Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам Джип..

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Купувам Джип..

Търся си джипка.. тя може да бъде: Toyota Runner,Mitsubishi Pajero,Mitsubishi L200,Nissan Terrano. Като държа да е с бензинов двигател,дълга база,ръчни скорости,ляв волан.Година на производство 1993-1998г. Аз съм от Варненския край и ще е добре ако офертите са по от близичко, но за добри предложения ще отида където трябва.Пишете ми,пускайте снимки ако трябва и ми се обадете . Но до есента трябва да съм го купил. Gsm 0889047914
    Последно редактирано от xPirata; 10-07-11, 22:01.

От: Купувам Джип..

До есента трябва да си го счупил. Дай някаква оринтеровъчна цена. Софт или хард? Лъскав или направен?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Няма да го ползвам за hard offroad. Аз живея във вилата си която е в едно селце където има затруднения с предвижването през зимата. Ще го ползвам основно като ежедневен автомобил. Леката кола ще преотстъпя на жена си. В общи линии няма нужда от специални качества. Но нека бъде лъскав . За цената нямам "лимит", но нямам намерение да харча много пари,за да не се налага да го пазя повече от колкото съм свикнал . Затова и съм се спрял на тоя период от година на производство.

Коментар

Ако те устройва дълга Витара, виж моята http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=117662
        Във Варна е.

Коментар

Здравейте колеги,след дълго четене из целия форум и не само, някой от избраните в списъка ми отпадат.Така,че остават Mitsubishi Pajero и Nissan Terrano 2.

Коментар

Що се отказа от 4runnera? Това според мен е най здравия джип!!Най-много ще ти служи!!
            Grand Cherokee limited WJ 4.0

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=115251

Коментар

Здравей колега, по принцип не съм мислил да си продавам джипката, но сега като видях обявата се замислих, дали пък не сме си омръзнали вече. Ако искаш погледни старата ми обява: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=92475 - цената е същата- 7000 лева, като в добавка има страхотно работещ газов инжекцион: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=95953 и чисто нови гуми: http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=99057&page=3 , мнение #54. Автомобилът се кара ежедневно и ежеуикендно, което предполага и разни дребни драскотини, но при всяко положение при договорка за покупка те ще изчезнат.
                08седемшест5едно513четири

Коментар

Да проявявам интерес, но тъй като съм от Варна трябва да се организирам и да намеря време да дойда да я видя. В момента съм в сериозен ремонт на вилата.Майстори това-онова,а София е далеко.Моля за търпението ти докато се организирам. Надявам се gsm да е актуален. Абе вие няма ли да идвате на почивка по морето? От това което прочетох из форума останах с добро впечатление за теб и джипката. Ако беше тук на близо още утре щях да дойда да го взема. Да му ... и късмет
                  Последно редактирано от xPirata; 18-07-11, 18:44.

Коментар

В края на месеца ще идвам до морето, но ще съм с друг автомобил. Това, обаче не пречи да се видим и да побъбрим- както споменах изобщо не съм мислил да продавам добичето, така че търпение в случая има неограничено.
                    Телефона е същия- ако не си взел вече джипка, звънни- ще съм някъде около Обзор на 29, 30 и 31 този месец.
                    08седемшест5едно513четири

Коментар

Само да вмъкна за тераното - бензиновия двигател иде малко слабичък, еле пък за дълга база. Това според мен. Ако за дизела се притесняваш за непалене зимата - тоя филм го забрави. Пали си като лятото. Ако пък те притеснява пукане на глави и прочие - при 2.7 мотора също проблема отсъства. Всичко е чугун.

Та, търсейки бензиново, опитай тук-там и дизелово терано, пък после вземи това, дето ти харесва. Това ако се спреш на терано де.

А виж бензиновото паджеро (3.0 или особено 3.5) е с по-адекватен двигател.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Терано 2,4 12 v не е слабичък. За дълга база да. Спарки колко харчи твоето терано-нафта? и колко коня е. благодаря!

Коментар

Засечено на последния резервоар - 610 километра с 63 литра. 70% извънградско, с постоянно включен климатик. От тях 350км с натъпкан до тавана (буквално) багажник + жената и малкия вътре. Карам с колкото позволяват пътните условия, на моменти и със 140, когато е магистрала.

Лятото градски разход около 11. Зимата - около 12.5-13.5.

Това за къса база, чипосана, уж на около 145 коня и около 310Nm, но лично не съм мерил колко от това стига до колелата.

Бензиновия ще ти е по-евтин единствено с газ. Просто опитай и двата, преди да отхвърляш дизела като вариант. Аз например бих скочил единствено на паджеро 3.5 бензин, ако ще карам бензин. Ама това си е мое мнение, разбира се.

ПП: Карал съм късо бензиново. Може да съм се изкривил от тия дизели, но за да върви онова, иска яко натискане и обороти, или поне с такова впечатление останах.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            З.. Може да съм се изкривил от тия дизели, но за да върви онова, иска яко натискане и обороти, или поне с такова впечатление останах.
                            Бензиновото П2 3.5 ще те отнесе... 208 к.с. а въртящият момент го има навсякъде.
                            След седмица с 3,5 не ми се качваше на моето 3.0..
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Тъй де. Аз за терано 2.4 говорех че не ми харесва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X