Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся самарчета за телефонни макари.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Търся самарчета за телефонни макари.

За ЛПК. 4 парчета. Или поне две. Желателно здрави и окомплектовани.
    Ако на някой са му останали телефони - също може.
    Не съм против и щепсели. На ротна централа не разчитам особено.
    Пари ще се намерят, но приемам и дарения. Общата идея е осигуряване на пещерни дивотии. В пещерите не работи никакво радио.
    Последно редактирано от Стефан; 12-12-10, 05:38.

От: Търся самарчета за телефонни макари.

Търси ВКШ по здрав кабел от това няма. Навремето като закриха магазина на ул "Попова шапка" го преместиха в Суходол в едно подделение до строителното отпред пред него имаше бая стара техника един път ходих но магазина не работеше сега дали съществува не знам да каже някой от суходолци.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Жица намерих в Лясковец, барабар с макарите. Нулева. Нова, де. Обаче няма самарчета, а без тях не става нищо, няма какво да се лъжем.
      Но каквото и да вземеш - влачи насам, ще измислим парите.

Коментар

Свързочното самарче е елементарна конструкция от тънкостенни тръби по новите бяха алуминиеви . При свързочниците имаше един лаф : Колкото по бързо тичаш толкова по леко ти става Другия проблем при тая връзка е акумолаторите на ТАПчетата навремето старите много бързо се сдухваха а до колкото схващам тая връзка ще е аварийна и следователно трябва да е безумно надеждна защото от нея може да зависи човешки живот. ТАПчето със собствени акумолатори може само да поддържа връзка по един кабел между два апарата . ТАПчетата не са на щепсели а на бърза връзка елементарно механизъмче с пружинка натискаш го да се съберат двата отвора и мушкаш оголения кабел . Навремето в подделението имаше поне 50 такива вързани за ранно предупреждение ако някой от командирите се появи в неподходящо време и на неподходящото място особено ако в тоя момент пресушаваме испратената от родата ракия . Свързочни самари почти не се ползваха имаше една виетнамка автоматичен многокабелен поставяч поставяше и събираше двайсетина телефонни кабела едновременно. Все не остава време да прескоча до Суходол да видя дали тоя магазин още съществува. Ако ходиш до Костинброд на военните фургони отзад има две закрепени самарчета за теглене на катушка кабел които лесно може да се пригодят и за на гръб.
        Последно редактирано от sek.1; 12-12-10, 09:02.

Коментар

Щепсели за наставяне на кабела. И те са нещо като бърза връзка.
          Човек, до гуша ми дойде да правя сам и болтовете и гайките. Живота свършва, а аз не правя друго, освен глупости.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Човек, до гуша ми дойде да правя сам и болтовете и гайките. Живота свършва, а аз не правя друго, освен глупости.
            Пич не си само ти и аз мислех че лудите сме на изчезване ама живота ме опровергава постоянно. Ако искаш едно нещо да стане както трябва щеш нещеш трябва да си го направиш сам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X