменатата причина Но ти благодаря!

Та като сме на въпроса нямам и поялник, така че при същите начални условия бих приел съвет и за него

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                          Пенчо, ако ти се разхожда с мен до магазина много ще се радвам. Само, че не се оправям много много с тайм мениджмънта напоследък и освен да звънна преди да отида, друго трудно мога да измисля в момента. А като прочетох първия ти пост, реших че искаш да ми разкажеш нещо за мултицетите, което ще ми е още по-интересно и полезно, но няма да стане сега пак по гореспоменатата причина Но ти благодаря!

Та като сме на въпроса нямам и поялник, така че при същите начални условия бих приел съвет и за него
                          Нямай грижа. Ще показвам и разказвам.Ама нали се чухме, та като се сетиш.

Коментар

Купувам си най-евтиния мултицет от Конрад и кабели за него, струващи колкото мултицета+крокодилчета. Въргаля се при автоинструментите и върши работа вече няколко години. Като го строша, купувам нов такъв и не го мисля.

Коментар

Момчета, писАх вече един път. Читав мултицет за 10 кинта няма. За конкретния случай е важно селектора да изглежда стабилно. Ако намериш пълен автомат без селектор е най-добре. Пластините оксидират и показанията престават да имат връзка със сондите. Има едни миниатюри, като малко тефтерче, без измерване на ток с 3 дупки за сондите. Препоръчвам ти такъв.
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X