Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся RAM DDR2 800MHz за настолен компютър

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся RAM DDR2 800MHz за настолен компютър

Ники, днес ще слизам до офиса, (че не го бях правил от няколко дни) и ще погледна дали не се търкаля нещо там. Имам спомен че преди да батисам едни стари компютри им вадих част от "по-модерните" памети, та може и да намеря някоя . Иначе имам със сигурност, но са в компютри, които още са на служба.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      И така, пробата показа, че системната шина на другото РС е достатъчно стара, за да поддържа двете платки Vitesta DDR 566, независимо от съвпадението на слотовете.
      При добавяне на платките към съществуващата 1Gb, системата разчиташе тези физически 3Gb като налична в системата 2Gb, че даже и от време на време - като 1,5Gb.
      Поставени само новите, водят до отказ за стартиране, а в BIOS-а няма настройки като за тях.
      По тази причина, са свалени и прибрани.
      Ако на Иван (или някой друг) му вършат работа, да се обажда, че така е жалко за хубавата памет - да стои неизползвана. В случай че droba е получил запитване и от някой друг и има намерение да ги даде на него, нека ми даде неговите координати, за да му ги пратя.

Аз продължавам с търсенето на подходящата памет за моя компютър.
      Здравей, аз дали ще мога да се наредя за паметите, да ги пробвам на стария компютър у дома?
      LZ1ATN

Коментар

Първоначално публикуван от ikristiqn Преглед на мнение
        Виж дали има надути кондензатори, ако си сигурен че няма, може да се намерят платки.
        Няма проблеми с кондензаторите, дъното е един хубав за времето си Asus и за сега върви доста добре.

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
        Ники, днес ще слизам до офиса, (че не го бях правил от няколко дни) и ще погледна дали не се търкаля нещо там. ...
        Благодаря предварително, Димо. Ако успееш да намериш нещо подходящо, ще търсим начин за нещо реципрочно към теб. Черпенето - когато дойде ред да се видим.

Първоначално публикуван от AKD Преглед на мнение
        Здравей, аз дали ще мога да се наредя за паметите, да ги пробвам на стария компютър у дома?
        Дай, да видим - на какво дъно възнамеряваш да ги поставяш, за да не си правим излишни експерименти и разкарване по куриери.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Какво стана с тези памети? има ли още, че на мен ми трябва, DDR2 на 533Mhz.
          LZ1PER

Коментар

Подарявам 2 банки памет за настолен компютър Кингстън ДДР2 512МБ 800Мхц. Работят в двуканален режим. За контакт на ЛС.
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
              Благодаря предварително, Димо. Ако успееш да намериш нещо подходящо, ще търсим начин за нещо реципрочно към теб. Черпенето - когато дойде ред да се видим.
              За съжаление не намерих нищо. Явно са заминали заедно с кутиите.
              Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Здравей колега nickbochev! Предлагам ти следния комплект памети:

DDR2 800 Mhz Corsair XMS2 2x2GB Модули - CM2X2048-6400C4DHX тайминги 444-12 2.10V + Оригинален охладител Corsair Airflow. Цена 65 лева.
                Паметите не са в гаранция. Достигат с моя процесор(Phenom ll X4 955 BE) 988 Mhz тайминги 555-15 2.15V .
                Ако проявиш интерес пиши на Л.С. или тук в темата. Можеш да се обадиш и на телефони: 0896 61 32 41 ; 0877 087 350 .

Снимки на паметта:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_2430.jpg
Прегледи:1
Размер:92.0 КБ
ID:5496712 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_2431.jpg
Размер:93.7 КБ
ID:5496714 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_2432.jpg
Размер:136.7 КБ
ID:5496716
                Последно редактирано от Валери Недялков; 24-06-13, 22:54.
                Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Валери, твоята оферта определено предизвиква интерес.
                  Остава само да уточня - как стоят нещата с направените от мен тук-там поръчки, за да не се озова в един момент с повече модули, отколкото може да побере дъното.

Благодаря на обадилия се днес по телефона, който изрази готовност да ми предложи 4х1 Gb, но всъщност май ще имам идеалната възможност, да премина на 4х2 Gb.

Коментар

Паметта се продаде в HardwareBG.com. Съжалявам,но колега от този форум пожела да я купи и му я дадох. Поздрави!
                    Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Благодаря на Коко за паметта,компютъра ще се посъживи.
                      Търся за лаптопа DDR PC2700 512MB или 1Gb.

Коментар

Аз вече поприключих с ъпргейда, покрай който преминах към 7-ца, защото добрата стара ХР поддържаше само до 3 Гб.
                        Благодаря отново на всички отзовали се.
                        Пожелавам на Иван успех в търсенето на памет за лаптопа, като ще отделя мнението му в нова тема, поради заключване на настоящата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X