Място – с. Горна Малина
Обект – еднофамилна къща
Условия – има вода, ток, тоалетна, място за спане
Срок – от 1 ден до 5 месеца (ако не ми харесва как се работи 1 ден, ако ми хареса има достатъчно работа)
Работа – довършителни и други дейности – дребни зидарийки (по 1-2 м2), хидроизолационни работи (до 10м2), импрегниране на дървени конструкции, 1-2 щурца за кофраж и бетон, изкопни работи до 60 см за PVC 110, къртене тук там, топлоизолация – 5-10 м2 и безкрайни други дребни работи.
Ако ми хареса как се работи – имам да правя водно подово отопление, електро инсталации, ВиК, мазилки, шпакловки, теракот, фаянс – всичко по много.
Ако не ми хареса – ще си ги правя сам, или ще търся други алтернативни варианти.
Предупреждавам – много съм взискателен.
Работата не е за хамали.
Заплащане – някои дейности на площ, други на надница – зависи как се разберем.
За пари – само на лични и най-добре на живо.
Тел: нула886 шестдесет осемдесет осемнадесет
Обект – еднофамилна къща
Условия – има вода, ток, тоалетна, място за спане
Срок – от 1 ден до 5 месеца (ако не ми харесва как се работи 1 ден, ако ми хареса има достатъчно работа)
Работа – довършителни и други дейности – дребни зидарийки (по 1-2 м2), хидроизолационни работи (до 10м2), импрегниране на дървени конструкции, 1-2 щурца за кофраж и бетон, изкопни работи до 60 см за PVC 110, къртене тук там, топлоизолация – 5-10 м2 и безкрайни други дребни работи.
Ако ми хареса как се работи – имам да правя водно подово отопление, електро инсталации, ВиК, мазилки, шпакловки, теракот, фаянс – всичко по много.
Ако не ми хареса – ще си ги правя сам, или ще търся други алтернативни варианти.
Предупреждавам – много съм взискателен.
Работата не е за хамали.
Заплащане – някои дейности на площ, други на надница – зависи как се разберем.
За пари – само на лични и най-добре на живо.
Тел: нула886 шестдесет осемдесет осемнадесет
Коментар