От: Стар голям радиокасетофон
Е остава да се надяваме
. Мерси какъвто и да е отговора де.
Е остава да се надяваме
. Мерси какъвто и да е отговора де.
от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.
). В ужасно състояние са по-скоро ама си бях обещал ей така за празниците да си купя стар касетофон каквото ще да става. Понякога правим глупави неща ама не съжалявам де. Човъркам ги с часове и се хиля като идиот
. Sanyo M9880lu е по-големия (доста е грамаден) другия е Hitachi TRK7720E и е в доста по-запазен. Звука им е супер,направо бях забравил "мекотата" на говорителите от ония времена (иначе имам доста саунд вкъщи - 4 активни колони около 2 и половина киловата за начало, съвременни касетофони, съраунди и т.н....) ама звука от 80 тте си е друг. Откакто ги взех само тях слушам (радио де, касетите май са за ремъци поне, ще видя по-нататък). Може някой да се смеят,но съм сигурен че познавачите ще ме разберат
. Та стига съм спамил ето ги и тях. И продължавам да търся. Даже вече ме хваща май някаква мания да ги събирам....
Между другото Хитачито е ужасно силно нищо,че е почти мъник....

. (страницата е флаш и в десния край се зарежда бар откъдето си избираш,може и слайд да се пусне). Насладете се.
. (страницата е флаш и в десния край се зарежда бар откъдето си избираш,може и слайд да се пусне). Насладете се.

.Май 80 тте са си последните години когато нещата са правени да служат дълго... Сега си ни обират. Например взех си миксер Маки (за мнооо пари) който по всеобщо мнение тогава би трябвало да е най-якия. На 4 тата година сдаде багажа. Без коментар.Активни колони със всички защити и цена от 1400 лева на парче - откъснаха се жиците на баса на първата година.....И това при много внимателна употреба. А тия пусти гетобластери са използвани толкова години и са мъчени как ли не и още се държат подобаващо. Истински бойци.Правени са като танкове
.Кофти че поти не са функционални на днешно време само.Верно дето викаше Божич - ходи да намериш станция на радиото. Мъка.Ама па как се хиля сега като гледам пред мен как мигат лед индикаторите на Хитачито пред мене включено към лаптопа да си слушам уебрадио
. И звука... Тоя звук.....
.
.Май 80 тте са си последните години когато нещата са правени да служат дълго... Сега си ни обират. Например взех си миксер Маки (за мнооо пари) който по всеобщо мнение тогава би трябвало да е най-якия. На 4 тата година сдаде багажа. Без коментар.Активни колони със всички защити и цена от 1400 лева на парче - откъснаха се жиците на баса на първата година.....И това при много внимателна употреба. А тия пусти гетобластери са използвани толкова години и са мъчени как ли не и още се държат подобаващо. Истински бойци.Правени са като танкове
.Кофти че поти не са функционални на днешно време само.Верно дето викаше Божич - ходи да намериш станция на радиото. Мъка.Ама па как се хиля сега като гледам пред мен как мигат лед индикаторите на Хитачито пред мене включено към лаптопа да си слушам уебрадио
. И звука... Тоя звук.....
.
Амиии нов е ама, подарък от братовчеда, ако го намери 
. Просто запалени,зарибени бедни лаици за наша жалост
. Иначе и баба знае. Та си търсим леко "спонсорирани" с добри пожелания покупки. Че ония колекционерските цени навън....
. Просто запалени,зарибени бедни лаици за наша жалост
. Иначе и баба знае. Та си търсим леко "спонсорирани" с добри пожелания покупки. Че ония колекционерските цени навън....

. Уау Иване Унитрата ме разби.. Никога не съм знаел че има такава. Странно,че не я е имало у нас. Висях на последния етаж на Цум едно време с часове да се доредя за декове Респром и обикаляхме навсякъде по приятели да паравим какви ли не записи с кабели,а имам и спомени за записи с микрофони даже
. Корекомски касетофони имах няколко и обикалях корекомите да видя какво има. Но никога не съм виждал тая Унитра. Странно не са ли я вкарвали у нас? Страхотна е.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар