Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Къща в Ново село, Видинско

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Къща в Ново село, Видинско

Мой приятел търси да купи малка къща в Ново село (Видинско). Предпочита да е близо до реката. Ако някой има предложение, да ми го прати на "лични съобщения".
    О89 33 22 О93
    Последно редактирано от trapper; 30-12-12, 19:20.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

От: Къща в Ново село, Видинско

Търсенето продължава нагоре по р.Дунав - напр. село Връв.

Коментар

Здравейте,

Имам роднини в село Връв - мога да разпитам и да ви дам някакви координати за връзка. Както разбирам, ви интересува имот с изглед към реката или може и някъде в селото?

Коментар

Човекът е лодкар и рибар. Търси се имот да реката.

Коментар

Съжалявам, че разводнявам темата, но моето мнение е, че ако не живее постоянно в имота не е добра идея да купува каквото и да е особенно в Ново село. Аз също ще го има предвид.

Коментар

Мнението на Сашо ме смути, защото точно аз препоръчах това село. Преди няколко години бях там командировка. Трябваше да се срещна с кмета. Той се очуди, че винаги заключвам колата си с думите "Няма нужда, тук не се краде". Човекът ме покани у дома си. Дворът и къщата бяха отворени, манджата вреше на печката, а жена му беше на приказка при съседката...
            Моят човек търсеше „рибарско място“, където да ползва през отпуската и затова му препоръчах точно Ново село, че не се краде, а не заради Гъмзата.
            А то, какво излиза?

Коментар

Чак пък да не се краде... Моята къща е в центъра на селото, на 100 метра от реката и има сот щото не се живее целогодишно.

Иначе в момента трудно ще се намери къща на подходяща цена. Откакто налазиха англичаните и ирландците преди 10-тина години цената на имотите се вдигна доста.
              124 -> 164
              T4

Коментар

В село Връв речният бряг е много висок. Къщите край реката имат много хубав изглед, но не мисля, че имат по-лесен достъп до нея, защото до реката се слиза само от няколко места. Ако имотът е близо до някое от тях според мен ще е по-лесно отколкото да си на високия бряг и да трябва да заобикаляш за достъп. Само изказвам мнение иначе доколкото разбирам, много къщи се продават и е добре на място да се види и говори.
                Последно редактирано от Viki; 08-05-13, 10:11.

Коментар

Имайки предвид икономическата ситуация в този регион,смятам,че би могло да се намери къща за малко пари!Спокойствието на ежедневието там е несравнимо с лудницата в големия град!
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Отново ще съм "офф", но "няколко" години ще да са доста, защото преди сегашният кмет, беше жена...Второ манталитета на хората, плюс факта, че става въпрос за "властта", а и все пак посред бял ден и то от обитаем имот дори и в нашия край изключително рядко се краде. Трето икономическата обстановка, плюс тоталната деградация, плюс над 50% цигани, плюс чувството за безнаказаност сред всички, особенно ниско образованите и ниско интелигентните...
                    Не знам до колко ефетивни са охранителните фирми /никога не съм се интересувал/ и каква е цената за услугата им, добре е и това да се проучи преди покупката.

Коментар

Подкрепяйки Сашо от по-горния пост , предлагам на Трапера, следното. Твоя приятел сигурно не си е намерил нервите здравето и времето на пътя, та по-добре да си вземе лодка с колесар и да си я държи във Видин на паркинг някъде завита и на пазене, вместо да търси къща в региона, да си ходи на палатки, хотели, квартири и т.н. Северозападна България не е точно България, особено малките села... дори и да харчи 2-3 хиляди лева всяка година за почивките си там, за наеми, хотели, паркинг и т,н, пак ще е по-мъдро от къща за десетина бона + СОТ + оправяне/ремонти + рушвети и хранене на местните да му я пазят и безкрайните нерви и време загубени в борба с бюрократи и НЕ на последно място борба с местния манталитет ... не, че няма хубави хора но кофтито също не малко, аз имам имоти там и отдавна съм се отказал от каквито и да е инвестиции и пари за лудо в региона, поне в близките 150 години докато не се оправи региона... в резюме, да НЕ се хаби приятеля ти ами да си живее живота и да спи на хижи/хотели каквито има хубави и евтини в региона, да си наема вили или къщи в региона и да НЕ оставя нищо по-ценно от 50 стотинки никъде в региона има много красоти в района и дивеч и риба има и банкети има, но е хубаво да се има в предвид по-горните постове
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Сашо е прав. Верно е, че съм ходил в Ново село преди 12 години, не мога да повярвам, че са минали толкова неусетно. Тогава кметът ми каза, че в селото няма цигани и че там никой не краде.... Лоша работа. Май ще се търси другаде.
                        Какво ще кажете за с.Флорентин? Мисля, че е влашко.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                          Сашо е прав. Верно е, че съм ходил в Ново село преди 12 години, не мога да повярвам, че са минали толкова неусетно. Тогава кметът ми каза, че в селото няма цигани и че там никой не краде.... Лоша работа. Май ще се търси другаде.
                          Какво ще кажете за с.Флорентин? Мисля, че е влашко.
                          Е то там всичко е влашко,без Ново село.Флорентин е същия регион..Доста трябва да се наблегне на охранителната част от мероприятието,както пишат колеги по-горе!
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Резервата Северозапад .... къща .... която и няма да бъде постоянно обитаема .

До колкото разбирам, човека е рибар. Ако не са му нужни разните удобства, двор и т.н. на къщата, може да се замисли за някаква каравана, фургон ...., лодката май ще е проблем, но пък може да си я тегли, ако не го бърка.
                            При нас към Оряхово има разни рибари дето си кибичат целогодишно из разни подобни конструкции, като най-вероятно се сменят (т.е. няколко човека са взели и са взели каравана,фургон, или там дружно са си направили бивак) Може да обиколи пътищата покрай реката и да види, разучи разни местенца за подобно начинание.

На мен в Козлодуй (примерно), посока пристанището, уличката много ми допада. Спокойно е (или поне така изглежда, Silverfox-а може да каже ) близо е до реката, има парк, по пътя доста дървета и т.н. Не знам какво е положението с имотите. Но и там, като на всякъде, не липсват разни бандюги, мангусти, ама май са повече в централната част.

По селата си е тегаво, аз знам едно близко до Мизия село дето има-няма 30-40 човека, няма цигани, като цяло е спокойно, ама въпреки всичко от време на време си крадат, я някоя животинка, я реколта някаква и т.н.

Добре да обмисли и разучи какво е положението на местно ниво, за където и да е.
                            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X