Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Къде е Руския пазар в Пловдив?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къде е Руския пазар в Пловдив?

колега си взех такова фенерче от един сайт и съм много доволен от него, цената му беше около 15 с доставката, ако искаш пиши ми на лични да ти пратя линка, а гледам си от софия, мога да ти покажа и фенерчето.
    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
    http://www.facebook.com/JeepBG
    LZ1GGC

Коментар

Интересуват ме тези с акумулаторната батерия и лупата. Онези с трите ААА батерии също са добри, но предпочитам с акумулатор.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Куздов звънни ми утре да ти кажа каде ги има в Илиенци мисля че бяха по 6лв. а тези с акумолаторната батерия са по скъпи.
        Николай Георгиев 0+
        тел.0887357722

Коментар

ОК
          Неизвестен мъдрец

Коментар

принципно аз ползвам подобен фенер,с крии диод и 2400 милиамперчаса батерия-мноого съм доволен,има зарядно за 220 в и за 12 в ,а хубавото е че има и приставка за 3 бр ААА батерии,ако случайно няма къде да заредеш твоята акумулаторна..но цената при един приятел ,който внася на контейнер и зарежда оръжейни магазини беше около 25 кинта миналата година,но човекът е професионалист..на пазара може да има и по ниска цена,не съм ходил доста време,което ме навява на мисълта че другата неделя тряя да скоча до там
            куче или вълк?
            в клетка ,или свободен?
            въпрос на личен избор.
            Вихрен Илиев
            0888249888
            blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
            Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
              Куздов звънни ми утре да ти кажа каде ги има в Илиенци мисля че бяха по 6лв. а тези с акумолаторната батерия са по скъпи.
              Кажи и на мене
              Драсни едно ЛС, де.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                Интересуват ме тези с акумулаторната батерия и лупата. Онези с трите ААА батерии също са добри, но предпочитам с акумулатор.
                Проверих :
                Цена 20 лв на дребно, за 5 броя - 15 лева цена .
                Нещо неясно .....
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от bgbul; 23-01-11, 13:27.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                  Проверих :
                  Нещо неясно .....
                  А такъв като този дето е видял колегата БгБул, по 8 лева + Лупа..
                  Аз пък намерих, подобно за 5 лева, с 9 ЛЕд диода, на Руския пазар, без да се пазаря са толкоз.Ако взема да се пазаря може да падне и до 3 лева :Д Като едровата цена :Д .Снимах някой от тях..Снимките ще ги кача довечера, че са в на един приятел телефона..
                  Инак имаше и с по 1 ЛЕд диод, пак 5 лева, и от 4 лева, А в Практикер са по 3,99, пак с 9 лед диода
                  За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ето и обещаните снимки..
                    1вия 3,99лв от Практикер
                    2рия 4лв
                    3тия 5лева
                    4тия 5лева
                    5тия и той 5 лева
                    Имаше и с лупа 8лева, но него не го снимах..
                    1ви, 2ри и 3ти са с 9 ЛЕД диода другите са по 1 Демек тези на 1ва снимка, 2ра снимка и 3та снимка.
                    Прикачени файлове
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                      Проверих :
                      Нещо неясно .....
                      Точно тези ме интересуват. На същия пазар ли ги видя?
                      Четвъртия на снимките на Борис също е много добър, ако е с лупа, но е с три от най-малките (ААА) батерии и ги яде много бързо.
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        Точно тези ме интересуват. На същия пазар ли ги видя?
                        Да !
                        Има ги в наличност. Обикновено към 14 часа затварят склада.
                        Трябва ти една бройка или имаш идея ? Аз не съм много по приказките, а по действията. Казвай или идвай ! По всяко време.
                        Или да ти обясня къде да ги видиш (точно в кой склад ) ?

Коментар

Възможно е да се закупят повечко бройки (над 10), но утре или вдругиден ще знам със сигурност колко.
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

това е един от моделите ,има различни големини -има ги и при Крум,в оръжейния магазин на бул.България-цената е от 20 кинта на дребно,за малките модели до към 35 га големиоте,не съм питал за цена на едро..
                            п.п. лед диодите нямат нищо общо с крии диода..разликата е огромна..
                            куче или вълк?
                            в клетка ,или свободен?
                            въпрос на личен избор.
                            Вихрен Илиев
                            0888249888
                            blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                            Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Колега kuzdov, ако още не си купил, иди до Конрад-а, там видях същите, като тези които си качил, за удивителната цена от 6.99, засложава си да се джитнеш
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Благодаря, ще ида днес, че досега нямах време да се разправям.
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X