Първоначално публикуван от drukman
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Следизборно студио - 2026
Свий
X
-
- 1 like
-
Не искат за Тръмп,за Натаняху има списък с държави които му точат ножа
Бафмааму, по-просто не мога
-
Ако има някаква справедливост , ако има и някакви нормални хора
Първи съдии трябва да е руския народ.
Украинските жертви трябва да бъдат възмездени
Но това джудже за да запази властта си утрепа над милион руснаци- сигурно по х10 инвалиди или колко семейства милиони съдби-- икономиката, държавата е за боклука вече - 100години назад минимум-100г който за да наваксат ще продадат половин сибир на китайците ..
Така че първи на трибунала трябва да е руския народ
-
Статиите са трогателни. От местната статия:Първоначално публикуван от jkd Преглед на мнениеКой какво прочел, рабрал, превел по българските медии
...
С две думи, ето какво пише в най-официалния източник:
Владимир Путин е обвинен в престъплението агресия.
- 1 like
Коментар
-
Добре де Босс, гледам и Щатите не са го подписали. Сега това лошо или е хубаво, че сме направили като Щатите?Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеРезолюцията в Съвета на Европа беше подписана от Андора, Австрия, Белгия, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Исландия, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Молдова, Монако, Черна гора, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сан Марино, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Украйна и Обединеното кралство.
Австралия и Коста Рика бяха единствените неевропейски страни, подписали се под документа.
☝️Тия са ЗА ама ние сме КОНТРА и пак си търсим гъзъ къде ни е ма иначе Европейци се бараме,няма престъпления в Украйна,на Шипка всичко е спокойно
или Канада, или Япония или Израел или Танзания?Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
-
Да бе, и аз я гледам същата карта, ама според нея Австралия и Коста Рика са ми нещо като Щатите, та даже и малко по-далечко. Та очевидно не е подписвано по географски критерии и принцип. Освен европейците да са рефюзнали австралийците и костариканците да не им се мешат, ама такъв нишан не съм чул. Та се запитах щом като няма географскорегионален принцип и ограничение, защо повечето държави по света, заедно със САЩ, пасуват, та и ние покрай тях?
А и колегата по горе спомена за Международния наказателен съд в Хага, който уж именно за това служи, ама никой (проверено на практика с Русия, САЩ, Израел) не го ебава. С какво този нов съд ще е по-различен и ефективен?
-
Така да бъде,България се стреми да е в един глас и на един акъл с Коста Рика и Австралия,едно голямо село един вид.
Как да ти обясня,че някои са в Трибунала,а други не са? Как да го кажа това,та да го разбереш и ти и някои други?
Или няма такова нещо?
4 изречения,съвсем много ше дойдат,не стана с 3 обаче
-
Не се коси, примири се, че съм си тъповат. Не разбрах като цяло каква е идеята на този нов трибунал и с какво той е смислен и полезен. Ти очевидно си разбрал. Браво, за което.
Ако е да се налеят някъде едни пари, да се фабрикува бюрокрация, бюрца, офисчета и разни офисни писърушки да си имат топла и синекурна службица- добре Ако е да се преброиме на принципа който не скача е червен пак разбирам. Ама реалната полза и смисъл ми убягват. Нещо като в България- над 36 комисии, организации и институции за борба с корупцията. Ама тя не само, че не намалява, ами процъфтява....
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар