Обява

Свий
Няма добавени обяви.

100 дни правителство на ПБ начело с Радев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

"Гигабайти" ... И сигурно по-добре от мен знаеш какво и от кога аз знам .

На едро съм чувал. Ама детайлите и пълните мащаби - сега точно ги задълбавам. Не си спомням за френска окупация да съм писал преди... Цитат?!

А, примерно, ако тръгна да си спомням - има една скулптура на селянин с вол, посветена на прехода за един ден от едната граница до другата когато сме отблъсквали сърбите. "Те победиха" се казва. Тогава са реквизирали от населението ("временно или окончателно вземане на имущество за нуждите на армията и държавата по време на война") всички тегливни животни, които се ползват за пренасяне/теглене на товари през трудно проходими пътища.

Предполагам, е ясно какво означава това в наши дни по отношение на офроуд техниката.

Click image for larger version  Name:	Проф. Лазаров с пластиката си ''Те победиха'', включена в общата художествена изложба през 1914 г..jpg Views:	0 Size:	20.4 KB ID:	7053247 Click image for larger version  Name:	Те победиха. 1913 г., бронз.jpg Views:	0 Size:	80.4 KB ID:	7053248

​
    Последно редактирано от jkd; Вчера, 23:35.

Коментар

Продължаваш да затрупваш темата със спам. Какво общо има Сръбско-българската война 1885 г. със 100-дни на кабинета Радев?
      Деревянный сортир был сделан инженерами, а не маркетологами.

Коментар

• jkd
        jkd коментира
        Редактиране на коментар
        Гледам, не харесват опитите му за запазване на мир и неутралитет в България. И се чудя... дали който не харесва мира (дори на всяка цена), осъзнава какво става когато го няма.

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 2 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
    X