Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам ендуро

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам ендуро

Здравейте колеги,
    Отдавна чета форума, но скоро се регистрирах. На въпроса...
    Търся да купя читаво ендуро. Слизам от Yamaha XT.
    Искам да е по леко от ХТ-то, и да е след 1998 г. Най добре нов внос, или ако някой се наеме да го докара от чужбина.
    Желанието ми е да е от рода на Honda XR, Yamaha TTR, WR или от този клас. С фар, стоп и мигачи, за да може да се регистрира (или регистрирано) - все пак няма да го карам само в гората , нали трябва да стигна до там.
    За кубатурата нямам специални изисквания, но задължително искам да е 4т.
    Моля предложения, оферти и идеи - тук, на лс, на e-mail otto@mail.bg или на тел 0885858563.
    Благодаря предварително на всички отзовали се.

Re: Купувам ендуро

Благодаря колеги !
    И липсата на отговори носи информация.
    Какво разбрах от (не)отговорите ви?
    1 - Няма читави мотори на нашия пазар! Ще трябва да отида в чужбина да си го избера. Колкото и да нямам възможност.
    2 - Няма хора които си изкарват хляба с това (с внос). Т.е. има, но ги получават без тяхна намеса - каквото им дойде от там.
    3 - При така наречените "майстори" също не се концентрира информация. Ама то какво да се концентрира, като те са заети с чук в едната ръка и ръждива тел в другата. Просто да позакърпят нещата.
    4 - Не можах да разбера, толкова ли е таен начинът по който вие сте си купили моторите, или просто сте попаднали случайно на екземпляра и сакън някой да не разбере как става. Това всъщност тайно общество ли е?
    5 - Дали аз съм първия на който му е дошла идеята да си дакара мотора от чужбина? Как мислите? Или и това спада към тайнствата на братството.
    Не беше ли форума за обмяна на информация и взаимопомощ? Или аз бъркам нещо? Или е само за отбрани хора - професионалисти?
    Добре, стига съм ви досаждал, и благодаря за вниманието!

Коментар

Търпение и късмет!!!
      Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Колега , не го играй на обидена госпожица , има и други моторджийски форуми с обяви , разтърси се малко , тая работа никой няма да ти я свърши вместо тебе.
        Успех , пък като намериш нещо пиши , да видим струва ли си.
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Ееееее имало живи ендуристи!
          Реших, че съм прокажен.
          Търся, търся. Администратор съм, и работя цял ден на компютър в интернет. Постоянно проверявям по форуми и сайтове за обяви. Просто моят мотор не се е появил.
          Знам за търпението, но всичко ми гори отвътре , абе на вас ли да обяснявам !!! Аз и без това през делнични дни не мога да излизам в планината ама...
          Моля, ако дочуете нещо свирнете...
          Пък ще почерпя
          Приятна работа на всички!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Furigan Преглед на мнение
            Ееееее имало живи ендуристи!
            Реших, че съм прокажен.
            Търся, търся. Администратор съм, и работя цял ден на компютър в интернет. Постоянно проверявям по форуми и сайтове за обяви. Просто моят мотор не се е появил.
            Знам за търпението, но всичко ми гори отвътре , абе на вас ли да обяснявам !!! Аз и без това през делнични дни не мога да излизам в планината ама...
            Моля, ако дочуете нещо свирнете...
            Пък ще почерпя
            Приятна работа на всички!!!
            Абе в тва хубаво време събота и неделя, какви ендуристи търсиш в нета ???

Я виж тука http://www.edimotocenter.mobile.bg/
            2010 CRF 250 R

Коментар

Димитър е прав. Аз стигнах до този извод, че събираш парите-ДОСТАТЪЧНО- или пускаш обява или при Еди и там ако не намериш мотор незнам къде ще има толкова голямо разнообразие.
              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

В магазина на Еди пуснах корени. Не знам дали е редно да коментирам за цените и състоянието на моторите (втора ръка), но накратко казано, не си намерих там мотора. То от тази пратка (над 70 мотора) нищо не е останало.
                Сега се сещам, някъде имаше инфо, че в Севлиево БобиМХ чака пратка. Ще му звънна.
                А за парите, мисля, че съм събрал. (Или поне така си мисля ).

Коментар

кажи колко пари си приготвил имам няколко предложения
                  MG RACING

Коментар

@stanislav_7140
                    6 х. Мисля, че е горе-долу реално. Е и зависи от състоянието, доп. разходи (гуми, обслужване и т.н.).

Коментар

мотоцентъра на Петър в Севлиево пристигнаха мотори от япония

има DR250 и TTR 250 основно баха дизаина
                      с големия фар и по големия резервоар
                      иначе всичко друго си е както на стандартните DR и TTR
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Опаааа, благодаря!

Коментар

за нищо колега

ако идваш по Севлиево се обади
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

кажете цени и инфо за тези мотори в севлиево моля, че да не бия път от шоплъка напразно
                            Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

незнам честно

нали знаеш как е втората употреба, въпрос на пазарлък

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X