Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Форселт

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Форселт

Някой ако има да казва.Интересува ме дължина 2-2,20м. в добро състояние.
    0888110056 или на лични.

От: Форселт

Това 2-2.20 дълбок ли да е,или широк? Ето ти една таблица,и ако си познаеш размера го напиши,а аз ще се разтърся по колеги!
    http://www.dorema.nl/informatie.php
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Трябва ми само хоризонталната част(В) широчината е този размер.
      То е като тента на тераса.Издърпва се и се прибира като кабел на прахосмукачка например:-).Дано сте ме разбрали!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:forselt.JPG
Прегледи:1
Размер:19.5 КБ
ID:5349128
      Последно редактирано от Явор(dorzi); 17-02-12, 16:14.

Коментар

Това си е тента,или маркиза(при кемперите).Ето ти една тема,в която съм сложил и снимки.Може и да ти е в помощ.
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=100215

Ако се спреш на маркиза,търси къмпинг оборудване втора ръка! Аз още утре ще поразпитам!Въпреки че размера е малък,може и да изкочи нещо!
        088пет722пет99

Коментар

Аз имам две прибрани и рейки мисля,че имат.
          Ще ги погледна днес,ще ги снимам и ако харесаш,ще се разберем.
          Скъсявал съм,никакъв проблем няма.
          ТюркеДжиев старши
          Последно редактирано от brake; 18-02-12, 08:58.
          sigpic

Коментар

0888 70 52 67 Кристиян Станков. Има магазин за къмпиг и караванско оборудване. От него си взех хладилник на газ.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:peltie 001.jpg
Прегледи:7
Размер:228.6 КБ
ID:5349241

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
              Аз имам две прибрани и рейки мисля,че имат.
              Ще ги погледна днес,ще ги снимам и ако харесаш,ще се разберем.
              Скъсявал съм,никакъв проблем няма.
              ТюркеДжиев старши
              Пусни инфо ако има нещо за продаване
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                Пусни инфо ако има нещо за продаване
                Довечера ще пусне снимки.

Коментар

Ето ги снимките.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0087.jpg
Размер:121.3 КБ
ID:5349416 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0092.jpg
Размер:132.0 КБ
ID:5349412 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0093.jpg
Размер:131.3 КБ
ID:5349413 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0094.jpg
Размер:117.0 КБ
ID:5349414 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0095.jpg
Размер:126.3 КБ
ID:5349415 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0091.jpg
Размер:103.3 КБ
ID:5349411 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0088.jpg
Размер:119.9 КБ
ID:5349408 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0089.jpg
Размер:147.4 КБ
ID:5349409 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0090.jpg
Размер:107.3 КБ
ID:5349410
                  sigpic

Коментар

А не може ли да се ползва стандартен сенник за тераса? Не съм ги разглеждал внимателно, но по сайтовете, са с доста компактни размери в прибрано състояние, не са тежки, разпъват се лесно?
                    Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
                      Ето ги снимките.

Ако може и снимки в разпънато състояние, че така, не ми е много ясно, за какво става дума. Или поне на планките и крепежа към колата.

Коментар

Това си прилича точно на форселт за каравана.Но ако е малък,може да се приспособи и за джип.Хубавото на форселта е,че има и страници и се затваря отвсякъде!
                        088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                          Ако може и снимки в разпънато състояние, че така, не ми е много ясно, за какво става дума. Или поне на планките и крепежа към колата.
                          От каравани са,трябва ми каравана за да ги разпъна.
                          Може да се пригодят и за друго.
                          От тънак брезент са,прозрачното,което се вижда е прозореца.
                          Към караваната се прикрепва посредством объл шнур,който е монтиран
                          в края на брезента и се нанизва на тръбичка с процеп.
                          Останалото е с тръбички и се строи като палатка.
                          Дано съм успял,да обясня!
                          Поздрави!
                          ТюркеДжиев старши
                          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                            Това си прилича точно на форселт за каравана.Но ако е малък,може да се приспособи и за джип.Хубавото на форселта е,че има и страници и се затваря отвсякъде!
                            Да точно така,единият е цял малък форселт...2.00м. на 2.20м.
                            Точно колкото на колегата,Явор му трябва.
                            А другият е 3.50 на 2.20...и е само сенник без страници.
                            sigpic

Коментар

На малкият форселт, предполагам, че трябва да може да се сложи само сенника? Страниците на цип ли са? И естественно една цена, за този кеф

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X