Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Kупувам 4х4 до 5000 лв

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Kупувам 4х4 до 5000 лв

Здравейте колеги!

Чета форума от известно време( а наскоро се и регистрирах) , много му се радвам и наистина ми е полезен!Понаучих доста неща , които са ми от полза.Благодаря ви,че отговаряте откровено и сте отзивчиви към по-младите колеги ,като мен ,които нямат опит сравним с вашият.
    На въпроса:
    Търся да си купя 4х4 ,умишлено няма да спомена марка,заради цената (максимално),която мога отделя(По съвет на Yaro - си оставям 1500 - 2000 лв за позатягане на това - онова).За момента няма да се изкуша от разходките offroad,тъй като съм неопитен - не съм имал 4х4 до сега.Ще я ползвам основно за извънградско и до вилата ,която има няколко километра наистина тежко трасе.А искам да имам достъп до нея целогодишно. Колата и ще се товари.Предпочитам дизелов агрегат , макар и да съм наясно , че някои модели нямат изобщо или пък добра слава на моторите си.Нямам против и бензинови и АГУ , само се интересувам от коректно отношение и назоваване на проблемите на колата с истинските им имена.Разбира се , колата ще бъде диагностицирана преди да я закупя.Аз съм от София , но бих могъл и да се поразходя наоколо
    На всички във форума желая много късмет и успехи!!!

От: Kупувам 4х4 до 5000 лв

за 5000лв ще ти го дам,дълга база,нисък разход на гориво около 9 на 100,с офроудови гуми,подходящ за гората, а съшо така и за пътя,на пътя се държи много добре като подържа една задоволителна скорост за джип от порядъка на 160км в час с офроудовите гуми!а с други и повече,двигателя е в перфектно състояние!за тоя клас дизелови джипове мога да кажа че този модел е най икономичен и най бърз,симпатичен вътрешен вид на купето и арматурното табло ,не е сечено с брадвата като повечето джипове от 80те и 90те години,работещ климатик,, ел пакен,дискови спира4ки на 4етирите колела,ръчни хъбове,ел фарове,чупещ волан,тегли4,маслото е на по малко от 1000км,кара се само с 10w-40,от година е в бг,евтин за подръка,пример оня ден му взех предни и задни наклатки за 60лв общо!причина за продажбата останах без работа, а съм с малко дете http://offroad-bulgaria.com/showthre...14952,поздрави и успех в търсенето
    Grand Cherokee limited WJ 4.0

Коментар

Това е малко повече но пък няма какво да правиш по него.Успех с търсенето.
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=115251

Коментар

Kупувам 4х4 до 5000 лв

Първоначално публикуван от corpse Преглед на мнение
        за 5000лв ще ти го дам,дълга база,нисък разход на гориво около 9 на 100,с офроудови гуми,подходящ за гората, а съшо така и за пътя,на пътя се държи много добре като подържа една задоволителна скорост за джип от порядъка на 160км в час с офроудовите гуми!а с други и повече,двигателя е в перфектно състояние!за тоя клас дизелови джипове мога да кажа че този модел е най икономичен и най бърз,симпатичен вътрешен вид на купето и арматурното табло ,не е сечено с брадвата като повечето джипове от 80те и 90те години,работещ климатик,, ел пакен,дискови спира4ки на 4етирите колела,ръчни хъбове,ел фарове,чупещ волан,тегли4,маслото е на по малко от 1000км,кара се само с 10w-40,от година е в бг,евтин за подръка,пример оня ден му взех предни и задни наклатки за 60лв общо!причина за продажбата останах без работа, а съм с малко дете http://offroad-bulgaria.com/showthre...14952,поздрави и успех в търсенето
        Колега ,не работи линкчето.

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
        Това е малко повече но пък няма какво да правиш по него.Успех с търсенето.
        Не разбирам колега...,кое е малко повече? Благодаря за пожеланието!

Пропуснал съм ,сега да допълня... Задължително Лява дирекция , климатик , дълга база .
        Последно редактирано от STROIL; 05-10-11, 13:19. Причина: Сливане.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=114952
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Като цена е повече от твоя бюджет.Прочетох че си заделил пари за обслужване което в този случай няма да са ти необходими.Ако си от София можеш да я видиш в Младост.

