Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам принтер

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Купувам принтер

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
    Пак подчертавам - за поставените изисквания това е идеално, според мен. При положение, че няма да се оставя без да се разпечатва по страничка на седмица(може и повече, но по-евтиното изисква и повече внимание), т.е. да няма вероятност да изсъхне. Иначе за офис, за работа, естествено, че лазерното устройство няма алтернатива.
    Колега, просто ти завиждам на упоритостта, с която защитаваш една кауза - тая на производителите на струйни принтери...

Все едно, че съм на поредния семинар - продавайте ни пластмасарията, защото от това печелим ние...

Ако имаш представа колко време съм прахосал по тия мероприятия, ако имаш представа колко опит имам, сервизирайки тия пластмаси, дори малко впечатление ако имаше от тези неща, не ги би препоръчал дори на враг, а камо ли на някой тук.

Тези приказки могат да излязат от устата на плоскоумен червеноризов техномаркетски продавец, ама практиката немедлено ги анулира.

Тоя, дето продава днес на тия сергии принтери, утре продава епилатори - със същата убеденост и вяра в бъдещето, а вдруги ден.. ваучери на ххтел, ххком, чорапи, и прочее мърчъндайнерски некомпетентности...

Сетих се за "Каменарче" - там, дързост, в взора ми гори...

кел файда?
    Последно редактирано от Veni1; 14-02-12, 22:24.

Коментар

Баси темата станала...
      То вече не е за раздела "купувам", а за другия-сериозния...

По темата-явно всичко клони към лазерния принтер. "Моят човек" с който се консултирам е участник тук, и ценя мнението му особено много.
      Та лазар ще да е, даже вече съм избрал няколко модела, ама човекът днес целувал и пиел вино, та утре щял да обърне внимание на няколкото модела на които съм се спрял.

Благодаря на всички за мненията, за мен(бидейки индианец) беше полезно да науча повече за видовете принтери.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
        ПП. Между другото имам едно подобно евтино устройство 3 в 1, което не е пускано от няколко месеца(поне 10). Утре ще го пусна за печат и чистосърдечно ще напиша какъв е резултата. Още е с оригиналните мастилници, с които е купено.
        Мен няма в какво да ме убеждаваш. Аз моите изводи съм си ги изстрадал и платил от джоба си. За мастилен принтер не искам да чувам никога вече, по никакъв повод. Това е огромен нискобюджетен (само в началото, за съжаление) компромис, и нищо повече, началото на когото се случи по времето, по което лазерните принтери бяха на цени петорни на сегашните, а за цветни такива само бяхме чували, но не и виждали дори и на картинка. Към момента си струва разправията единствено ако редовно си печатиш снимките на него и не ти пука колко даваш за консумативи и колко време отделяш в чистене.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Баси темата станала...

По темата-явно всичко клони към лазерния принтер. "Моят човек" с който се консултирам е участник тук, и ценя мнението му особено много.
          Та лазар ще да е, даже вече съм избрал няколко модела, ама човекът днес целувал и пиел вино, та утре щял да обърне внимание на няколкото модела на които съм се спрял.

Благодаря на всички за мненията, за мен(бидейки индианец) беше полезно да науча повече за видовете принтери.

Алууу индианеца ами ела виж бре имам три.....лазерен черно бял/Лексмарк/ две HP мастилен цветен и лазерен цветен профисионал.....даже и ще потренираме.....
          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
            Алууу индианеца ами ела виж бре имам три.....лазерен черно бял/Лексмарк/ две HP мастилен цветен и лазерен цветен профисионал.....даже и ще потренираме.....
            Е може ли да имаш 3 принтера и поне един да не ти се откъсне от сърцето за Кольо ? Кому беше нужно 3 страници тема

Коментар

Колеги, нали обещавате, че няма да ме биете. Аз си мислех, че търсим евтин, бюджетен вариант, който ще се ползва рядко, а то се оказа, че търсим скъп черно-бял принтер.

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
              ...Тези приказки могат да излязат от устата на плоскоумен червеноризов техномаркетски продавец, ама практиката немедлено ги анулира...
              Добре, че не разбирам от такива отношения между съфорумци!

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
                Е може ли да имаш 3 принтера и поне един да не ти се откъсне от сърцето за Кольо ? Кому беше нужно 3 страници тема
                Ако си купи Патрол ще му подаря един с едногодишен бонус за консумативи!
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Уйде коня у ряката...

