Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам ендуро 4Т

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам ендуро 4Т

Купувам ендуро 4Т, 250-400 кубика. Поради факта, че съм начинаещ, предпочитам да е със стартер. Марката предпочитам да е Хонда, Ямаха, Сузуки.
    Моторът ще го карам в гора, няма да има хард изпълнения. Регистрация трябва да има.

Живея в Бургас, така че ако е от района ще е по-лесно. Но важното е мотора да си заслужава парите. А те са около 1500лв. Това мога да предложа.

0896830446
    Последно редактирано от moni74; 09-10-10, 12:23.

От: Купувам ендуро 4Т

Колега,един съвет от мен/тъй като си от моя регион/-за тези пари ще купиш мотор,който ще те отведе точно до гаража ти и след това ще си стои там докато го отремонтираш,а това хич нама да е евтино.Събери малко повече пари и се огледай за Хонда хр 250,Сузуки др 250 или Ямаха ттр 250-все модели със въздушно охлаждане,не капризни от към обслужване и доказали се като здравина.Ако съм бил полезен се радвам.

Коментар

Първоначално публикуван от evelin d Преглед на мнение
      Колега,един съвет от мен/тъй като си от моя регион/-за тези пари ще купиш мотор,който ще те отведе точно до гаража ти и след това ще си стои там докато го отремонтираш,а това хич нама да е евтино.Събери малко повече пари и се огледай за Хонда хр 250,Сузуки др 250 или Ямаха ттр 250-все модели със въздушно охлаждане,не капризни от към обслужване и доказали се като здравина.Ако съм бил полезен се радвам.
      КЛХ 250 на Кавазаки за претенциозен ли го смяташ? Аз карам такъв от две години и съм правил единствено профилактика и сезонно обслужване което е почти еднакво при изброените модели.Случавало се е да падам и радиаторите са ми здрави.За останалото си прав. moni 74 ако позволиш съвет прибави и кавата към изброените марки и модели.Общо взето май не зависи толкова от марката дали ще се чупи а от грижите на собственика.Гледай състонието не годината на производство.
      П.П.-Сори за спама! Ако ресорният модератор сметне включването ми като неуместно-гумичка.

Коментар

Днес гледах доста мотори на едно място, и честно казано разбрах, че минимума пари става 2000лв. Като за добре поддържан и запазен мотор отива към 3500-4000лв.
        Днес си харесах една Хонда XR 400 2006г, но парите и са 5500лв, което в момента ми идва много.
        Бихте ли ме посъветвали, дали да не взема един крос 2Т 125 за начало? Като за начинаещ не ми се дават много пари, защото си мисля, че ще го потроша и парите ще отидат на вятъра.

Коментар

По принцип става.Много скоро след покупката ще разбереш къде си сбъркал и ще започнеш търсене на друг мотор.През този етап сме минали почти всички.Едва ли ще намериш точния мотор от първия път( за това има много изписано във форума-прочети го ще ти е от полза).Ако много ти се кара вземай 125 и скачай в огъня (не забравяй екипировката).По разумно според мен е да почакаш и посъбереш около 2500-3000лв за 250/4такта. Япоските ти ги казахме- между тях моя фаворит е Сузуки ДР-250 но всичките са добри и стават.От европейските КТМ или Бета.Има и други но са малко екзотични и с частите е трудно но пък са по-евтини.Дано съм ти бил полезен. Успех!

Коментар

Предлагам ти Suzuki Dr 250 SHC, дават го 91-ва, 92-ра година. Цена 2900лв. 0883/ 46 36 54 - Георги
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Направи компромис с кубатурата и те "женя" за моя - ХЛ600. Харесал съм си един Трансалп за 1500лв., та бих се навил да го дам за същата цена. Освен един лагер на пиньона няма какво да се прави по него - всичко съм сменил. Поемам риска да го закарам на ход даже и до Бургас...
              Телефона ми го има в подписа, ако искаш звънни - ще ти го пратя на снимки.
              Honda XR600
              Kawasaki KLX650
              Honda XL600V Transalp
              +359 888 6З5 9З4

Коментар

Не мисля,че е като за начинаещ без опит с мотори е добре да се качиш на 125 чист крос!Те почти нямат ниски обороти силата им е в високите,сабери още малко пари и се взми някое 250 4Т както казаха колегите,това е най-добрия вариант.Поздрави и узспех с намирането на "твоя" мотор
                Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

За цена до 2000лв може да си намериш Кавазаки клр250,Ямаха хт250,хт225 сероу който е със стартер,тези модели са старички но ако попаднеш на читав доста ще те кара.До същата цена има и двутактови кдх200,дт200 които като модели са хубави.В крайна сметка какъвто и да вземеш трябва много да си отваряш очите защото има много подвеждащи обяви за по ниски цени,които мотори са или без документи или закрепени.

Коментар

Не, определено няма да купя 2Т. Доста четох, че и гледах демонстрации. Ще търся 4Т 250 кубика. Максимум 400, но зависи от цената. Засега събирам парички, мисля да гледам нещо до 3000-3500лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X