Купувам Бензинов джип за Градско и малко рибарско-язовирско каране с три врати,без значение марката,по-скоро за централна България,но ако си струва идвам навсякъде,единствено условие ,документално изряден и да няма точка ръжда,може и десен волан с правилната цена!! Ако някой има нещо подходящо със снимка и цена тук в темата или на ЛС.
Обява
Свий
Правила на Форум "Купувам"
Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.
Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:
1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.
2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.
3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.
4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).
5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.
6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.
7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.
8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.
9. Бутонът "Уведоми за публикация"
от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.
ВАЖНО !
1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.
Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.
За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.
Пожелаваме Ви успешни сделки!
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.
Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:
1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.
2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.
3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.
4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).
5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.
6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.
7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.
8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.
9. Бутонът "Уведоми за публикация"

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.
ВАЖНО !
1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.
Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.
За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.
Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко
Купувам Джипче
Свий
X
-
За финанси не говорим защото са относителни стига да са реални ,почваме от най-ниското стъпало ! Фронтера,Витара,Фероза,Териос,H-RV,.Всичко в което има Хляб,Не Ръждясъло, на нормална ,не измислена цена("ден година храни") ми върши работа!
Коментар
-
От тези марки, ако няма грам ръжда буквално, цените са двойни да кажем спрямо преди 10 години. Говоря за стара Витара, Фероза - около 6-7 бондака.
Следя пазара на джипките от 2-3 години и реалността е такава. Цените вървят нагоре с годините. До някъде е нормално, предлагане почти няма вече заради годинките (на читави екземпляри), а търсене си има.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Първоначално публикуван от MitakaNX Преглед на мнение... на нормална ,не измислена цена("ден година храни") ми върши работа!
По-добре вземи и кажи ориентировъчно "Мога да си позволя сума Х" (щото обикновено "нормална цена" се превежда по този начин). Ама сигурно те е страх да не се минеш.
Ние не сме неутрални!
- 2 likes
Коментар
-
Там е идеята,виждал съм..,даже и днес видях Фронтера А все едно излязла от завода....,но едва ли се продава...,това провокира поста ми!! Знам ,че някъде има подобна машина..и аз я чакам!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
Много са ми смешни такива изявления за "нормална" или "разумна" цена. Всеки е в правото си да поиска за стоката си такава цена, каквато пожелае. Никой никого не задължава да купува. Продавачът може и да коригира числото, ако се усети, че стоката му не върви поради цената, или просто ще си остане с нея.
По-добре вземи и кажи ориентировъчно "Мога да си позволя сума Х" (щото обикновено "нормална цена" се превежда по този начин). Ама сигурно те е страх да не се минеш.Последно редактирано от MitakaNX; 18-11-20, 20:20.
Коментар
-
Ей ама през ден има обява (проверете сами) как всеки търси да купи на разумна цена поредния таралясник.
Все съм се чудил какво удоволствие има в това да имаш няколко кочини не знам.Ама и виждам с очите си такива хора.Мисля си че е зарад самочуствието предимно - нямам друго обяснение.
Имаме на нашата улица един такъв съсед.Който влезна в спор с друг съсед точно заради това:
- Аве ко ми говориш на мен ве - 4 коли имам ко ми обяснаваш - и гледа отвисоко събеседника си който има само една кола...
Поглеждам му колите и правя бърза оценка:
2 коли х 4-5 000 + една около 10 000 и една бракма за ---да речем 2-3 000 = 23 000 - пряко сили според мен....все боклуци ама зависи в кои очи...
От другата страна на спора:
Нещастен човечец с една единствена кола (една бе една!!!) - един Лексус RX450 на около година за около 150 бона...и загуби спора...къде е тръгнал с една кола..
Та как да кажа...
Извинавайте ама не се сдържахСами проверете колко обяви има че търсят джип за малко пари
и всеки си мисли че ще удари кьоравото и "неговата" кола го чака от офроуд сайта за 5 бона..
Пък онез нещастници дето карат по една нова кола --- мани мани.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение...
Пък онез нещастници дето карат по една нова кола --- мани мани.....но не го осъзнават.
Нормално е да имаш няколко чифта панталони за различни занимания - един клин или "санцунг" (с) Бока Ръпоун за джогинг, едни дънки или нещо такова за разходки по кал и прашоляк, едни панталони за ежедневна употреба, едни официални, едни за риба, други за лов, пети, шести... и т.н. Както и различни обувки и т.п. С колите е същото. Ся, който не слиза от асфалта или жълтите павета, може да мине и с една. Но тогава не живее пълноценноБългария е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
- 2 likes
Коментар
-
Колеги,не това беше идеята на обявата ,и може би ..не във тоя форум!,който за пореден път ми напомня,че не ми е тук мястото...,и така,не със лоши чувства,и все пак ако излезе "Под Вола-Теле"... на ЛС!! Край на Темата!!!!!!!!!!!!Последно редактирано от MitakaNX; 18-11-20, 22:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеНе е с 3 врати, ама не е голяма:
https://offroad-bulgaria.com/forum/%...82%D0%B8%D0%BA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар