Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

ос манивела

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: ос манивела

Здравейте колеги. Търся ос за манивела за Yamaha Yz 125 , но за годината не съм сигурен или 90 и ли 97 Палецът или както му се вика е счупен един път е заваряно като гледам, но не искам и аз да го заварям да не стане някоя беля
    ето снимки : http://enduro450.snimka.bg/motorcycl...96885.26303728
    -- Yamaha Yz 125 --

Купувам ос манивела

up

Няма ли някой такава част
    Последно редактирано от STROIL; 07-02-12, 20:29. Причина: Сливане.
    -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

От: ос манивела

Колеги кажете някъде да проверя тука в стара загора има, но ако може да ми кажете и другаде. Ако има някъде по ниска цена ако не ще го мисля. Моля ви
      -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Плевен, бул. Хр. Ботев, магазин за мотопеди, скутери и мотоциклети... Тел. го не помня но ще го открия и ще ти го пусна тук ...
        0878 76 41 53 Анатоли ... Дано не го е сменил само ... Иначе имаше доста нещица ...
        [I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]

Коментар

Благодаря много
          -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Много не ми стана ясно от снимките къде е проблема . Но иди да ти заварят остта на аргон струговай я до оригиналния и размер и няма да имаш проблеми . Преди време на една заска един приятел беше монтирал двигател от лада нива. Правихме доста извращения с нея като удължаване на полуоските и т.н . Но да си дойда на думата . Двете полуоски имаха по две заварки с аргон . В последствие и двете се късаха по няколко пъти но нито един път от заварката или в близост до нея. А наскоро една ос на мощна високооборотна машина беше се счупила. Пак заварка с аргон стана бетон . Даже се наложи да я дадем в завод червено знаме в Бургас за да я разкалят и пробият понеже бормашината неможа да пробие заварката. Така , че моето мнение е заварка на аргон за 5лв и струговане за още 5лв и за 10лв ти си човека.

Коментар

Ами този палец е счупен и е заварян един път от предишния собственик то си личи че е правено. И аз мислех заварка , но да не се счупи пак и да направи някоя беля в двигателя. А иначе заваря се и струговане - какво ще рече това
              -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Завариха ми палеца на аргон и с ракетката изшлайфаха малко и това беше. Не знам дали ще държи, но ще гледам по-рядко да го паля на манивела, най-вече като се наложи.
                -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Заварката с аргон е много здрава ако заварчика е добър палеца ще е по здрав от самата ос

Коментар

Аха, ами ще видим колко ще издържи. Благодаря за съвета.
                    -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Важно е отгряването. Износен шлиц на манивела, имаше луфт но още не превърташе, заварка с електрожен, покара бая и се счупи оста в близост до заварката.Говоря за 13мм плътно желязо. Всичко точно ама като се отдръпнеш на 50-60 км от у вас и вземаш да го мислиш.
                      Не спастряй ритането по-добре ако се чупи да е веднага. Риска си го знаеш, има тема за пръснати двигатели, всичко сме виждали.

Коментар

Какво ще рече отгряването ? извинявам се за въпроса ако е малко глупав
                        -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Здравейте колеги, тази седмица си ходих на село. Сглобих мотора но без оста на манивелата и сега го паля отново само на бутане. Не става. Като сглобя всичко се рита трудно не се връща и трябва с ръка да върна манивелата, което е пак трудно. Не знам защо става така заради заварките ли не знам. А го сглобявам правилно. Ако може с нещо да ми помогнете.
                          -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Ако закача някъде трябва да се забележат драскотини. Изпилена ли е заварката? Разтовари от зъбни колела и пружини и я наложи без капака на съединителя, завърти и погледни къде е проблема. Смигни да не е крива(малко вероятно).

Коментар

Заварката е изпилена, има леко надрано по капака от палеца от преди. Освен ще го разглобя пак като си ида и ще пробвам без пружина и зъбно колело. аа и не знам защо, но влиза малко трудно оста през капака.
                              -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X