Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Каква кола да си купя?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каква кола да си купя?

Първоначално публикуван от Пламен Бешков Преглед на мнение
    Ако имаш интерес към Ауди В4,1995г.,1.9TDI в перфектно състояние,комби,металик,климатик,ABS и ред др.екстри съм готов да изпратя снимки и да покажа.Външно и вътрешно без забележки.Качваш се и караш.
    цената е 6500лв.

Коментар

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=trp1tfba1mf Само като идея,аз от 7-8 г карам корейски коли и съм доволен.Верно все са бензинови.
      ПП Бензинови са тези дето съм ги карал,тази от линка е дизел.
      Последно редактирано от taran; 09-08-07, 21:36.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от Barbaron Преглед на мнение
        Виж и тази http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...22770383699&f1=,
        карал съм такава и на дълго съм я свалял до 4.2/100 нафта. Поддръжката не е скъпа. При това с орг. консумативи и части. Перфектна возия. Не визирам конкретната кола а по скоро марката и модела.
        О-о-о, Да! Това е добро, с хидравлично окачване е, та може и лек оффроуд

Двама колеги имат ксантии и са много доволни. Единият от тях за 4 години нонстоп каране смени само биелетки и шарнири, след като я купи и оттогава само каране и ник'ви ядове. А дизелите са им доста добри.

П.С. На косъм бях и аз да си взема ксантия но като видях Диското и пламна неква любов

Коментар

И аз съм с Диско, ама то прераства към предимно оффроуд машина и така...

Коментар

Значи ако бях на твое място щях да си взема една ксантия без да се замислям.
            Дизел 1,9 или по-добре 2,1 защото е тежичка. Вози много меко, много леко се кара, обикновено са с всички екстри вкл. климатик. А и са много здрави(силни) купетата ако стане нещо, не дай си Боже...

За около 5к може да се намери слънце екземпляр.

П.С.
            Само не ти знам късмета при покупки "на старо".. щот да не ме псуваш после

Коментар

Аз бих гласувал за 1,9 ТДИ. Имал съм Пежо 405 с 1,9 атмосферен и динамиката му беше почти като на бензинов, а разхода не ми е надхвърлял 6-7 л./100 км. градско. За 2,1 съм чувал недотам добри отзиви. При хидроактивното окачване има само един проблем-няма свестен сервиз, който да направи ремонт като хората, а в домашни условия е почти невъзможно да правиш нещо по него. Отдолу има повече тръбички, отколкото в ТЕЦ-а..... Та идеята ми е, че по-надеждно е Пежо 406 1,9 ТДИ, примерно...ама е и по-скъпичко. По-евтиния вариант е 405 от 1995 г.-виждал съм оферти за по 3-3,5 К лева с всички екстри. Личното ми впечатление от този модел е повече от добро.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Бешков Преглед на мнение
                Ако имаш интерес към Ауди В4,1995г.,1.9TDI в перфектно състояние,комби,металик,климатик,ABS и ред др.екстри съм готов да изпратя снимки и да покажа.Външно и вътрешно без забележки.Качваш се и караш.
                Ето това е колата за тебе.Здрава , икономична , поцинкована , върви добре , частите са евтини и ги има бол.Супер здрав дизел , без проблемен.Имал съм 2 такива , няма по-добро за парите си.Ако е в добро състояние не се чуди.Двигателя е с директно впръскване , съвременен.За непалене през зимата в студа забрави.
                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                Суперскан България www.decbg.com
                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                  ...Двигателя е с директно впръскване , съвременен.За непалене през зимата в студа забрави.
                  Ми то франсетата двигатели с директно впръскване монтират от преди 30 г. (а може и повече да са). Какво му е толкова съвременното. Тоя мотор се монтира на Пасат от деветдесет и първа май . Не, че смятам Аудито за лош автомобил, но мисля, че малко е надценявано. Мое мнение...
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    Ми то франсетата двигатели с директно впръскване монтират от преди 30 г. (а може и повече да са). Какво му е толкова съвременното. Тоя мотор се монтира на Пасат от деветдесет и първа май . Не, че смятам Аудито за лош автомобил, но мисля, че малко е надценявано. Мое мнение...
                    Верно ли ??? Сигурен ли си в това което говориш? Я кажи един модел френски автомобил с такъв двигател ??Стар модел , да не е HDI , или DCI.

Коментар

Ситроен БХ, Пежо 205, 309, 405, 406...Всички дизели 1,9 са с директно впръскване...
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Ха ха ха , колега , много си далече от истината.Вземи малко да научиш какво значи директно и предкамерно впръскване и тн.Така да се изцепваш без да разбираш не е много добре.

Коментар

Прав си, грешно съм чел преди време(пусти френски)....Сега пак погледнах книжката и пише indirecte ....
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            Прав си, грешно съм чел преди време(пусти френски)....Сега пак погледнах книжката и пише indirecte ....
                            Карай , случва се

Коментар

Хаха, спуках се от смях, чак днес разбрах как да си гледам коментари на оценките за репутация. Незнам червена ли зелена точка съм получил но моментарът "купи си ЗАЗ" изби рибата . Ми колега аз бих се радвал на зазка една за софето, но сякаш ми се ще да мога да ходя и зад граница с нея това възможно ли е

Коментар

Е сега видях, червена е...

Разбирам като се карате за лади, ниви и прочее глупости да си разменяте червени точки, ама да ми се дава такава щот си правя проучване ми е вижда злобарско ...

Ако не те интересува темата или пък те дразни, що я четеш? Или нещо ако съм те засегнал давай на лични да се разберем. По лесно ще е мисля.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X