Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Назаем: Мобилен интернет от Виваком

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Назаем: Мобилен интернет от Виваком

В момента ползвам мобилен интернет от МТел, но на мястото, което ме интересува основно (на вилата) няма 3G, а само 2G. Интересува ме покритието на Виваком там. Затова моля някой колега, който ползва мобилен интернет от Виваком да ми даде назаем флашката за един уикенд да тествам на място. Ще навъртя 20-30 МБ, най-много 50.
    Разбира се, опитах да се информирам за покритието от "извора": Продавач-консултанката любезно ми показа картата с покритието, която аз вече бях прегледал:
    http://vivacom.bg/Content/images/sit...age_bg_big.gif
    На тази карта няма как да разбера какво им е покритието в град Своге, па камо ли на село на 10 км от там, но този мой аргумент остана неразбран. Не предлагат и тест на услугата си, за да знам дали ми върши работа преди да се обвържа с 1 година договор - ти подпиши, че ще плащаш 1 година, па после виж дали ще ти върши работа...
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

От: Назаем: Мобилен интернет от Виваком

Taзи седмица ще пътувам и ще ми трябва, ако за следващата не ти е късно ще ти дам да пробваш.
    Ако те интересува пиши ми ЛС да се разберем.
    LZ1PER

Коментар

Мога да помогна с глобулска-ако имаш интерес...

Коментар

За къде около Своге става въпрос ? В Церово има 3g на Ментел, Глобул само гпрс.
        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Ако това е вярно, ще е екстра. М/у другото на телефона ми постоянно е пуснат HSDPA, в градовете не мърда и много рядко минава на 3G, a GPRS-a го виждам само когато доста се отдалеча от населените места. Всички основни артерии на Републиката имат бърз нет и не само, на странни места вади бързата мрежа. Скоро тествахме връзката на мтел и виваком на два лаптопа един до друг и двата на 3G връзка и двата отварят една и съща тема от форума. Ами..... мтел имат мноооого да гонят, разликата в скоростта е внушителна в полза на виваком. Въпросът е точно там където на теб ти трябва какво е покритието, но става само с тест. Писахме си ЛС, когато се наканиш да ходиш ми се обади да ти дам джвъчката и да видиш как е положението там.
          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнение
            Мога да помогна с глобулска-ако имаш интерес...
            Благодаря, колега, но засега към глобул нямам интерес.

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
            За къде около Своге става въпрос ? В Церово има 3g на Ментел, Глобул само гпрс.
            За Лесковдол става дума.

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
            ...Писахме си ЛС, когато се наканиш да ходиш ми се обади да ти дам джвъчката и да видиш как е положението там.
            Благодаря за което!

Коментар

Мога и аз да ти дам. Ползвам я, само че комбинацията от предплатена карта на Виваком и модема, който имам, прекъсва през 5-7 мегабайта. По въпроса се работи.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                Ако това е вярно, ще е екстра.
                Това няма нищо общо с истината. Според него Козлодуй и цялата околия е червена, а реално до миналия месец имаха само около и в центъра на Козлодуй. Стигнеш ли покрайнините и дотам с 3G-то. Колегата който се изненада се обади да ги пита и директно казаха, че в Козлодуй нямат 3G. Миналия месец пуснаха 3G и около Козлодуй.
                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Благодаря на peppy за предоставената флашка.
                  Самата флашка е супер - в София вдига 300 KB/s
                  Уви тестът на вилата показа само GPRS - 22 KB/s - радвам се, че имах възможност да тествам без да се налага да се обвързвам с 1 година договор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X