Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ееех, едно време какви Съединени (но на израел Подчинени) Американски Щати имаше... сега една блокада не могат да наложат, и една наложена вече - да разблокират

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ееех, едно време какви Съединени (но на израел Подчинени) Американски Щати имаше... сега една блокада не могат да наложат, и една наложена вече - да разблокират

Ееех, едно време какви Съединени (но на израел Подчинени) Американски Щати имаше... сега една блокада не могат да наложат, и една наложена(от Иран в Ормуз) вече - да разблокират.

Та както се казва в заглавието, беше то каквото беше, няма я оназ Америка, няма го онзи флот, няма ги онези Рамбо-пехотинци, щом едни голи гладни йеменци показват среден пръст на САЩ, Саудитска Арабия и тумбата други диктатури в региона ...

Според тази снимка, вече многогодишната блокада над Йемен НЕ може да бъде продължена защото и САЩ и СА лекинко изядоха сто кила бой от Иран и в комбинацията с Иран, Йемен не могат вече да бъдат притискани в ъгъла безнаказано.

Избраната дата за разчупване на блокадата не е случайна - 1988та година, на 3ти Юли, САЩ свалят живилен ирански самолет и загиват много невинни цивилни хора, престъпление все още ненаказано от Иран.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot From 2026-07-04 17-31-09.png
Прегледи:136
Размер:530.3 КБ
ID:7045089

Но шамарите за терористичната зионистка коалиция не спират до тук - вече и руски петроловози не могат да бъдат изпираствани така лесно, както едно време, дори в териториални води на НАТО... щото вече на петроловозите има тежки оръжия и известен брой "Их там нету"... млади момчета с еднакви прически.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot From 2026-07-04 17-46-31.png
Прегледи:135
Размер:638.6 КБ
ID:7045090

А и климата в Монако вече казват се развалил за украинските мафиози и техните отрочета и лакеи.

Та какви времена настанаха, дали скоро не може да се надяваме на успокояване на обстановката и прекратяване на военните конфликти?
    Бъдете живи и здрави!

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    А и климата в Монако вече казват се развалил за украинските мафиози и техните отрочета и лакеи.
    Това в Монако било баш дело на украинци според няколкото видеа, които ми излязоха на телевизора минали ден. Не слушал нещо, твърдоглав бил, не искал да се раздели с извънредно големия си печеливш бизнес с колцентрове, който въртял в Украйна, освен останалото.

Коментар

Най-странното за мен е,че при толкова войни и ръста на цените само нагоре никой не протестира,или поне аз не съм забелязал ?!Явно хляба го има,а войните,блокадите и убийствата са зрелищата?

Коментар

• Asteri
        Asteri коментира
        Редактиране на коментар
        на море са сега хората, биричка, кебапчета, цаца, па ти оправяй света

Днес е 4-ти юли, любимата на Джорджоне държава празнува своята 250-та годишнина.

Хо-хо-хо, хи-хи-хи, му-ха-ха-ха-ха... 250 гОдин само?! Бахти нещастниците! Ние, ах ние, ех ние - Ганяленда, известен и като Клета Майка България, ние ехехееей от колко века сме тука, а?

Έτσι είναι μπάρμπα Γάνιος Κόσμος πάει κι έρχεται. Κι αν κονταίνει το φουστάνι. Μη σου κακοφαίνεται...
      Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Днес е 4-ти юли, любимата на Джорджоне държава празнува своята 250-та годишнина.

Хо-хо-хо, хи-хи-хи, му-ха-ха-ха-ха... 250 гОдин само?! Бахти нещастниците! Ние, ах ние, ех ние - Ганяленда, известен и като Клета Майка България, ние ехехееей от колко века сме тука, а?

Έτσι είναι μπάρμπα Γάνιος Κόσμος πάει κι έρχεται. Κι αν κονταίνει το φουστάνι. Μη σου κακοφαίνεται...

Ай честит 4-ти юли!

Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Новите американци така бяха на парада Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-aeb214a4707c325c5ce82a01f968b3a7-V.jpg
Прегледи:100
Размер:27.8 КБ
ID:7045136
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не всички са така. Във Вашингтон на парада - Патриотичен фронт, "живот, свобода, победа", "да си върнем Америка": https://www.theguardian.com/us-news/...-washington-dc

Забележи на втората снимка как гледа случайният bystander .

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:5000.jpg Прегледи:0 Размер:841.6 КБ ID:7045149

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:4435.jpg Прегледи:0 Размер:360.9 КБ ID:7045150

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Не всички . Тая поза Тръмп я задал само за новите американци .

• jkd
              jkd коментира
              Редактиране на коментар
              Аз, понеже не съм го гледал, не знам кои са тия 'новите'... имигранти ли, що ли...

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Тези като нашите Боса и брат му .

Все още много българи свързват САЩ само с бомбардировките над България . Това естествено в името на демокрацията .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
            X