Интересува ме само и точно тоя модел. Търся предимно цена. Колкото по ниска толкова по добре като не държа на външният вид и състоянието. Така или иначе джипката ще я преобразя тотално и за мен е важно само базата. Поради тая причина искам нещо евтино а не лъскач за да ми е по голям бюджета за доработките. Парите които мога да дам са до 6000лв и нито стотинка нагоре. Ако има оферти на тел 0893601052 Славян
Обява
Свий
Правила на Форум "Купувам"
Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.
Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:
1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.
2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.
3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.
4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).
5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.
6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.
7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.
8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.
9. Бутонът "Уведоми за публикация"
от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.
ВАЖНО !
1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.
Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.
За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.
Пожелаваме Ви успешни сделки!
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.
Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:
1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.
2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.
3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.
4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).
5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.
6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.
7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.
8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.
9. Бутонът "Уведоми за публикация"

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.
ВАЖНО !
1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.
Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.
За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.
Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко
Купувам Toyota land cruiser 73 hardtop
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Купувам Toyota land cruiser 73 hardtop
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=95443
и тази ти е в бюджета.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
-
Интереснo ми е защо точно този модел, а и те са два вида: Light Duty или Heavy Duty Все едnо са две съвсем различни коли. Едната нестaва за едни неща, другата за други, а и двете са 73 Hard Top."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеИнтереснo ми е защо точно този модел, а и те са два вида: Light Duty или Heavy Duty Все едnо са две съвсем различни коли. Едната нестaва за едни неща, другата за други, а и двете са 73 Hard Top.Последно редактирано от slavianko; 12-09-11, 23:40.
Коментар
-
За пореден път се убеждавам че в тая държава болшенството са само измамници, тармъци, клошари, и не знам още какви думи да използвам. Днес навъртях над 1000км из родината и гледах не една 73-ки и ни една нямаше редовна. Едната с пълномощни другата с договори ама непрехвърляна от 5г следващата собственнка със запори и какво ли още не. Друга пък нерегистрирана още и вече с интервенции по мотора да заличат номера с "флексо" както каза дупнишкият бек и се мъчи да ме убеди как нямало проблем да я регистрирам като се прибера. След като му казах обаче че искам да я регистрира първо на местна почва щом е толкова лесно и като влезе в системата аз ще я купя като съм съгласен да платя два пъти регистрацията но да съм сигурен. Та изведнъж тогава се оказва че май нямало да стане и там. Добре че жена ми работи в полицията че проверявам всеки един собственник и автомобил че иначе ако нямах тая възможност днес щях да съм наигран. Благодаря на Господ че сдържах и нерви за да не ошамаря единият защото много бях кипнал на финала.
Утре ще пътувам пак на 300км да видя още една и ако и тоя път ударя на шахта вече ще съм на кантар да се откажа.
Коментар
-
Читави има, но са на много по различни пари от тези по автокъщите."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Купихме го вчера и днес вече е регистриран. Беше последният вариянт който ни остана инаправих малко компромиси при полупката. Толкова исках точно тоя модел че накрая малко си затворих очите за някой забележки. Доста е запазен от към рама и купето е що годе в прилично състояние. Правили са му предната рамка но са и махнали пантите и сега ще търся такива за да му възвърна оригиналният облик. На задната врата едната панта за захващането са и били изтръгнали болтовете и за по лесно ги заварили и сега няма реглаж и трудно се затваря. Ще си поиграя и ще вътзановя и нея. Няма ни един читав амортисьор но аз така или иначе щях да ги сменя с нови защото ще я ливтна задължително. Това което ме притеснява е че навръщане видях омазнено от към предният диф там където влиза кардана. Нямаше лувтове като го гледах първоначално и се надявам да е само семерина. И последното е че тя е с ония ел хъбове и десният нещо е прецакан и стои постоянно зацепен. Ще трябва и там да се намеся и ще видя как може да и сложа ръчни.. Абе за добро или лошо вече съм я взел и от тук насетне ще се заема и ще я приведа в ред. Със сигурност ще има ъпгрейди и може да пусна една темичка по натам
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар