Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся висока лека кола - автоматик.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Търся висока лека кола - автоматик.

Здравейте,
    Търся кола за майка ми.
    Главното предназначение е да се кара сама до вилата. Пътя до там е стръмен и на места изоран. Майка ми пък от седемдесетте години досега е карала 5-6 пъти и с ръчната скоростна кутия просто ще и е трудно, да не говорим пък за баири.
    Та, обобщено това е заданието:
    1. Лека кола - повдигната фабрично или допълнително. Виждал съм бая високи Рено Експрес-и.
    2. Скоростна кутия - автоматик.
    3. Бюджет - около 4000лв.

Благодаря предварително за всякакви насоки и съвети.
    Поздрави.
    Георги Тонев

От: Търся висока лека кола - автоматик.

Subaru Forester ~ 1998г, ако намериш автоматик за тези пари.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
      Subaru Forester ~ 1998г, ако намериш автоматик за тези пари.
      Ами не намирам.

По-скоро си мислех за някоя по-малка количка.
      Виждал съм май и някакви бая вирнати Рена 5.
      Знам ли...
      Май е сложна задачата.
      Георги Тонев

Коментар

Следващия ми въпрос е доколко е възможен лифт на да речем Голф тройка, Citroen Saxo 1.6i или пък Поло?
        Георги Тонев

Коментар

След като пътя е изоран на места,ще е нужен и втори задвижващ мост.Например модел на субару или голф синхро в този бюджет ще се вмести Голф 3 ТДИ синхро.Само незнам дали има автоматик.
          0885719173-Красимир

Коментар

Не, 4х4 няма да е нужно. Аз безпроблемно съм се качвал и слизал с рено Клио при леко по-добро състояние на пътя. Проблемните места са две и ще ми е по-лесно да оправя пътя там, отколкото да търся читава 4х4 автоматична кола. С Ферозата мушкам и предния мост само като е валяло сняг.
            Георги Тонев

Коментар

Тия дни гледах в мобилето едно Субару Джъсти автоматик.На снимките изглеждаши добре...Хем не е и голяма колата.Пък е и доста под бюджета-ще има пари и за обслужване и за евентуални подобрения.Има и Легасита,но са доста по лакоми и скъпи за поддръжка.
              На едно Поло от тези ръбавите,му завряхме 15 цолови джанти и го понадигнахме малко,но се наложи доста рязане по задните вежди.За Голф имаше някъде тема какво е направил Соти-Нинджата.
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Илиянски, видях го това субаро. Според мен е идеално за случая, показах го на кандидат шофьорката, ама тя отсече че е много старо.... Считай! Аман... Нещо се оглеждаме в Нисан Микра май... ама май...
                Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                  Илиянски, видях го това субаро. Според мен е идеално за случая, показах го на кандидат шофьорката, ама тя отсече че е много старо.... Считай! Аман... Нещо се оглеждаме в Нисан Микра май... ама май...
                  Еее,кво да ги правиш женорята-гледат фасона,а не практичната страна на нещата...
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Да бе... на мен това джъсти пък много ми харесва като концепция.
                    Георги Тонев

Коментар

Всяка кола може да се повдигне. Но защо не помислиш за Субару - Либеро. А за тия пари може и Самурай или неква Витара.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      -----------------------------------------------
                      Питието определя съзнанието....
                      -----------------------------------------------
                      0887770735

Коментар

Честно казано все повече си мисля за Витара. Обаче майката май няма да се навие за джип. Трябва да я пообработя. Самурайчета няма автоматици.
                        Иначе много бих искал да си имам и Витара и Самурай, пък и един Лендкрузър... ама... няма как.

П.П.
                        Либерото си е чисто бусче, встрани е от концепцията.
                        Георги Тонев

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020858.jpg
Прегледи:1
Размер:126.0 КБ
ID:5232682Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030086.jpg
Прегледи:2
Размер:144.5 КБ
ID:5232695Ей това, ти е решението колега. Бързи/бавни с перманентно 4WD и виско на междинният диференциал. Модификацията е PIRSH, демек заводски повдигната до главоломните 20см клириенс. Газов инжекцион. Гуми Дебика Навигатор2 на 10хил.км. Най-добрият грайфер за кал от автомобилните гуми, поне за мен. Годината е `95. Е, ръчка е, не е автоматик, ама и не знам като стане хлизгаво, дали така не е по добре. Между другото, влезна ли на черен път си бутам на бавни и 2-ра/3-та. Никакви мъки, никакви полусъединители.
                          В момента колата е спряна от продажба, поради липса на интерес, но ако си мераклия може пак да помисля. Тел ми е 0887/649672 или на лични.
                          Последно редактирано от kalio_kkk; 01-12-10, 22:25. Причина: още инфо
                          Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база

Коментар

Мерси, колега за предложението, но най-главното условие е да е автомат. Просто майка ми отказва да се качи на ръчка, стара била да се учи тепърва.
                            Георги Тонев

Коментар

Е то хем не иска ръчна, хем не иска стара - хем малка, хем висока... и всичко това в 4000лв - май нерешима задача.
                              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X