Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Бензинов ъглошлайф търся

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бензинов ъглошлайф търся

Купувам безнинов флекс-подобен на тези дето режат асфалта-само че ръчен-без стойкатаИли ако някой знае къде се продават-моля да каже.
    Последно редактирано от TRAPERA; 15-05-07, 00:02.

Re: Бензинов ъглошлайф търся

Браточка, ти явно си падаш сериозен иманяр! Машина, като тази която търсиш, не мога да предложа, но имам електроагрегат - 3кW /най-мощният флекс е 2200W/. Не го продавам, давам го назаем, за подробности, пиши на ЛС!
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Браточка, ти явно си падаш сериозен иманяр! Машина, като тази която търсиш, не мога да предложа, но имам електроагрегат - 3кW /най-мощният флекс е 2200W/. Не го продавам, давам го назаем, за подробности, пиши на ЛС!
      Не ми е необходим за иманярство.Скали няма да режа Работил съм с бензинов флекс и си е удобство да го има човек защото може да се носи в превозното средство и да се ползва навсякъде.Освен това е сериозно мощен и няма проблем да срежеш каквото и да е с такъв ъглошлайф За агрегата спор няма че можеш да включиш флекса към него щом е с такава мощност-но бензиновият флекс е доста по сериозен като мощност от електрическите
      Трябва ми ето такъв или по-голям:

Коментар

Ми, нямам, а агрегата е с габаритите на две торби цимент /от по 25кг/ и тежи 40кг.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

малиии, това, колкото и да струва, може да му се избият парите за нула време...........

само да пообиколиш по синята зона ...............

десетачка за освобождаване от скоба................ 10-15 скоби на ден......

съжалявам за оффтопика, ама не се стърпях

Коментар

ще попитам на едно място, че купиха такъв, но си мисля че беще на хитачи
            "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

А бе има ама си е цифра 1950лв.
              Прикачени файлове
              Николай Папазов

Коментар

а да цената там някъде беше
                "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Е колко па толко е тая цена-2-3 стълба например.
                  А пък ако подкараме жалоните около Мусала ......

Коментар

STILL имат такива машинки и май са доста добри. Поне по пожарникарските филми са все с такива като режат железобетон като филиики
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                      Тихо, че ще го налазят, виж какво стана с шефовете.. !

Коментар

Първоначално публикуван от g3rmin Преглед на мнение
                        Тихо, че ще го налазят, виж какво стана с шефовете.. !
                        Не се безпокой за мен-няма да ме налази никой.Както посочих по горе флекса не ми е необходим за иманярски целиНе считам че специално на теб трябва да давам обяснения за какво ми трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                          Не се безпокой за мен-няма да ме налази никой.Както посочих по горе флекса не ми е необходим за иманярски целиНе считам че специално на теб трябва да давам обяснения за какво ми трябва.
                          Не ми се пени толкова де, какво като си модератор...

Коментар

Първоначално публикуван от g3rmin Преглед на мнение
                            Не ми се пени толкова де, какво като си модератор...
                            Модераторството няма никакво значение.Значение има това че спамиш темата.Колкото до пененето-май се чудиш как да направиш определен брой мнения-прав ли съм

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                              Модераторството няма никакво значение.Значение има това че спамиш темата.Колкото до пененето-май се чудиш как да направиш определен брой мнения-прав ли съм
                              Ти първо си погледни твоя начин на изразяване, после търси под вола теле. Това, че не ти изнасям не значи че не спазвам тона и "оспамвам" темата. Още повече, че вие модераторите спамите по темите най-много от всички. Само попрегледай последните теми и виж в колко от тях ще намериш отговор на загадката.

Dear g3rmin,

You have received a warning at OFFRoad-Bulgaria.com.

Reason:
                              -------
                              Неподходящ език

В този портал се стараем да зачитаме мнението на всеки а не да оспамим темите
                              п.с. на мен определен брой мнения и репутации не ми трябват, те са за простосмъртните.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X