Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам PATROL или FRONTERA SPORT. КБ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Купувам PATROL или FRONTERA SPORT. КБ

Колеги, търся си патрол Y160, Y60, или Y61
    За Y160 давам до 3000-4500лв
    Y60 давам до --абе зависи от джипа-до 5-7000лв
    за Y61 давам FORD FUSION 1.6CDTI 2006г + доплащане от мен.
    за Фронтера- само C20NE ме интересува давам--до...зависи.

НЕ ме интересуват дълги бази. САМО къси! Не ме интересува десен волан. Не ме интресуват обръщани волани.
    патролите-само дизеловите.

Търся запазени машини. Бил съм автомеханик, такаче да не си губим взимно времето, с пушещи, НЕ палещи, загряващи, виещи, тракащи, надуващи, предварително подгряти, смазани, изгнили, тропащи машини...
    Екстрите не ме вълнуват. може и нито една да няма.

Доста голямо предимство имат машините около София.
    До 7.01.2010 съм в София. след това съм на 9 дневна почивка. Давайте ми оферти със снимки и подробно описание. Ако има дефекти по машините--подробно опишете какви са. Не ме плаши 1 или 2 големи проблема, но да не се окажат 10, или 100хил малки проблемчта.

От София съм. Благодаря за вниманието.

От: Купувам PATROL или FRONTERA SPORT. КБ

Няма лошо в толкова самонадеяност. Само не разбрах защо или - или. Между двете коли няма нищо общо.

Коментар

що да е самонадеяност? в мобилето има 3 хубави патрола, НО са на минимимун 300км от София. Ако има някой от софия, с радост ще го огледам и купя.

или или--каквото първо и хубаво изпадне. и патрол и фронтера ме кефят. Фронтерата няма заден блокаж, но пък е много готина вътре и вън

Коментар

То като е Патрол неозначава че е с заден блокаж!?Тез модели са си и доста спартански обзаведени

Ти първо реши за какво ще го ползваш пък после си прави тренировки на пъстите на клавиатурата!

Фронти и Парол ..... те май нямат много общи черти!
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

имат--джипове са
          Някой да ми излезе с моите условия-знам за какво да го ползвам.
          а иначе почти всички Y60 и Y61 имат вакуумен блок на з диф.

Въобще не бързам. Сега заминавам на почивка в Швейцария, да видим там дали ще излезе нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от lori Преглед на мнение
            за Y61 давам FORD FUSION 1.6CDTI 2006г + доплащане от мен.
            за Фронтера- само C20NE ме интересува давам--до...зависи.

НЕ ме интересуват дълги бази. САМО къси! Не ме интересува десен волан. Не ме интресуват обръщани волани.

Търся запазени машини. Бил съм автомеханик, такаче да не си губим взимно времето, с пушещи, НЕ палещи, загряващи, виещи, тракащи, надуващи, предварително подгряти, смазани, изгнили, тропащи машини...
            Екстрите не ме вълнуват. може и нито една да няма.

Доста голямо предимство имат машините около София.
            До 7.01.2010 съм в София. след това съм на 9 дневна почивка. Давайте ми оферти със снимки и подробно описание. Ако има дефекти по машините--подробно опишете какви са. Не ме плаши 1 или 2 големи проблема, но да не се окажат 10, или 100хил малки проблемчта.

От София съм. Благодаря за вниманието.
            Доста труден критерии за осъществяване .
            Примерно Нисан 60ка 92-95г на тези години и всичко да му е според изискаванията на купувача не съм виждал.
            ПАВКО
            0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от lori Преглед на мнение

.
              Както каза Стефан не е лошо да си самонадеян,но ако вдигнеш с четири пет хиляди сумата която даваш за джип отговарящ на толкова строги изисквания, може някой да се навие на офертата ти...щом си бил автомеханик що не си купиш някой евтин Y 60 и да си го стегнеш ...съмнявам се след това да го продадеш за 5-7000 лв
              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

пичове, не бързаам...
                вече изпуснах едно патролче 60тка, внос от швейцария докато се чудех дали да го взема. беше на 7500-перфектно, без подготовка. Кой не бърза-намира...или изпуска
                В момента съм в Италия, на почивка, ако изпадне нещо интерсно--взимам. тук има и за 3000Евро, но не ми харесаха цветовете-бял и червен. не ми харесаха, щото не бързам...

Механик съм, но вече ми е писнало от тежки ремонти-предпочитам да платя повече. мога да грабна някой прегрян, но на сериозен коментар в цената. и само тва да му е проблема.
                Добре знам че хубаво-евтино-няма! Но и не бързам. някой ако е зорлия за кеш и е с хубава машина-насреща съм. А надали някой ще каже че се подигравам със 7000 за хубав патрол??? НЕПОДГОТВЕН

Коментар

Е ти щеше да ходиш в Швейцария,сега си в Италия....обиколи половин Европа и все още си търсиш джип от Българиязащото не си им харесал цветовете
                  Надали на някой който си ползва джипа по предназначение от този форум му пука особенно много за цвета на машината!
                  Най добрия цвят е калния Жалко че се налага да го мия...много ме заглеждат полицаите иначе!

Дано намериш подходящия звер!
                  driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Лори, най добре Чавдар да ти каже горе долу в най оптималния вариант колко ще ти излезе това удоволствие.
                    Сещам се за него защото той мина по пътя на мъката "НИСАН"
                    Ако само цвета те спира,това ми звучи несериозно,но те разбирам донякъде ...БЕНЦ/ДЖИП.
                    ПАВКО
                    0888802068

Коментар

абе кво да ви кажа пичове, работата дето трябваше да я върша с джип--се съкрати, но желанието за тази машина остана--затова искам да си взема нещо, което да ме кефи на макс. а тва е оригинален запазен патрол (може и без екстри), тъмен цвят, и да почна да си го правя по мой вкус. но цвета--е не ме кефи червен...
                      Навремето си взех страшна пура, ама кафява.... още я пазя, ама е кафява. и ме дразни до побъркване че не взех черна. Няма начин да я боядисам--държа на оригинала.Няма начин да я продам--първия ми мерцедес е... е за това--не бързам, дебна си спокойно.
                      сега съм на почивка в Ливинио (италия), това е точно на швейцарската, френската, итаянската граница. и при преходите минавам покрай някоя друга автокъща.
                      (Помеждудругото тук е безмитна зона-Джак Даниелс-1л=11евро, тва само за инфо, ако ръгнете на почивка в алпите)

Много мислех да взимам на trident патрола, но ми е много спартански, иначе си струва всяка стотинка. машината му е танк, само ARB-тата са му 4000лв.

Коментар

Лори завиждам ти за ски почивката,няма да е зле да направиш снимки ,както и да събереш максимална информация за курорта, и след това тук във форума има определено място за тема.
                        Аз не съм много по пътеписите и обстоините пояснения затова досега не съм го направил.
                        пс.конкретно по темата ,за какво ти е джип в целофан да го караш по асфлата,но те разбирам напълно като собственик на МБ да имаш такива критерии.Забрави за цвят боя и каквато и да е екстра,джипа е мпс за извън пътя,а там всичко това отпада.
                        ПАВКО
                        0888802068

Коментар

ааа, аз 100% ще го направя на манерка отвън, но няма да е червена обичам разрухата, особено зимата. А оригинален-защото обичам салона да е хубав, запазен, да не е гнила... като го взема, ще добавя къстъм броня и лебедка.

за курорта- за момента:2 гб снимки и видео и пълно инфо-като се върна, че тук единственото чудовищно скъпо нещо е интернета. 5Евро на час

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X