Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

КУПУВАМ 4-ТАКТОВ КРОСОВ МОТОР С ПОВРЕДА

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: КУПУВАМ 4-ТАКТОВ КРОСОВ МОТОР С ПОВРЕДА

Купувам 4-тактов мотор, за предпочитане CRF450 или КTM450, с повреден двигател.

От: КУПУВАМ 4-ТАКТОВ КРОСОВ МОТОР С ПОВРЕДА

телефон за връзка.

Коментар

Мето от Горубляне продаваше КТМ450 SX не е с повреден двигател, но направо си е на цената на такъв.

Коментар

Колега имаше един ктм450 за 1600лв. с счупен двигател да не е един и същ ама някой го беше купил веднага,даже и продавача като му звъннах бе шашнат колко бързо са го отмъкнали

Коментар

Не този за който говоря всичко си му е наред, е не струва 1500лв, мисля беше х3, но за парите си заслужава, може и да го е продал вече гледах го поне преди месец...

Коментар

Tелефона е 0884801191 идеята е следната каквото и да купя уж добро със сигурност ще е уморено предпочитам да е счупен и да знам че от мен зависи след ремонта в какво състояние ще е отколкото некой "търговец" да ме успива колко бил здрав мотора и т.н. вече го ядох тоя с един CR250R който беше след основен ремонт и в момента обмислям нов цилиндър ли да поръчам или да се слага риза,така че ако има желаещи с счупени мотори да свиркат.

Коментар

да така е колега, аз имам една яамаха YZ250F 2009г но е здрава, но за такива като тебе който са се упарвали има опция ВИЖ ПРЕДИ ДА ПЛАТИЖ демек (двигателя се разглабя на мотора да се види какво има в него и се зглабя след това се плаща !!!)
              ----------Moto lud-Troyan----------
              няма непреодолим път за упоритите

Коментар

Имаше един КТМ тук в обявите с изгоряла електроника, щом го искаш развален, засядаш пред ебея и започваш да дебнеш-излизат за 30-40паунда от време на време. Само че едно е да гледаш мотор, който не пали поради някаква причина, и след разглабяне да се окаже примерно счупен сегмент, задрали картери, цилиндър...такъв ремонт не съм сигурен, че си струва каквато и да е минимална цена.

Коментар

Не знам кой ще се навие да си разглоби мотора за да покаже на евентуалния купувач в какво състояние е машината но от цялата работа разбрах че имаш здрав YZF250 2009г.

Коментар

е незнам дали съм единствен, но аз го предлагам за да не има после (рекъл, казал) затова предлагам пълен оглед за да няма недуразуменя после!!! Поздрави и успешно търсене

Коментар

Евала за което,но нали се сещаш че 1 на 1000 би се навил на това упражнение.Няма един мой познат който да е взел мотор и после да не е имало основен ремонт,последния беше с CRF450 2006,мотора доста вървеше но започна да изгасва без причина след ритане палеше и всичко бе ок,оказа се че цилиндъра е прекалено износен,затова съм навит да го купя счупен и да сменя каквото трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от joredim Преглед на мнение
                        Евала за което,но нали се сещаш че 1 на 1000 би се навил на това упражнение.Няма един мой познат който да е взел мотор и после да не е имало основен ремонт,последния беше с CRF450 2006,мотора доста вървеше но започна да изгасва без причина след ритане палеше и всичко бе ок,оказа се че цилиндъра е прекалено износен,затова съм навит да го купя счупен и да сменя каквото трябва.
                        90 процента от моторите които се продават,крос и ендуро са за основен ремонт,затова е много трудно да купиш повреден мотор,защото собственика знае състоянието но прави всичко възможно да закрепи мотора и да го продава за перфектен защото разликата в цената е двойна.Хубава работа ама Българска.

Коментар

да няма спор това е реалноста, но когато има повече хора който предлагат тази опция няма да има после (ЛЪЖИ), но все пак всеки човек си решава как да си продава мотора, и аз съм решил така, за да няма после скрито покрито, Поздрави

Коментар

Каква Опция бе мойто коте ??? Я слез на земята . Аз никога не бих си взел козел с отварян двигател , камо ли да искам някой да ми го отваря . Всяко БЕЗПРЕДМЕТНО разглобяване скъсява живота на резби , лагери , гумени уплътнения , гарнитури и т.н. Трябва да си много технически неграмотен или твърде изкукуригал антимоторист за да изискваш такава "опция". И най-интересното е какво ще видиш вътрте , щом не можеш да го видиш отвън или да го чуеш без да го гледаш. Представи си следния случай : запален моторист идва да купи твоя мотор и изисква тази опция. Ти като съвестен гражданин го отваряш . Той се почесва умно по главата и казва имам едно ХТ 600 и чакам всеки момент купувач. Щом го продам идвам да взема твоя. Честито. Наздраве и безварийна нова година ! Сменяйте си маслото навреме ! Особено на сините .

Коментар

Колега, всеки човек си има различни виждания, аз съм решил така, за да няма (мотора е с ново бутал),(с нови клапани) а в същото време е с клапани на 100 часа напасната и с старо бутало и в случея куповача остава излъган (КАКТО МНОГО ХОРА), затова аз съм на принципа да се види всичко.Също така съм съгласен с твоя пример кадето има отказване.Естествено че няма да си зарглобя мотора за несериозни клиенти, които идват да покарат 10минути мотор.До това че всяко разглабяне има своя недостатък, да съгласен съм, но съм по склонен да направя разглбяне и да подменя необходимите неща (гарнитури и тн), отколкото хората да казват " ето този ми набута счупен мотор".Въпреки всичко аз си оставам с моето мнение !!!
                              Поздрави, и хубаво се оглеждайте когато купувате

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X