Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся по-некадърен куриер от Български пощи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся по-некадърен куриер от Български пощи?

Написал съм въпроса в заглавието. Опитах да ползвам изкуствен идиот (ИИ) ама не им разбирам на тия.
    Е, това казва:

"Ако търсиш по-некадърен куриер от Български пощи — това е доста забавен избор! 😄
    Всъщност, повечето частни куриерски фирми (Speedy, Econt, DHL, DPD) са по-надеждни и по-бързи от Български пощи, така че трудно ще намериш нещо по-лошо.

Ако искаш да се пошегуваш — може да пробваш:
    • Собствената си кола (ако имаш)
    • Другар, който „ще го занесе утре“ — и после забравя
    • Пощенска кутия на съседа — без никой да я проверява"

Някой по-заапознат ако може да помогне
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Sameday според мен са на първо място.Категорично "отказват" да изпълнят задължението си да доставят пратката.Почват едни пазарлъци да ти я пренасочат някаде, бавят страшно много, и накрая тръгваш да си я търсиш.Не е некадърност, а тарикатщина.Български пощи са си традиционно с ниско ниво и ниски заплати на служителите.Калинките толкова искат да оптимизират нещата.Не им дреме, заплатата си върви

Коментар

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      Ние ги ползваме по принуда заради Емаг - при нас постоянно се сменят служителите има големи закъснения и проблеми. Аз мисля че всичко това е заради парите - не им се плаща достатъчно и оттам тръгват проблемите

Тука не позна. Това съм го пробвал много пъти. Sameday имат грешна буква в името, но въпреки, че аз им викам Someday, пак са далееееч по-добри.
    Чакам пратка която за 20 дена не е успява да стигне от София до Пловдив. Последно изчезна от тракинга.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      Грешната буква е първата. Трябва да е L

In-time. Мога дълго да разказвам

Коментар

Е, така, за експеримент един въпрос, ако някой има наблюдения - ако жена ползва куриерската услуга, същите ли са количествата на проблемите, или женското име ги прави да работят 'малко по-малко некадърно' ...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 33,365 в 14:10 на 11-03-26.

Зареждам...
      X