Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся 2Т 125-250сс

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся 2Т 125-250сс

Здравеите
    Търся си 2Т машина за 1600лв.Егати...кара ми се.
    Моля ви ... да намерим нещо(Благодаря ви предварително)

До: Търся 2Т 125-250сс

..ЯМАХА ДТ125-1600лв. Някаде има пове4е писано+снимки..
    Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от sa6eto Преглед на мнение
      Здравеите
      Търся си 2Т машина за 1600лв.Егати...кара ми се.
      Моля ви ... да намерим нещо(Благодаря ви предварително)
      По конкретно Ендуро или Крос.Си търся.
      Последно редактирано от sa6eto; 31-08-07, 20:37.

Коментар

Kawazaki KMX 125 1400 лева
        Прикачени файлове
        NO PAIN NO GAME!
        Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
        gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=16455
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=16876
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=16718
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=13999
          Това са до 6-та страница обявите САМО ТУК в форума, разтърси се и разгледай.
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Като че ли от форума наи би ми паснал КмХ-са от Свиленград ама нещто ми е много далеч....
            Последно редактирано от sa6eto; 31-08-07, 20:40.

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
              Да благодаря ама вече съм ги гледал....
              Очаквах да има други предложения..

Коментар

ти от каде си че ти идва толкова далече
                KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Близо до Стара Загора

Коментар

ми кво нее много 100км
                    KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Първо искам да кажа че нови оферти няма да се появат в точно тази тема и няма смисал от пускането и Ако има някаква нова оферта тя ще бъде пусната в някоя от другите теми .
                      И Второ искам да ви дам савет на тези които искат да си намерят мотор да излязат и да се поразходят малко по авто къщите , там винеги има някои мотор който е сложен между колите и е докаран в Българя Предлагам на всички които не могат да намерят точния мотор в страниците на "offroad-bulgaria" да се разходят до Дупница , Благоевград или околовръстните на Пловдив и София . Там има много голям избор от мотори и варират от 500 лева до 50 000 лева !!!
                      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от sa6eto Преглед на мнение
                        Като че ли от форума наи би ми паснал КмХ-са от Свиленград ама нещто ми е много далеч....
                        Как ш ти е далеко бе, ей го де е Свиленград (както каза колегата към 100-ина км е, зависи откъде минаваш).
                        Моторчето на Рамбо изглежда добро, пък и цената му е добра, отивай и го вземай, няма какво да се чудиш , или ти искаш някой до в къщи да ти го докара направо
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Така като сте заговорили за Дупница.... и кфо бре батка мислиш ли че по дупница моторите са добри??? аз съм от дупница на 10 мотора 1 е добър всички други са мазало... няма да коментирам повече... знам как са нещата тук...
                          Гаста до края, с мотора в рая ! :twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                            Как ш ти е далеко бе, ей го де е Свиленград (както каза колегата към 100-ина км е, зависи откъде минаваш).
                            Моторчето на Рамбо изглежда добро, пък и цената му е добра, отивай и го вземай, няма какво да се чудиш , или ти искаш някой до в къщи да ти го докара направо
                            +1 - не съм виждал мотора, но какво пък - цената е добра, а и 100 километра не са много - хвани някой приятел дето разбира и отидете да го видите. Хайде, че сезона свършва няма кога да караш!

Коментар

Знам 1 Априля 125 /2Т със стартер в Стара Загора карах я но ми се стори слабичка за мен, иначе си е добра от всякъде.
                              Има я в Мобилето и цената е примамлива.Айде и успех!
                              П-с : Ако не я намериш се обади на 0887373207/ това е моя телефон /
                              :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X