До: копувам ендуро или крос за около 1000лв. и нагоре
ето
ето
от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.
Имаш ли мерак си дигаш партакешите и започваш да обикаляш и да търсиш
Имаш ли мерак си дигаш партакешите и започваш да обикаляш и да търсиш

А кросс само някое CZ...Пожелавам ти успех в тъсенето

А кросс само някое CZ...Пожелавам ти успех в тъсенето

И все пак Благодаря
Ако има някой от дупница който да има нещо подобно за продаване да пише
И все пак Благодаря
Ако има някой от дупница който да има нещо подобно за продаване да пише 

. Митков беше писал в една тема че карал едно сузуки РМ 250 и след това е пробвал КХ 125 на Димитар и е останал по-доволен от КХ-са , защото не го изморявал ! А това е от голямо значение при ендурото и мотокроса
Аее успех и късмет при търсенето на моторетката
и дано си намериш мотор които да отговори на стила ти
. Митков беше писал в една тема че карал едно сузуки РМ 250 и след това е пробвал КХ 125 на Димитар и е останал по-доволен от КХ-са , защото не го изморявал ! А това е от голямо значение при ендурото и мотокроса
Аее успех и късмет при търсенето на моторетката
и дано си намериш мотор които да отговори на стила ти 
.. което на мене някак си не ми допада. пък и аз така да ви кажа не мисля да тръгвам на някакви кои знае какви преходи а просто така да го ползвам за удоволствие и развлечение. така че се надявам вече от доста време да изпадне нещо евтинко като за мене защото нали се пак знаете по голямата част от Българите не сме богаташи 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар