Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо никой не купува американските боклуци ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо никой не купува американските боклуци ?

Според лепенката произведено в Америка за Американците . Хонда произведена в САЩ . Десетина моточаса работа и десетина паления и стартера на парчета . Според хората е втория и първия изкарал долу горе толкова . Така не се усират даже и китайците . Имам два руски двигателя от този клас произведени 1965 година и не знам къде са им са им стартерите . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260924_101825_329 (1).jpg
Прегледи:148
Размер:464.7 КБ
ID:7052483 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260924_102815_168.jpg
Прегледи:147
Размер:938.1 КБ
ID:7052484
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Първу, на лепенката пише че джаджата е произведена в тръмполандия, ОТ американци. Последното пък не съм сигурен, че е атестация за нещо, освен че джаджата е произведена от американци.
    Втору, никъде не виждам лого на Хонда? Секретен продукт?
    Трету, не знам колко е нов тоя стартер, но в някои части на света вече има право да шофира и гласува, а в други да употребява алкохол.

П.П.
    В долния ляв ъгъл на първата снимка има някаква гнус...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Трябва да е поне една идея по здраво от китайското а не с пъти по зле от него .

Не ги защитавам биг брадърите, но незнаем кой за какво и как ползва тази машина
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Дядо най обикновена водна помпа . Имам такава руска с пожарникарски маркучи два цилиндъра от Запорожец . Произведена е през 1965 година . Купил съм я през 1991 година заедно с един АБ 4 със същия двигател . Помпата в летния сезон през ден работи по два - три часа . Братовчедите поливат градината от реката . Агрегата работи поне 3 - 4 часа на седмица и освен масло и свещи друго не сме сменяли . Машините са военно изпълнение с тройно запалване . Крачна манивела ; ръчна манивела и стартер .

Като гледам лепенката, бих казал че е 99 % вероятно да е менте, китайско на Хонда.Не знам за какви пари и откъде е купено...

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Целия блок е дошъл от щатите . Десетина различни машинки . И сега новия стартер от там го чакат да дойде .

Те за това руснаците ги карат до МКС,че се изпотрепаха с техните совалки.🤣
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Вярно е, Kameno Crap! Добре, че широките, славянски души закараха по милост няколко американски туристи до МКС. Даже, казват са им дали да погледнат луната през телескопа.
      Още не могат да достигнат безаналоговите технологични постижения на руснаците от 1965 а зяпат към звездите.
      Американците не се научиха да варят компоти, компютри им се искало да направят.
      Да ходят да завръщат говедата.
      There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
      No wahalla.

Коментар

Ну погоди, ти защо си купѝ Гранд Чероки, бря?
        Деревянный сортир был сделан инженерами, а не маркетологами.

Коментар

🤣🤣🤣🤣🤣
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 2 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
          X