Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Генератор за ток

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Генератор за ток

Търся да закупя бензинов генератор за ток. Трябва ми малък и като размери и като мощност - тези от около 650W ще ми свършат идеална работа. Не държа на марка, поради причината че ще го ползвам 3-4 пъти в годината, но държа да е в изрядно техническо състояние и да е на прилична цена.

Моля за оферти на ЛС
    '95 Opel Frontera A 2.0 КБ

От: Генератор за ток

Намират се по 150 лв. Не си струва да купуваш на старо. Аз имам такъв на стотици моточасове и няма никакви проблеми.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тези дни динамото на Кията ме изостави в Родопите, та взех някакъв Райдър за 148лв с 2 г гаранция. За всеобщо, и мое учудване, работи безгрижно и пали учудващо лесно. Има и изход за 12В.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Тези дни динамото на Кията ме изостави в Родопите, та взех някакъв Райдър за 148лв с 2 г гаранция. За всеобщо, и мое учудване, работи безгрижно и пали учудващо лесно. Има и изход за 12В.
        Тези 12V те съветвам да ги ползваш много внимателно. Изведени са от средна точка на алтернатора и малко ако дръпнеш по-голям ток от извода, заминава целия алтернатор. Не разчитай на предпазителя. Казвам ти го от собствен опит.
        Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
          Тези 12V те съветвам да ги ползваш много внимателно. Изведени са от средна точка на алтернатора и малко ако дръпнеш по-голям ток от извода, заминава целия алтернатор. Не разчитай на предпазителя. Казвам ти го от собствен опит.
          То при мен нямаше и бушон, та сложих. На изпит акумулатор, почва да зарежда от 5А. И се надявам, друг път да не ми се наложи да го ползвам. Аз го взех, че да мога да се прибера с катуна от Г. Беглик.
          Ама ще стои, та да пази страх, а и става за телефоните на колеги по язовир, дето си нямат зарядни на 12В. Все ще изкарам по ракия край него.

Коментар

Първоначално публикуван от Voykov Преглед на мнение
            Търся да закупя бензинов генератор за ток......
            Тези от 650Вт. реално дават около 300. Имам такъв да ми пази страх, ако искаш ела да го разгледаш, пък ако ти хареса и цена ще му мислим....
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

то ако ще взимаш генератор за да си заредиш акумулатора на колата по-добре си купи нов акумулатор... или поне кабели за подаване на ток...

не си взимайте 2-тактови генератори /от тези по 100-ина лв/, разходът и шумът са доста по-високи отколкото на 4-тактовите
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Знам за един нов руски бензинов генератор 1.8 KW (ако не бъркам), който се продава. Взиман е от военните и се намира около Варна.

Ако Ви интересува ще дам телефон. Мога да съдействам и за транспорт до София.

Коментар

Благодаря за мненията на всички.

Пенчо - би ли ми казал на ЛС откъде го купи?

дядо владо - знам, че реално дават на половина, но не ме притеснява. При първа възможност ще доида да го погледна пък и да изпием по едно сокче

Тедо /LJ73/ - предполагам просто не разбирам чувстовото ти за хумор... и на двете ми коли акумулаторите са чисто нови и в двете имам кабели за подаване на ток.. Целта на генератора е снабдяване с ток при ходене на къмпинг за няколко дена, като ще захранва лампа, зарядни и каквото друго се наложи. Прецених че предпочитам да си купя генератор отколкото голям акомулатор за същата цел, защото при по-продължителен престои или по-голяма консумация акомулатора ще свърши а генератора ще подава постоянно ток. Относно четиритактовите генератори, разбира се че си прав, но те са необосновано скъпи за моите цели.

Ivanov - благодаря за предложението, но този генератор ще ми бъде определено ненужно голям и съответно обемист и тежък.
                  '95 Opel Frontera A 2.0 КБ

Коментар

Първоначално публикуван от Voykov Преглед на мнение
                    Благодаря за мненията на всички.

Пенчо - би ли ми казал на ЛС откъде го купи?

дядо владо - знам, че реално дават на половина, но не ме притеснява. При първа възможност ще доида да го погледна пък и да изпием по едно сокче

Тедо /LJ73/ - предполагам просто не разбирам чувстовото ти за хумор... и на двете ми коли акумулаторите са чисто нови и в двете имам кабели за подаване на ток.. Целта на генератора е снабдяване с ток при ходене на къмпинг за няколко дена, като ще захранва лампа, зарядни и каквото друго се наложи. Прецених че предпочитам да си купя генератор отколкото голям акомулатор за същата цел, защото при по-продължителен престои или по-голяма консумация акомулатора ще свърши а генератора ще подава постоянно ток. Относно четиритактовите генератори, разбира се че си прав, но те са необосновано скъпи за моите цели.

Ivanov - благодаря за предложението, но този генератор ще ми бъде определено ненужно голям и съответно обемист и тежък.
                    За целите, дето казваш - генератор НЕ Е НЕОБХОДИМ!!! Аз Преди дни се прибрах от яз. Г. Беглик, след 50 дни на палатка в гората. Генератора го взех някъде из Пазарджик, защото ми изпърдя генератора на колата и трябваше да заредя акумулатора, та да се приберем в София. Иначе, в гората имам и хладилник и течаща топла вода.
                    Ако ти стана интересно - телефона ми е в подписа.

Коментар

продават се в метро,бригулаж и др. магазини.аз имам такъв от 3г. и съм много доволен,захранва телевизор(LCD 20 инча),лаптоп,осветление 3-4 крушки(по добре енергоспестяващи),стерео уредба,зарядно за акомулатор и др. на веднъж.тази година му обгорих гарнето,защото се задръства от маслото и няма мощност.не толкова шумен и за тези пари си заслужава,пък и 2г. гаранция,какво повече искаш.УСПЕХ.
                      [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

Да взема да споделя и аз, повече мнения - по близо до истината. Купих си китайче 850W ......изгоря му електрониката - капсулована е и не подлежи на възстановяване до елемент. Двигателя си пали, но какво от това.Реших да не експериментирам повече с подобни еднодневки и си взех 2КW внос от Германия /гасарбайтери по нашия край колкото искаш/ в кашона. Зимата когато организирахме "Изгубени в Лудогорието" /при -20градуса/ се опитах да го използвам за зареждане на акумулатори 2бр на 24V /с истинско зарядно "Максимал" прави ги комшията ми и ги препоръчвам на всеки който иска да се сдобие с този уред 12,24 V и регулируем до 20А ток/, е не се получи генератора се оказа слабичък за целта. Та извода от цялото писане - вземай уред който да има запас и да не е съвсем китайски, иначе рискуваш да го купиш но вече ще си набутал едни пари за "китаеца"
                        0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Каква електроника? В моя има само един Грец. Да не би и на Китайските да правят ментета?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            Каква електроника? В моя има само един Грец. Да не би и на Китайските да правят ментета?
                            Довечера ако ми остане време /и не забравя/ ще го погледна. Но защо грец, нали изхода си е променлив, по скоро би следвало да е стабилизатор на тока.
                            0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Първоначално публикуван от nikiib Преглед на мнение
                              Довечера ако ми остане време /и не забравя/ ще го погледна. Но защо грец, нали изхода си е променлив, по скоро би следвало да е стабилизатор на тока.
                              Има и изход за 12В, точно за заряд на акумулатори.То, аз и за това го купих. Че ми гръмна диодната плочка на Кията, а бях на Г. Беглик.
                              П.с. Провери ги тези зарядни, че по моите сметки и 100Вата на 220В стигат, та да се зареди какъв да е акумулатор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X