Като пусках темата даже не знаех, че имало такава разлика в принтерите. За мен имаше просто принтери. Принтера е машина която си стои тихо в ъгъла, и когато ти потрябва да разпечаташ нещо-тя изплюва каквото си и дал.
                  Пък то имало мастила, лъчове, глави и много други неща и тънки сметки...

На мен определено ми трябва лазерен, това разбрах от изписаното в темата, и както казах-вече съм се спрял на няколко модела. Най-скъпия е 120 лева на старо. Малко надхвърля заданието, ама в началото не знаех за разликите между двата вида принтери.
                  За пореден път се потвърждава правилото, че хубавите и евтини неща се продават в различни магазини...

Коментар

Принтера е машина която си стои тихо в ъгъла, и когато ти потрябва да разпечаташ нещо-тя изплюва каквото си и дал.
                    Това е дефиниция на лазерен принтер. Не на мастилено-струен. Просто мастиления иска малко ухажване, за да изплюе това, което си му дал. И разходи за пудрички и мазила по-често отколкото ти казва тоя, дето го рекламира. Като в оная реклама, дето оная се оженила за красив, умен, забавен и внимателен младеж, пък на втория месец разбрала че всъщност е мързелив, с коремче, брадясал и срастнал се с канапето и дистанционното субект.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Кефиш...
                      Модератор-спамер...

Сериозно-до вчера не знаех, че имало такава разлика в принтерите. И както казах-именно лазерния е това което ми трябва. Макар и малко по-скъп отколкото си мислех, че мога да намеря, и да отговаря на изискванията ми.

Коментар

Да се включа и аз - добре де, дайте някои предложения за бюджетен лазерен принтер? Щото от тази тема не само Кольо ще се ползва, затова като ще сте полезни, бъдете докрай...

Коментар

Баси темата станала...
                          Направо си е за раздел "Какъв джип да си купя". Голям смях.

Тишо, прочети хубаво темата. Много истини са казани. Според начина на употреба и парите които си приготвил. Гледай да е лазерен.

Аз бих предпочел добър модел на старо - например НР LaserJet 1010 до 1020, стига са го намеря. Или пък LaserJet 1000 1005 (да не се бърка с Р1005), 1100, 1200, 1300 като севземе в предвид че може да захапват по 2 листа на веднъж ... Или пък Brother HL-1430, 1440, HL-2030 2035. Преди време тия Брадъри не ги харесвахме, но сега бих ги предпочел пред новите модели. Ако ли не -евтина лазерна нова машинка.
                          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Да се включа и аз - добре де, дайте някои предложения за бюджетен лазерен принтер? Щото от тази тема не само Кольо ще се ползва, затова като ще сте полезни, бъдете докрай...
                            Като за начало кажи какъв е бюджета? Цветен или не? Многофункционално устройство или не? Мрежов интерфейс? Wifi?

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Като за начало кажи какъв е бюджета? Цветен или не? Многофункционално устройство или не? Мрежов интерфейс? Wifi?
                              До ~ 200 кинта. Лазерен задължително, значи няма да е цветен. За любителско ползване, ако има глезотийки - добре, ако няма - няма да плачем.

Коментар

HP LaserJet Pro M1132 MFP - 240лв с ДДС - многофункционално лазерно черно бяло устройство
                                HP LaserJet Pro P1102 - 190лв с ДДС - черно бял лазерен принтер. Има го в няколко варианта в зависимост от "екстрите"

цветните тръгват от около 320-330 с ДДС, но ако печатиш много цветно, консуматива им е скъп (относително де, все пак са с 4 тонер касети). Вкъши съм с CP1515n, със сегашен аналог CP1525n, и нямам оплаквания.

Нетуорк интерфейса според мен в днешно време е задължителен - бутваш го към домашния Wifi рутер, и печатиш от където ти е кеф, без опъване на жици или изискване някой компютър да е включен.

В работата сме с HP Color LaserJet Pro CM1415fnw MFP: (всъщност, може и предишния модел да е)
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:big_c39dec76830ceb90e20028bed_cljCM1415fnw-mfp.gif
Прегледи:1
Размер:48.8 КБ
ID:5347297

Все още не е ясно как ще се представи във времето, но като функционалност цепи мрака. Колко работа ми спести като се наложи да сканирам един куп документи, просто не е истина. Само си ги поема, само си ги сканира и само си ги записва в PDF. Вярно че е далеч от бюджетния клас, но за офис устройство като функсионалност е направо върхът!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X