Добро утро на всички и честит 3-ти Март!
Ето и аз се паркирах тук, че от известно време ми е влязла една муха в главата ..... барабар Емо с мъжете ..
Не съм много сигурен за това ще очаквам мнения и от Вас, като собственици на такива возила
Слушках и с двете уши, а пък освен това седях и четох ли четох, и ...:
Спрях се на Сузики Витара 2.0i дълга база (жена..деца ... багаж.. какво да се прави
) виждам че някои модели имат и климатик (леле!!! ще ми се да е с заради Дечо но не е задължително)
За съжаление към момента моята Витара не ми се е обадила, така че моля за предложения, коментари и съвети относно (не)правилният избор
А и друго нещо:
Поне съм невежа по отношение на 4х4, мога ли да попитам дали има желаещи и разбиращи хорица от форума, които да метнат едно очо на "каручката" на която ще се спра? Говоря за района на (гр./с.) София и околията
. Черпенето с кафета, и други течни субстанции са ясни като в мъгла разбира се! Понеже скоро време вярното хАлуди 80 ще ме остави, все по-напористо издирвам туй чудо наречено Витара!
Предварително благодаря на всички отзовали се!
Поздрави и приятен уикенд (по български почивни дни), Емо!
Ето и аз се паркирах тук, че от известно време ми е влязла една муха в главата ..... барабар Емо с мъжете ..

Не съм много сигурен за това ще очаквам мнения и от Вас, като собственици на такива возила

Слушках и с двете уши, а пък освен това седях и четох ли четох, и ...:
Спрях се на Сузики Витара 2.0i дълга база (жена..деца ... багаж.. какво да се прави

За съжаление към момента моята Витара не ми се е обадила, така че моля за предложения, коментари и съвети относно (не)правилният избор

Поне съм невежа по отношение на 4х4, мога ли да попитам дали има желаещи и разбиращи хорица от форума, които да метнат едно очо на "каручката" на която ще се спра? Говоря за района на (гр./с.) София и околията

Предварително благодаря на всички отзовали се!
Поздрави и приятен уикенд (по български почивни дни), Емо!
Коментар