Колеги, търся си патрол Y160, Y60, или Y61
За Y160 давам до 3000-4500лв
Y60 давам до --абе зависи от джипа-до 5-7000лв
за Y61 давам FORD FUSION 1.6CDTI 2006г + доплащане от мен.
за Фронтера- само C20NE ме интересува давам--до...зависи.
НЕ ме интересуват дълги бази. САМО къси! Не ме интересува десен волан. Не ме интресуват обръщани волани.
патролите-само дизеловите.
Търся запазени машини. Бил съм автомеханик, такаче да не си губим взимно времето, с пушещи, НЕ палещи, загряващи, виещи, тракащи, надуващи, предварително подгряти, смазани, изгнили, тропащи машини...
Екстрите не ме вълнуват. може и нито една да няма.
Доста голямо предимство имат машините около София.
До 7.01.2010 съм в София. след това съм на 9 дневна почивка. Давайте ми оферти със снимки и подробно описание. Ако има дефекти по машините--подробно опишете какви са. Не ме плаши 1 или 2 големи проблема, но да не се окажат 10, или 100хил малки проблемчта.
От София съм. Благодаря за вниманието.
За Y160 давам до 3000-4500лв
Y60 давам до --абе зависи от джипа-до 5-7000лв
за Y61 давам FORD FUSION 1.6CDTI 2006г + доплащане от мен.
за Фронтера- само C20NE ме интересува давам--до...зависи.
НЕ ме интересуват дълги бази. САМО къси! Не ме интересува десен волан. Не ме интресуват обръщани волани.
патролите-само дизеловите.
Търся запазени машини. Бил съм автомеханик, такаче да не си губим взимно времето, с пушещи, НЕ палещи, загряващи, виещи, тракащи, надуващи, предварително подгряти, смазани, изгнили, тропащи машини...
Екстрите не ме вълнуват. може и нито една да няма.
Доста голямо предимство имат машините около София.
До 7.01.2010 съм в София. след това съм на 9 дневна почивка. Давайте ми оферти със снимки и подробно описание. Ако има дефекти по машините--подробно опишете какви са. Не ме плаши 1 или 2 големи проблема, но да не се окажат 10, или 100хил малки проблемчта.
От София съм. Благодаря за вниманието.
Коментар