Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Джипарка

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Джипарка

Здравейте Издирвам си моята джипарка. Изискванията са ми да е след 97г., къса база, да има климатик и да е по-икономична - двигателят и да не е по-голям от 2.0, да е дизел или бензинка, на която бих могла да сложа газова уредба. Целта, за която ми е нужна е предимно каране по планините. Не я взимам за градско каране, но и не търся брутална офроуд машина. Финансите, които съм заделила са макс 7 000 лв.

Ще съм благодарна на откликналите

Не искам ТАНК, а искам танкче

От: Джипарка

При тези изисквания аз бих помислил върху това http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=131057
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Брей колко "ДЖИПАРИ"се навъдиха напоследък! иначе на тоя от аватара ми се продава!Слагаш му оръдийце и ето ти "танкче"
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Хайде почва се. Сега ще има: "Киа, пробвай моята, ама не се продава", "ЦРВ, били здрави", "защо не лека кола", "Субару...", "...., ама не в бюджета" и т.н.

Погледнете в раздела. Има толкова много написано.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Пък и колегата е писал да е след '97 год.
          FIAT Doblo SX

Коментар

Десен волан искаш ли?
            JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Хора не искам идеи за каква джипка да си взема. Достатъчно инфо има в нета. Искам конкретни предложения Затова съм пуснала темата в раздел 'Купувам' все пак

И добавям в изискванията да е ляв волан.

Коментар

Първоначално публикуван от kriskafun Преглед на мнение
                Хора не искам идеи за каква джипка да си взема. Достатъчно инфо има в нета. Искам конкретни предложения Затова съм пуснала темата в раздел 'Купувам' все пак

И добавям в изискванията да е ляв волан.
                Е, така кажи !
                Ето едно предложение - не отговаря съвсем на изискванията, но кой знае... те са променлива величина
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=133211 .
                Поздрави и успех в търсенето!

Коментар

Хора не искам идеи за каква джипка да си взема.
                  Ми като не искаш идеи - оди на Горубляне. Там има секакви. Таман ще си избереш това което ти пасва най добре.
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от low_rider Преглед на мнение
                    Пък и колегата е писал да е след '97 год.
                    Колежка, колега.
                    Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
                    0879076007 Жельо

Коментар

radikyokushin - Благодаря за предложението, но наистина ми трябва нещо по-малко, затова си търся къса база
                      Злой - Мислиш ли, че не съм ходила до Горубляне, и до Дупница веднъж ходих. Но за съжаление изборът не е голям.
                      jpetrov - Мерси за уточнението

Коментар

Ето и моето предложение http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=137370 малко далеч от изисканията ,но пък знае ли човек, а и си заслужава да се види! Поздрави

Коментар

Здравейте Издирвам си моята джипарка. Изискванията са ми да е след 97г., къса база, да има климатик и да е по-икономична - двигателят и да не е по-голям от 2.0, да е дизел или бензинка, на която бих могла да сложа газова уредба. Целта, за която ми е нужна е предимно каране по планините. Не я взимам за градско каране, но и не търся брутална офроуд машина. Финансите, които съм заделила са макс 7 000 лв.

Ще съм благодарна на откликналите

Не искам ТАНК, а искам танкче
                          Да помогна малко в издирването. Имам нещо , което покрива изискванията ти на 99 % и даже за този бюджет мога да включа още един комплект джанти и гуми 7.50/16" тракторна шарка и така ще си имаш и тракторче - танкче . Става въпрос за Витара 2.0 V6 , 136 кс. 98 г. климатик , ABS , пълен ел. пакет + ел. шибидах и газов инжекцион. Сменено е окачването от мен и в момента е обута с гуми 265/75/16 МТ и не закачат никъде . Няма бодилифт. Колата е АВТОМАТИК. НЕ е карана по състезания и екстремен офф все още. Единствено не покрива изискването за къса база , но междуосието и е колкото на други марки къса база. Всичко е прегледано по автомобила и е обслужен напълно. Платени данъци , гражданска има и преглед от тази година . Колата е в София , ако имаш интерес можеш да я видиш и пробваш. Мога и да дам 6 м. гаранция за всичко по автомобила вкл. и окачването стига да не караш на състезания . Цената без допълнителните гуми е 6 000 лв.
                          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                            Да помогна малко в издирването. Имам нещо , което покрива изискванията ти на 99 % и даже за този бюджет мога да включа още един комплект джанти и гуми 7.50/16" тракторна шарка и така ще си имаш и тракторче - танкче . Става въпрос за Витара 2.0 V6 , 136 кс. 98 г. климатик , ABS , пълен ел. пакет + ел. шибидах и газов инжекцион. Сменено е окачването от мен и в момента е обута с гуми 265/75/16 МТ и не закачат никъде . Няма бодилифт. Колата е АВТОМАТИК. НЕ е карана по състезания и екстремен офф все още. Единствено не покрива изискването за къса база , но междуосието и е колкото на други марки къса база. Всичко е прегледано по автомобила и е обслужен напълно. Платени данъци , гражданска има и преглед от тази година . Колата е в София , ако имаш интерес можеш да я видиш и пробваш. Мога и да дам 6 м. гаранция за всичко по автомобила вкл. и окачването стига да не караш на състезания . Цената без допълнителните гуми е 6 000 лв.
                            Съжалявам , но офертата ми вече не е актуална. Витарата си има нов собственик. Със здраве да си я кара.
                            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Здравейте.Ето и моето предложение,Гранд Витара къса база 2001г 2,0 128кс. автоматик ,нов акумулатор,нови всесезонни гуми,нови свещи бош,обслужена сменени всички масла и ремъци преди около 4000 км,ел.стъкла,клима,ел.огледала,централно..Цена за форума 6000лв.
                              Онзи ден ми изгоря компресорчето за 4х4,днес го свалих и ще търся има ги втора употреба по 120 лв.
                              Ако имате интерес тел.0878739299
                              "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
                              0878739299

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X