Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Супер полезна отверка - 36 накрайника - търси се

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Супер полезна отверка - 36 накрайника - търси се

Здравейте.
    От около година използваме супер полезната отверка с 36 накрайника. Оказа се изключително здрава и много удобна. Сега въпросът е откъде да си купя още такива комплекти? Този комплект го купих от железария в Младост 1, но момичето каза че вече няма как да заредят. Дали сте въждали някъде такива комплекти?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20130608_005.jpg
Прегледи:1
Размер:138.2 КБ
ID:6016924

Име:WP_20130608_006.jpg
Размер:76.5 КБ
ID:6016925

Име:WP_20130608_008.jpg
Размер:78.4 КБ
ID:6016926
    ;-)
    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

От: Супер полезна отверка - 36 накрайника - търси се

Има във Вюрт, като имат вграден удължител, но са скъпички. Аз съм си купил к-т от Ехнатон отвертка прилича на тази, но е с чупещо се рамо, тресчотка и със стотина накрайника вътре струваше към 60лв. За 8год. до сега нямам прецакан накрайник, доволен съм.

ПП Това на снимките изглежда като от едното левче, доста лошо качество.

Коментар

подобни има в едно магазинче на ъгъла на Дунав и Дондуков.
      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Може да провериш в дйъл екстриим. Аз от там взех варианта на това за ситни неща и е уникално здрав спрямо другите неща дето съм ползвал - http://dx.com/p/45-in-1-multi-bit-sc...ow-black-42369 .

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
          Може да провериш в дйъл екстриим. Аз от там взех варианта на това за ситни неща и е уникално здрав спрямо другите неща дето съм ползвал - http://dx.com/p/45-in-1-multi-bit-sc...ow-black-42369 .
          Това го имам в по-ранния му вариант. Наистина е практична, но битовете са тотален боклук - а си ги напънал малко повече, а са се изкривили или намазали. Ако има от къде да се купят читави битове, бих ги заменил.

В BauMax - Люлин имаше подобни комплектчета, вероятно по-читави. Мисля че синьо-сива кутия с прозрачен капак.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това, за което аз казвам, струва 5-6 лева. Ясно че не струва, ама пък може да си купиш няколко.
            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Аз ползвам такова на Toptul - за 3 години няма абсолютно нищо строшено, битовете са истински, отверката, също.
              - Сарки, ако си търсиш само битове има по 17лв, пак ан същата марка, от тях имам един комплект + отерка държач в джипа, за евасеки случай. Качеството на изработка е доста задоволитено, а здравината пословична. Ползвам ги и много често на винтовера, щото има прави, кръстати отверки, както и шестограм + торкс.

* към колегата, не искам да се засягаш или обиждаш, НО тази отверка дето си я показал не е от най-стабилните. А битовете вървят за норматив. Ако ти трябва нещо за да го имаш, става, но за по-сериозни дейности - търси нещо "по-така" че ба когато ти потрябват ще те издънят

Коментар

Не знам, ама по магазините за инструменти, един върток без тресчотка е 3-4 лв.

Име:otvertka_bitove.png
Размер:21.3 КБ
ID:5492736

На него няма какво да му се счупи.

После аз купувам накрайници от Конрад по 20-тина стотинки бройката, каквито ми потрябват. Сигурно има по-скъпи и по-качествени

Остава кутийката
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                  Не знам, ама по магазините за инструменти, един върток без тресчотка е 3-4 лв.

[ATTACH=CONFIG]595424[/ATTACH]

На него няма какво да му се счупи.

После аз купувам накрайници от Конрад по 20-тина стотинки бройката, каквито ми потрябват. Сигурно има по-скъпи и по-качествени

Остава кутийката
                  Е точно, пък ако му потрябва треесчотка да си вземе отделно една от малките, дето са в гидориите. Иначе качествена отверка, САМО отверка е 30+ лв

Коментар

Има комплекти на Бош.В магазините на Киров 30-40лв. са и ми служи всеки ден от доста години.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      Има комплекти на Бош.В магазините на Киров 30-40лв. са и ми служи всеки ден от доста години.
                      Комплектите на BOSCH са с големите (стандартните) битове. Стандартни битове - дал господ, на ясякакво качество и цена. Битовете на това, за което говорим са наполовина по-тънки, държача също, и кутийката с дръжката + битовете е малка. Може да се завре на повече места и да се отвиват малки болтченца, които със стандартни битове не могат, еле пък ако са в дупка.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте отново и благодаря за отделеното време.

Искам да уточня че търся точно тази отверка поради следните причини:
                        - лека е;
                        - компактна е;
                        - има всички нужни пинове;
                        - разгобяваме предимно лаптоп-а и дребна ежедневна електроника, което я прави достатъчно здрава и евтина.

@piron45 - мерси, но каталога е 900 страници, не мога да открия подобно нещо.
                        @NovemberCharlie - мерси ;-)
                        @brum - мерси, ще взема една такава със сигурност, ако някой друг иска да казва.
                        @I.Stoyanov - така е, но покрива критериите ;-)
                        @bullet_pk - остава кутийката - точно ;-)
                        @Пенчо - sparkybg ти е отговорил, мерси все пак

@sparkybg - да, точно
                        ;-)

Коментар

Спарки, точно това е с доволно здрави битове. Доста "шамари" изяде и не е мръднало. Даже един от малките шестограми превъртя главата на един болт, но поражения имаше само по болта който след това извадих с набиване на звезда от същият комплект . Ама знам ли, може ти да ги използваш в по-тежки условия...

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
                            Спарки, точно това е с доволно здрави битове. Доста "шамари" изяде и не е мръднало. Даже един от малките шестограми превъртя главата на един болт, но поражения имаше само по болта който след това извадих с набиване на звезда от същият комплект . Ама знам ли, може ти да ги използваш в по-тежки условия...
                            Ползвам ги за дребни неща. За големите си имам от другите с големите битове. Но напъна ли малък накрайник за прави болтчета повече - криви се. Може твоя комплект да е с по-читави битове де. То на Китайците това им е проблема - квото уцелиш.

Коментар

Един приятел я намери: http://www.alibaba.com/product-gs/67..._Computer.html

Само че трябва да поръчаме 100 ;-(

Търсенето продължава.
                              ;-)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X