Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам резак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам резак

Купувам резак по възможност с маркучи и манометри. Втора употреба или нов само да не е турско или китайско производство. 0884480846 Зайко
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

От: Купувам резак

Имам Български ( куфарче комплект ) .ползван един път с маркучи 250лв
    FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
    BJ42 04 1982
    FJ62 11 1983 skipe blago4x4
    LZ 2 BHB

Коментар

Първоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнение
      Имам Български ( куфарче комплект ) .ползван един път с маркучи 250лв
      Здравей колега, офертата ти ми се вижда прекалено висока за български резак. Поздрави

Коментар

Толкова е горе долу.Само горелката трудно ще намериш под 150-200лв.Все пак става въпрос за пернишки резак,а всеки знае качествата му намират се и разни доста сполучливи ментаци за по 30-40лв.!

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
          Толкова е горе долу.Само горелката трудно ще намериш под 150-200лв.Все пак става въпрос за пернишки резак,а всеки знае качествата му намират се и разни доста сполучливи ментаци за по 30-40лв.!
          колега точно тва е!!!! пернишки супер боклук никаква далбочина на рязане.. и доста не икономичен.. колега мои савет е куписи шведски те са наи добрите другите не са чак толкова лоши но не са практични... относно за пернишките са идеални за заваряне а не за рязане

Коментар

Колега,малко се изместваме от темата.Ама да викаш на пернишки резак ,че е боклук.хаха.Та наще заводи само с такива ги изрезаха. изобщо май не си наясно за възможностите му.есаб ,гала сол и някой други турски също не са лоши,но са на други пари.Единствено пернишкия е горе долу на добра цена,но жалко ,че завода в Перник вече не работи.

Коментар

Колега,малко се изместваме от темата.Ама да викаш на пернишки резак ,че е боклук.хаха.Та наще заводи само с такива ги изрезаха. изобщо май не си наясно за възможностите му.есаб ,гала сол и някой други турски също не са лоши,но са на други пари.Единствено пернишкия е горе долу на добра цена,но жалко ,че завода в Перник вече не работи.
              А защо не ръбонти ? и като се явяваш като адвокат на горе посочените ?ги няма на пазара като конкореспособни.

Коментар

Няма да споря.но искам да ти кажа,че пернишки резак,превъзхожда много модели по доста характеристики.с такива резаци промишленоста ни отиде в пещите. а има и по добри от него.но на 4-5пъти по висока цена.А това ,че завода не работи,изобщо не е проблем да се сдобиеш с такъв резак.!

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
                  А защо не ръбонти ? и като се явяваш като адвокат на горе посочените ?ги няма на пазара като конкореспособни.
                  Преди да ми аговориш шАтидам жокер.Да почерта яз не съм перник първо визирам от гледна точка на кислорот и със горе посочения от вас резак от 7.5 кубика кислорот в размер от един метър стандарт колко ? скраб се добива и на каква цена . Слеткато съция няма бутон за рязане и обдухване на материяла от цикал нагряване и точка на топене на заготовката
                  и да не говорим до какво фи на плътно желязо може да реже .

Коментар

Няма да споря.но искам да ти кажа,че пернишки резак,превъзхожда много модели по доста характеристики.с такива резаци промишленоста ни отиде в пещите. а има и по добри от него.но на 4-5пъти по висока цена.А това ,че завода не работи,изобщо не е проблем да се сдобиеш с такъв резак.!
                    Ще бъда доволен да предоставиш само един модел който са по от пе...........те. За цена визирам пос номер 2 чисто нов це си зема резак полу профешан.

Коментар

Завода в Перник си отиде по съвсем други причини . До преди месец два имаха налични нови резаци от късите останали от преди да спрат производството на цена около 250 лева . Само да кажа че с такъв съм нарязал сигурно над 100 тона метал за повече от 20 години основно плочи на заготовки с пергела работил съм и с други марки и пернишкия не отстъпва по нищо на есабския освен че е малко по тежък. Работил съм и с Дуяр (Турция) дюзата му изгоря за няколко часа работа и още не могат да намерят да се продава някъде като резервна част . На нашия като му скапете дюзата което аз не съм успял да направя резервната струва 50 лева. Имам един пернишки с който работя и един резервен чисто нов sparow го видя в гаража и двата съм ги купил заедно преди повече от 20 години и резервния чака да се скапе другия ама той си работи както когато го купих нов .
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Колко голям резак ти трябва?
                        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Имам 3 броя руски резаци-оборудвани, ако те интересува тел 0888232419

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X