Коментар

Фронтера 2,5 TDS е с двигател с лоша слава. Няма да е честно да не го споменем.Все пак това е най-одумвания(негативно) мотор в този Форум, макар че се монтира в някакави свои варианти поне в четири различни марки и модели джипове.
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Здравейте колеги! Благодаря за предложенията - очаквам и още! Не съм се спрял на нищо конкретно дотук , а и не бързам.Парите ,като са на лице ,ще я карам кротко за да попадна наистина на моята си кола.
                Nikifori , с удоволствие бих погледнал твоя звяр,да се разберем нещо ,кога ти е удобно за уикенда...?По принцип не съм много фен на Nissan , но знае ли човек...
                Цецо ,благодаря ти за откровеното мнение,имам нужда от напътствия - не отричам ...Бос съм много по темата и приемам от този род забележки и вмятания с благодарност.
                Да споделя от днес.Ходих до Горубляне.Спрях се на :
                1. Гранд Чероки Лимитед 3.1 тди 2000 г. автомат - 8800лв.Много над бюджета ми ,но се договорихме с продавача за бартер с моето Пежо 306 хди 2.0 2001 + доплащане 4к
                2. Рено сценик RX4x4 2003 1,9 дци пак за бартер ,но + 3000...
                3. Митсубиши Паджеро 2.5 ТДИ 96г. ,не стана за бартер ,човека му иска 5500.
                Моля ви за съвет ,кое от тези возила най - би подхождало на профила ми + ясно , че Реното е с най-евтината поддръжка,но за другите две нямам понятие как са консумативите.Знам че ,Черокито е с италианския мотор и славата му....Казвайте...
                Мерси предварително!
                П.С. Ако някой от вас му трябва и е съгласен на бартер ще обсъдим и по-скъпи автомобили.
                Пежо 306 комби 2001 , 2.0 хди 90 к.с.При интерес ,ще кача снимки(ако се науча как става)Поздрав!

Коментар

Здравейте,
                  интересува ли ви подготвено Диско 1 с 3.5 V8 двигател.
                  Можете да погледнето обявата ми за него, както и темата с всичко което съм правил по него.
                  Поздрави
                  Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                    Здравейте,
                    интересува ли ви подготвено Диско 1 с 3.5 V8 двигател.
                    Можете да погледнето обявата ми за него, както и темата с всичко което съм правил по него.
                    Поздрави
                    Благодаря колега за предложението.Диското е разкошно ,но не съм за него и той не е за мене!

Коментар

Някоя Витара няма ли да се появи....?CR-V или пък Toyota rav4...

Коментар

Гранд 3.1 от Горубляне, не бих го и доближил........

Реното, и аз се заглеждах и четох, общото мнение е, че най-добре 2,0 бензин, а поддръжката не му е толкова евтина - висящ кардан с муфа или както там се казва е 800 лв. редки са и са произвеждани само 3 години.......... по моргите ги няма....... виж във форума на Рено за повече инфо, аз се отказах защото нямат автоматик, но иначе е най-красивия СУВ за мен.
                        в рено форума се продава едно дизелово, ако все пак търсиш такова.....

не отхвърляй с лека ръка Субару, но там е тегаво с намирането на читав екземпляр.......аз гледах вече всички обявени в Сф и едно ми хареса само....

новия внос е нож с 2 остриета....... не може да се пробва, да се кара в сервиз..... купено е единствено с мисълта колко ше се изкара от него и е нагласено......... абе ако си рибар, ще ме разбереш - клатушка отвсякъде

дебни и за Хонда ЦРВ , но държат цена и бързо се продават (има една черна на 9450) в обявите - не си губи времето с нея

Коментар

Първоначално публикуван от Pepy72 Преглед на мнение
                          Някоя Витара няма ли да се появи....?CR-V или пък Toyota rav4...
                          Ето витара,къса,но с паднали задни седалки може да товари доста http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=127964
                          kia sportage 2.0 128 h.p.

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                            Фронтера 2,5 TDS е с двигател с лоша слава. Няма да е честно да не го споменем.Все пак това е най-одумвания(негативно) мотор в този Форум, макар че се монтира в някакави свои варианти поне в четири различни марки и модели джипове.
                            лично аз никога несъм имал проблеми с мотора, даже съм много доволен,някой казват че бил загрявал и заради това и лошата му слава,при мен лично тази кола никога не е загрявала,а съм катерил наклони по 75 градуса на първа с километри!!много хора казват че са недоволни ,аз пък лично много ми харесва,по икономичен е,по пъргав е,и по мощен е!!мотора е зъбно колело в зъбно колело постоянно зацепен,без вериага или ремък.
                            Grand Cherokee limited WJ 4.0

Коментар

Колега,имаш ли пердстава колко е наклон от 75% при изкачване и дали нещо е в състояние да го изкачи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X