Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам ендуро до 1200лв.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам ендуро до 1200лв.

искам да си купя ендуро разполагам с 1200 лева мотора ще се ползва най-вече
    за движение по шосето от време на време ще се кривва извън него няма как
    да е удобен за дълги преходи ... ако е възможно да си намеря такъв мотор ще съм ви благодарен да ме насочите... (това ще ми е първият мотор)

До: Копувам ендуро до 1200лв.

До 1200 много трудно (невъзможно) ще си намериш сравнително ново (90+ год.) 4Т ендуро, добра марка. Мога ти предложа мойто моторче, но то е доста далече от представата за мотор за дълги преходи.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=13758
    [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

За тези пари освен някое старо ДТ с тук таме кусури аз лично не се сещам друго... но ДТ-та поне има и 80-тки и 125-ци!
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12245
        ..... НО ... като се замисля искаш мотор , който да е по-подходящ за пускане по пътната мрежа , и същевременно за леки офф - преходчета ... Според мен най-подходящият вариант е Ямаха ТДР 125 , която съвсем случайно аз имам .
        Та ... на моторчето има да му се смени стария номер , което идната седмица ще направя , а веднага след тогиз ще го пускам в продажбичка с инфо по маторя .
        Цената , която ще искам е по-височка от горепосочената , но с няколко стотачки само нагоре .
        Това е мотора :
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от NikKB; 21-07-07, 20:48.
        [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

За 1400лв можеш да станеш собственик на Кавазаки КМХ125 с напълно изрядни документи и сменени кунсумативи
          0887-52-67-55 и 0899-898-451 за повече инфо!
          Прикачени файлове
          NO PAIN NO GAME!
          Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
          gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Първоначално публикуван от NikKB Преглед на мнение
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12245
            ..... НО ... като се замисля искаш мотор , който да е по-подходящ за пускане по пътната мрежа , и същевременно за леки офф - преходчета ... Според мен най-подходящият вариант е Ямаха ТДР 125 , която съвсем случайно аз имам .
            Та ... на моторчето има да му се смени стария номер , което идната седмица ще направя , а веднага след тогиз ще го пускам в продажбичка с инфо по маторя .
            Цената , която ще искам е по-височка от горепосочената , но с няколко стотачки само нагоре .
            Това е мотора :
            ами освен да чакам да видя кво инфо ще пуснеш към моторетката и...

Коментар

и аз продавам едно ако искаш аз му искам толкова пари
              Прикачени файлове
              KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Рамбо , твоя мотор в коя част на България се намира?

Коментар

в южната част е маи така се пада

Коментар

Да , извини ме - сега обърнах внимание - Свиленград.Въпроса ми беше неточен , имах пред вид в кой град .Не се сърди , новак съм във форума , но ще свикна.

Коментар

До: Купувам ендуро до 1200лв.

няма проблеми случва се на всеки

Коментар

Първоначално публикуван от HORNET
                        imam motoguci 350 4 taktov

0899529490 v.tarnovo
                        Дай снимки и повече инфо ( година, километри, състояние, подръжка, косури(ако има), има ли документи и т.н.) на мотора
                        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Ето аз какво мога да ти предложа за около 1000 лева

мотора е в добро техническо състояние , но външниня му вид е под сякаква критика Има си всичко и мигачи и стоп и т.н. Но съм ги свалил . Има си и Митническа фактура с която може да се регистрира . Няма преглед и застраховка

ако те интересува пиши ми едно ЛС !
                          (мотора се изправя на задна и на 3-та скорост )
                          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Къде я изровихте тая тема бях я забравил. Мерси на всички но вече имам мотор. Ако е възможно да бъде заключена

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X