http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3760
търся си предпазители за ръцете, обаче от тези отворените отстрани.
(от горния линк,нещо като на мотора от първата снимка, който е на заден план)
По възможност втора ръка.
И на мене ми се иска да си взема хубави и с алуминиеви шини, обаче мотора, на който ще ги слагам струва малко повече от въпросните с алуминиевите шини
, та затова си търся нещо възможно НАЙ-ЕВТИНО.
Всъщност нямам нищо против и хубави предпазители, ама за 10-ина лв (примерно) едва ли ще се намерят
.
Трябват ми да пазят от разни храсталаци и шубраци, не толкова за падане - за да не си скъсам новите ръкавички по шубраците
Не разбирам много от такива работи, но съм виждал едни съвсем съвсем обикновени, дето май се хващат директно на конзолата за ръчките - нямам претенции към здравината на пластмасата (ако се наложи може да я подсиля с някакви тенекии нещо).
Също така няма проблем ако външния им вид не е чак толкова добър, може дори да са пукнати примерно, но така че да могат да се оправят някак си.
А евентуално едни нови такива за какви пари биха могли да се намерят?
И ако някой знае тук в Стара Загора откъде мога да намеря (тепърва ще тръгвам да обикалям по магазините всъщност). Едно време даже по битаците ги имаше много
, но сега нямам време да обикалям.
Подаръци също приемам
, ако някой ще си изхвърля старите предпазители.
Предложения давайте тук или на:
draganovh(маймунка)abv.bg
ICQ# 150354626 (само вечер съм онлайн обаче)
може и на ЛС.
Благодаря предварително на отзовалите се!
търся си предпазители за ръцете, обаче от тези отворените отстрани.
(от горния линк,нещо като на мотора от първата снимка, който е на заден план)
По възможност втора ръка.
И на мене ми се иска да си взема хубави и с алуминиеви шини, обаче мотора, на който ще ги слагам струва малко повече от въпросните с алуминиевите шини

Всъщност нямам нищо против и хубави предпазители, ама за 10-ина лв (примерно) едва ли ще се намерят

Трябват ми да пазят от разни храсталаци и шубраци, не толкова за падане - за да не си скъсам новите ръкавички по шубраците

Не разбирам много от такива работи, но съм виждал едни съвсем съвсем обикновени, дето май се хващат директно на конзолата за ръчките - нямам претенции към здравината на пластмасата (ако се наложи може да я подсиля с някакви тенекии нещо).
Също така няма проблем ако външния им вид не е чак толкова добър, може дори да са пукнати примерно, но така че да могат да се оправят някак си.
А евентуално едни нови такива за какви пари биха могли да се намерят?
И ако някой знае тук в Стара Загора откъде мога да намеря (тепърва ще тръгвам да обикалям по магазините всъщност). Едно време даже по битаците ги имаше много

Подаръци също приемам

Предложения давайте тук или на:
draganovh(маймунка)abv.bg
ICQ# 150354626 (само вечер съм онлайн обаче)
може и на ЛС.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Коментар