Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Колеги Търся заден диференциал за Азия Рокста

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги Търся заден диференциал за Азия Рокста

Здравейте

Тарся заден диференциял за Азия Рокста. Някой ако може да поммогне ще бъда много благодарен.

От: Помощ Колеги Търся заден диференциал за Азия Рокста

В Пазарджик, в сервиза на TOYOTA, имаше оставени няколко джипки Азия Рокста за части.
    Обади се да питаш.
    Land Rover Discovery:
    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнение
      В Пазарджик, в сервиза на TOYOTA, имаше оставени няколко джипки Азия Рокста за части.
      Обади се да питаш.
      Аз го купих от там и няколко пъти вече им званя. Нямат нищо вече. Проблема е голям вече се чудя дали да не си търся нова джипка.

Коментар

Рокста-та нали е на ресьори.Можеш да смениш и двата моста с по-популярни.УАЗ-ови има навсякъде...
        П.П. Масово се слагат на Самурай,Витара и Роки...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Благодаря много. май ще пробвам с самурай

Коментар

От: Колеги Търся заден диференциал за Азия Рокста

Може ли някой да ми каже с какво предавателното число на самурая, УАЗ и Роки. или близко до 4,87

Коментар

Колко на колко зъба са пиньона и короната? 4,88:1 е дизеловото Паджеро.
              Самурайските мостове са бързи.По спомени 3 и нещо си...
              Руските са масово 5,125:1,но има и с 5,38(редукторни) и 4,625(Волга)
              Ферозата по спомен е 5,28:1,на Роки-не знам-някой запознат да каже.
              Според мен трябва да се търси или мост със същото предавателно число, сходен размер и междуболтово разтояние на главината 5х139,7(щото толкова е на Рокстата),или да се сменят и двата моста с по-добри и да се преправят карданите и захващането...
              Дай инфо за ПЧ на диф-а.

Коментар

Зъбите са 39 х 8. Мисля да сменя двата моста направо но не знам кои ще бъде най близкият до моя. Ползвам Джипката само ьа лов но по много екстремни терени. По бърз няма да ми върши работа. Намерих в пловдив къде могат да ги направят но не знам колко ще бъдат сполучливи някой ако е поръчвал да сподели.

Весели празници

Коментар

Май има на витара 38:8, но не съм много сигурен, питай

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                    Май има на витара 38:8, но не съм много сигурен, питай
                    Не.Витара,Волга,Дизелова КИА,Нисан,Тойота имат 37:8,което е 4,625:1.
                    Колега,ако сменяш и двата моста,те съветвам да търсиш такива с по-голямо ПЧ.И предния да е с десен диф.Най-близо то твоите са Роки и УАЗ,но на Рокито не знам ПЧ-а.Но поне междуболтовото разтояние на главините е същото като на Рокстата.Ако слагаш от Тойота или Нисан ще трябва да се сменят и джантите , че там е 6х139,7 .

Коментар

сложих от УАЗ остана много малко работа но стана добре. като го пробвам ще пиша каке в гората.

Коментар

Ми как да е,ще върви малко по-леко заради ПЧ.Сложи си дискови спирачки,че...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X