Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търси се сносна нивичка ;)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се сносна нивичка ;)

Здравейте колеги. Решил съм сериозно отново да си купя Нива за разходки в гората и за през зимата. Като цяло съм намислил да бартеросам една от колите ми за нива. Колата е Рено Лагуна фаза 2 хечбек, производство 04.11.1998г. 5 врати, климатроник ел. огледала, ел.стъкла, стерео и др. Колата е с перфектен мотор и ходова част, сменени предни амортисиори Record ( Made in France ) заедно с макферсоните. Колата е на 191 000 км РЕАЛНИ. Перфектен салон. Има външни дребни забелжки. Мотор 2.0i пълна инжекция ( рено мотор ) 114 к.с по талон. Целогодишна винетка, преглед и ГО. В края на темата снимки на предлаганата от мен лагуна !
    Цената при бартер е 4000лв. Склонен съм да доплатя в зависимост от състоянието на нивата. Изискването ми е да е 1.7i мотора. Другото ще се види по снимки, на живо и т.н
    Хайде който има интерес да пише. Надявам се само на сериозни предложения, почти съм убеден че все ще може да се разберем нещо с който и да е. За въпроси тук в темата или на ЛС. Може и на мобилния: 0883446033 - Тончо
    Ето и снимки на лагуната:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00097.jpg
Прегледи:1
Размер:136.3 КБ
ID:5901531Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00089.jpg
Размер:69.7 КБ
ID:5901532Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00081.jpg
Размер:123.2 КБ
ID:5901533Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00099.jpg
Размер:110.2 КБ
ID:5901534Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00095.jpg
Размер:132.0 КБ
ID:5901535Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00087.jpg
Размер:117.3 КБ
ID:5901536Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00096.jpg
Размер:64.0 КБ
ID:5901537Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00082.jpg
Размер:78.3 КБ
ID:5901538Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00093.jpg
Размер:98.5 КБ
ID:5901539Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00094.jpg
Размер:60.5 КБ
ID:5901540Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00090.jpg
Размер:98.4 КБ
ID:5901541Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00083.jpg
Размер:124.3 КБ
ID:5901542Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00092.jpg
Размер:90.4 КБ
ID:5901543Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00088.jpg
Размер:109.2 КБ
ID:5901544Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00098.jpg
Размер:104.5 КБ
ID:5901545
    Последно редактирано от h1pn03ui4; 27-09-10, 14:15. Причина: изтрит линк към сайт с обяви

От: Търси се сносна нивичка

Моля, снимките тук. Линковете към сайтове за обяви не са позволени.

Коментар

Извинявам се за линка, грешката е моя ще се коригирам

Коментар

Имам интерс, че ти търсиш Нива.
        Предлагам Лада Нива 11.2004 г. 1.7i,
        километраж 21 040 км. Карана е изцяло в града.
        можеш да я видиш тук.
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...15#post1262495
        ориентировъчна цена 9 000 лв.(коментар), но бартер не ме интересува.
        нядявам се да съм от полза
        Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
        Dacia Duster 4WD

Коментар

Колега Stankovich имаш ЛС.
          Искам също да упоменя, че сумата която мога да доплатя е до 1000++ взависимост от нивата и като цяло търся бартер колата която предлагам за нива + доплащане от моя страна ако си заслужава разбирасе. Просто тази кола ми е излишна и искам да я заменя за Нива, за предпочитане 1.7 мотора, е разбира се може да се направи и някакво изключение, но като цяло ГЛАВАНАТА идея е бартер. Благодаря за предложенията на всички.
          Търсенето продължава колеги, давайте предложения тук в темата или на ЛС.
          Благодаря предварително

Коментар

Има една интересна 2008г за 4 900 лева. На 39 000 км. Ще ти пусна на лично линка..

Коментар

Темата е Видяна 182 пъти и само 2 предложения Няма ли други оферти?

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                Има една интересна 2008г за 4 900 лева. На 39 000 км. Ще ти пусна на лично линка..
                Пусни едно лично и на мен ?

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                  Тази я гледах понеже и аз търся нива ! Пропуснали са да напишат в обявата ,че колата има хидравлика и газова. Колата е видяла доста оффроуд и има за ремонти по нея!

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                    Тази я гледах понеже и аз търся нива ! Пропуснали са да напишат в обявата ,че колата има хидравлика и газова. Колата е видяла доста оффроуд и има за ремонти по нея!
                    И аз забелязах от снимките че не е жалена хич.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X