Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам Honda HR-V 4x4

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Купувам Honda HR-V 4x4

Здравейте купувам Хонда HR-V задължително ляв волан ,климатик ,4x4.За връзка в темата на лични или на емайл rado_mihalev@abv.bg.Моля прикрепяйте снимки.

От: Купувам Honda HR-V 4x4

Все още си търся ,читава машинка.

Коментар

Колега,какъв бюджет си определил за такава машинка?Женами кара такава с мотиран лифт +4см. нови ляти джанти и А/T гуми.Визията е страхотна но ми стъпи 7200лв.Ако проявяваш сериозен интерес мога да ти пусна снимки.

Коментар

Здравей отделил съм около 5-6 хил.за хондичка , за предпочитане е без доработки и без газово .Поздрави,все пак можеш да пуснеш снимки да видим как е с лифт.

Коментар

Тъй като HRV се оказа трудна задача .остава същия бюджет задължително климатик може Витара ,Терано ,Маверик или нещо друго след 97г.

Коментар

Здрасти колега,
            В никакъв случай не се отказвай от Хонда, щом веднъж си се навил.
            Имам HRV и Vitara. Нещата са несравними.
            Хондата само ще я караш, докато Витарата поне през месец ще си в бокса. А и возията е несравнима.
            За тия пари , който си приготвил, ще намериш много прилична кола.
            Успех и ако мога с нещо да съм полезен пиши !
            0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
              Здрасти колега,
              Хондата само ще я караш, докато Витарата поне през месец ще си в бокса. А и возията е несравнима.
              Ако чуеш някой да продава запазена свиркай ,че тука в Добрич или по-скоро в нашия район не са много разпространени ,а тези които гледах във Варна не си струваха парите в никакъв случай .Поздрави Радо

Коментар

Аз мойта Хонда я купих по картинка в интернет и ангажирах лицензирана фирма за доставка на автомобили *ПАНДА КАР*, да ми я докара от Хамбург.
                Бягайте далече от тази фирма!
                Голям късмет имах, защото колата се оказа читава.Има господ... Благодаря...
                Смениха ми гумите, музиката и мога още да разкажа, но е минало за мен и искам да не си го спомням....
                Запомнете ПАНДА КАР...
                Гледам от както имам Хондата и обявите в МОБИЛЕ и изводите ми са ,че цените не само, че са наполовина, а и че са много предложенията.В предвид и кризата на пазара ...сега е момента да се купува.
                Мойта Хонда е 1999г и ми се върза всичко с докарването 12000лв, вярно преди две години, а сега гледам същите във интернет за 5000лв.
                Отегчавам ви с дългите ми обяснения, но искам да ви споделя и да ви отворя очите.
                Имам и Хонда и Витара.
                Хондата я кара жена ми всеки ден, аз си карам Пасата ,а Витарата седи в бокса и чака блок за двигателя вече втора година.Пуснах обява,че купувам,обадиха ми се,гледал съм 5 блока и 5те спукани.
                Споделям Ви, дано да Ви помогна в избора.
                Успех!
                П.П. Който бърза , бърка !
                0889 38 43 67 Милен

Коментар

И аз съм си патил със даване на пари и докарване на кола от чужбина и тази грешка повече няма да я правя ,въобще не се отегчавам а даже ми помагаш и то много.Затова не бързам и съм пуснал обява че търся Хонда тук защото се надявам че ще излезе от някой съфорумник и ще си направим взаимна услуга ,а и ще има ясното относно колата защото по обявите какви ли не обяснения ми дръпнаха .Поздрави Радо

Коментар

Здрасти колега , имам едно HR-V за продаване във Варна , но не е 4Х4 !!! има го обявено в сайтовете за атомобили .Ако решиш че можеш и без 4Х4 обади се ,може да коментираме ))
                    0878617536- Емо Енев
                    подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Задължително искам да е 4х4 Благодаря все пак.

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                        Здрасти колега,
                        Тук сме и за да споделяме, нали? Аз имам Витарата вече 3 год, и не е престоявала в бокса, камо ли всеки несец Вярно че не е ходила по гори, но по кърски пътища да.. и не е минала мнооого км, но се кара всеки ден, зима и лято. Това не е агитация, човека си търси Хонда Поздрави от Варна
                        Между другото, търси по-далеч. Във Варна е по-скъпо, странно защо ли? Може би туристите си купуват коли? Аз и двете ми джипки си ги купих не от Варна, късмет.
                        Николай
                        VITARA 1.6, 93 къса кабр
                        КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Здравей и аз се чудя защо в Добрич и Варна колите са по-скъпи от другаде в България ,може би заради румънците но и те не се избиват вече да копуват във Варна гледах две като едната беше много зле това на една автокъща на излизане от Варна посока Аксаково предпоследната автокъща в дясно май беше .Поздрави и на теб и да допълня Хондичката още се търси .

Коментар

Все още си търся ,може и CR-V.

Коментар

Да те предупредя искам, че CR-Vто харчи бая повечко, но е и по-кола.
                              Ако видя нещо и ми хареса, ще ти кажа.
                              Поздрави и успех!
                              0889 38 43 67 Милен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X