Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам Динамометри

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам Динамометри

Търся един от двата вида динамометри(цифров или аналогов).Също ще ми бъде полезна информацията от къде бих могъл да си поръчам(купя) ако някой знае магазин независимо каква марка на производство са моля да каже.
    Става дума за такива Динамометри:

За който не знае-с такива се мери разтегателно усилие?(напън един вид) и се ползва при реглажи на лагери,деференциали и други.
    Последно редактирано от TRAPERA; 01-08-07, 01:04.

До: Купувам Динамометри

Спешно ми еДайте идея откъде мога да си купя

Коментар

Все някъде във Варна трябва да имате добре зареден магазин за качествени професионални инструменти. Поразпитай тук-там...

Коментар

Търсих на доста места но нямат никъде

Коментар

Никой ли няма идея откъде да си купя

Коментар

Ами не знам, аз се убих да търся такъв който да мери усилието на въртене на лагери, за скоростни кутий и диференциали ми трябва, но никой представител на инструменти няма, ако имаха щяха да ми предложат поне тоя вид, повечето даже не можеха да разберат за какво става въпрос. Сега като ти пиша се сещам че не съм званял на най-очевадното място, на представителя на Мутитойо . Утре ако не изключа ще се обадия и ще питам и за твоя вид. Успех в търсенето.

Коментар

Бе има, има и българска фирма. Виждах ги на една изложба, точно до това Митотойо. Кантората им е някъде на VІІІ километър. Не се сещам името, не намерих и проспекта((( Ебати бардака, няма кой да подреди тая къща(((
              Виж, търси тукашните фирми за везни и кантари. Те се занимават и с динамометрите. За въртящите моменти машините са много сложни. Едно време имаше в МЕИ-то. Какво е останало не знам ...

Коментар

Днес звънях в Мутитойо , обяснявам на една мома, която ме прехвърли на друга мома, която ме изслуша любезно, нищо не разбра и ми каза това дето съм го обяснявал да и го пусна на факс в свободен текст, от което аз "паднах". Има да си чака факса, като се сетя че съм купил от тях измервателни инструменти за около 2400 лв .
                Та колега ако намериш нещо сподели, ще ми бъде полезно и на мен. Аз съм търсил в Евромаркет, Вюрт, Камертон, Хидролифт, и още няколко доставчика на инструменти за които не се сещам сега.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Та колега ако намериш нещо сподели, ще ми бъде полезно и на мен. Аз съм търсил в Евромаркет, Вюрт, Камертон, Хидролифт, и още няколко доставчика на инструменти за които не се сещам сега.
                  В Киров има абсолютно същият Динамометер като този който съм показал на втората снимка(дигиталният) но е на цена 1270 лева с ддсНаправо се уплаших

Коментар

Благодаря!

Коментар

Здравейте, търся информация къде се сверяват динамометричните ключове...ако можете да ми помогнете ще бъда много благодарна

Коментар

Първоначално публикуван от evas Преглед на мнение
                        Здравейте, търся информация къде се сверяват динамометричните ключове...ако можете да ми помогнете ще бъда много благодарна
                        Евромаркет сверяват продадените от тях. За други незнам, трябва да ги питаш дали ще сверят и твоите.

Коментар

ДА !!!
                          Пращат ги в лаборатория в София ... ама ... като не се сещам къде ....
                          Може колегите да кажат !!???

Моите (3 бр.) им ги давам всяка година .... за проверка и .. корекция !
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Намерих и купих оригинален Руски Динамометер-като този на първата снимка-механичен

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                              Намерих и купих оригинален Руски Динамометер-като този на първата снимка-механичен
                              Пари и адрес, ако може и ако не е държавна таина, а и как се смята усилието а ко мериш усилие на въртене например?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X